O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Co za izolaci proti radonu?
Ahoj,jakou izolaci proti radonu a lepíte prvne na desku tu radonovou a na ni tu obyčejnou a nebo na…
georgo90
Před 8 lety
6
Jaké plemeno psa vybrat do bytu?
Ahojte :-) chcela by som si kupit psa do bytu, ktory nebude az tak narocny ale bude pritulny. Prosi…
lommi
Před 3 lety
1
2
44
Musí být plynovod zaznamenán v kupní smlouvě?
Koupili jsme stavební pozemek, poté jsme zjistili, že přes pozemek vede plynovod. Musí být tato sku…
bamak
Před 8 lety
4
Oznámení pro archeology - vyplnění formuláře
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit s vyplněním formuláře? Respektive jen jednoho bodu. N…
puhelin
Před 8 lety
4
Potřebujeme na přidání střešního okna do silnice stavební povolení?
Dobrý den, chtěli bychom si přidat střešní okno směrem do silnice, jen by nás zajímalo zda je potř…
zuzuvr
Před 8 lety
1
Založení stavby Ytong mistrem
Dobrý den, prosím o info. Objednali jsme si založení stavby Ytong mistrem, paní na telefonu mi řekl…
martin_fio
Před 8 lety
5
Venkovní žaluzie, nepřiznaný kastlík a fasada Pavatex, Steiko 60mm
Ahoj, prosím o radu, kteří realizovali venkovní žaluzie (ne rolety) Z-70 a skrytý (nepřiznaný) kast…
ozzy77
Před 8 lety
1
Pákový kávovar - jaký je ten nej?
Chci si pořídit pákový kávovar s pěničem mléka. Ovšem nabídka je přepestrá a já nevím, co vybrat. S…
kuc_a
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Sprchový kout bez dveří - inspirace a zkušenosti
Dobrý den, zajímá mi kdo máte sprchové kouty bez dveří...zkušenosti, rady, fotky-inspirace. Děku…
spaly
Před 8 lety
2
Prosím o Vaší radu, který z těchto dvou bytů bych měla koupit?
Byty jsou v Praze 9 ve Vysočanech v okolí říčky Rokytky, 5 minut chůze od metra Kolbenova První by…
paulz
Před 8 lety
9
Vliesové tapety do kuchyně - zkušenost
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s vliesovou tapetou v kuchyni? Láká nás na nich jednoduchost a…
zuzekk
Před 8 lety
4
Dočasné připojeni ČEZ
Zdravim vsechny stavitele :-) Potrebovali bychom poradit. Zazadali jsme o trvale pripojeni Cezu…
ondra_cha
Před 8 lety
6
Jakou barvu interiérových dveří?
Hezký den, prosím o radu :-) Jako podlahu máme vybraný bělený dub, kuchyň bude bílá s pracovní desk…
blahova_andrea
Před 8 lety
22
Názory na půdorys bungalov 4+kk
Minule jsem vkládala půdorys a na základě doporučení jsem to v rámci možností opravila, prosím tímt…
bamak
Před 8 lety
8
Firma Oknostyl a L-okna, máte zkušenosti?
Dobry den, chci se zeptat, mate nekdo pozitivni zkusenosti s firmou Oknostyl? Na internetu se zdaji…
margory
Před 8 lety
16
Banka odmítá vystavit zástavní smlouvy jen na byt - řešení
Ahoj, máme problém. Na společných prostorech (nebytovém prostoru) bytového domu má jiný vlastník na…
crv
Před 8 lety
6
Věnec v překladech
Zdravím, chtěl bych se prosím optat na můj věnec. Stavím bungalov, jsem ve fázi 10 řad (cihla porot…
zmrj
Před 8 lety
5
Výkres základů - množství výztuže
Zdravím Vás, zajímal by mě názor zdejších odborníků na realizační návrh základové desky RD. Jedná …
atilius
Před 8 lety
15
Zkušenosti s firmou Domytom?
Chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s firmou Domytom ? Je to firma s Horních Tošanovic z…
veronikaa91
Před 8 lety
1
Na který úřad zajít kvůli zahradě v zahrádkářské osadě?
Zdravím, před rokem jsme koupili zahradu v zahrádkářské osadě. Kupovali jsme za hodně výhodnou cen…
hanahever
Před 8 lety
6
Vodovodní a kanalizační přípojky - řešení napojení na nekolmé potrubí
Vlastním pozemek a začínám řešit zapojení sítí. Rád bych znal váš názor na možnosti připojení vodov…
pedro_petr
Před 8 lety
1
Podlaha v garáži
Dobrý den. Prosím vás o radu. Vykopal jsem starou betonovou podlahu v garáži a po odstranění térové…
vendaa46
Před 8 lety
1
Výpočet hluku z tepelného čerpadla
Ahoj, náš projekt se aktuálně zasekl na hygině, protože v projektu máme TČ vzduch voda a je u ně…
jakuda
Před 8 lety
1
Názor na koupi tohoto domečku
Tak doufám,že aspoň na toto mě někdo dá své názory a neukamenují me za to. Šli by jste do toho bará…
personal
Před 8 lety
1
2
59
Vodovodní přípojka vs. studna
Ahoj stavitelé, bydlíme v části obce, kde není veřejný vodovod. Proto máme za hříšný peníze studnu…
bossmartyn
Před 8 lety
4
Na kolik by cca vyšla rekonstrukce tohoto domu?
Dům má dispozici 4+1 a na celkové obytné ploše o velikosti cca 170 m2 nabízí v přízemí verandu, sam…
panelreko
Před 8 lety
22
Je tu někdo, kdo bude stavět v katastr.územi Nymburk?
Prosim,nekdo kdo bude stavet na ohlasku v katastru Nymburk a je ochotny se podelit o zkusenosti.Jde…
kolbik85
Před 8 lety
1
Obkladač Brno
Hledáme šikovného obkladače Brno-venkov, spíš teda na jih od Brna. Kdo s kým máte zkušenosti? Děku…
jajulin
Před 8 lety
2
Doporučení obkladače z Brna-venkov
Zkusím zde. Doporučil by někdo šikovnýho obkladače Brno-venkov(jih). Máme rektifikovaný oklad a jed…
personal
Před 8 lety
2
Přípojka elektriky k sousedovo baráku přes pozemek kde chci stavět
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s tím že přes pozemek kterých chcete koup…
nikarad
Před 8 lety
3
1
2
…
608
609
610
611
612
…