O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Castorama - vodovodní baterie
najde se tu prosím nějaká dobrá duše, která by mi v obchodu Castorama koupila vodovodní baterii a p…
vladenkaz
Před 8 lety
1
Kotel na tuhá paliva, jak zvolit další zdroj?
Dobré ráno! Teď se to vzhledem k počasí moc nehodí, ale zanedlouho budeme s topenářem řešit topení.…
wries
Před 8 lety
14
Změna projektu, když už jsme zažádali o stavební povolení
Zdravím...byli jsme hloupí a hrozně hr všechno rychle vyřídit at se co nejdřív staví...jenže ted kd…
lazuli
Před 7 lety
15
Základ pod komín
Základovou desku budeme mít dle projektu udělanou z betonu C20/25. Chtěla bych se zeptat, zda pod k…
wries
Před 8 lety
4
Tepelné čerpadlo De Dietrich - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito čerpadly? Díky za každoou zkušenost
lucifer8
Před 8 lety
7
Kde v Polsku seženu pvc značky Gerflor?
ahoj moc prosím, nevíte kde v Polsku seženu pvc značky Gerflor? Směr z Ostravy, moc dekuji!
gabriali
Před 8 lety
1
Rozpočet na patrový dům 11x8,5m k nahlédnutí
Zdravim vas ve spolek, nemate prosim nekdo k nahlednuti vas polozkovy rozpocet na dum o rozmerech c…
lucifer8
Před 8 lety
2
Solinátor u bazénu - jak často ho pouštět s filtrací?
Dobrý den, nemáte někdo u bazénu solinátor? Potřebovala bych, prosím, poradit, jak často pouštíte s…
carodkaa
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Jaké topení zvolit do bungalovu?
Ahoj, nevíme si rady. Objednáváme projekt na stavbu bungalovu a potřebujeme dořešit topení. Chceme …
r4d3k74
Před 8 lety
18
Vertikální žaluzie - jak je čistíte?
Ahojky holky, prosím o radu. Máme vertikální žaluzie, jak je prosím čistíte? Můžou se prát v pra…
personal
Před 8 lety
4
Marmolit místo kamenného obkladu na fasádě
Dobrý den, známý vyřkl myšlenku použit místo kamenného obkladu na fasádu (kolem dveří, okna a teras…
masim89
Před 5 lety
11
Vinylové role nebo vinylové dílce
Zdravím, s manželem si zařizujeme bydlení. Chceme vinylovou podlahu a to všude stejnou (i do koupe…
iiilinka
Před 7 lety
9
Střešní terasa z Thermowood - vysoká cena
Dobrý den, máme střešní terasu (střecha na garáži), boky garáže vyzděné do výše 1 m. Uvažovali jsme…
misaviki
Před 8 lety
1
Dělení pozemku + zavedení elektřiny
Dobrý den, vlastníme pozemek a rádi bychom ho rozdělili na parcely a následně prodali. V současné d…
lucifucek
Před 8 lety
5
Interiérové dveře - zárubeň
Dobrý večer. Prosím, potřebuji poradit, u jedné zdi máme takto malý prostor na klasické zárubně p…
blahova_andrea
Před 8 lety
6
Úzký domek s dvougaráží - prosím o názory
Dobrý den, náš sen je domek s dvougaráží, bohužel pozemek je úzký a po odečtu nařízených 3 m na je…
anneli
Před 8 lety
1
2
...
3
90
Je taška ok nebo je to na reklamaci?
Hezký večer všem, bohužel jsem si na stavbě neudělala fotku tašek jak je nám dovezli... Jedná se o …
kafr
Před 8 lety
2
Změna osazení domu na pozemku
Zdravím všechny stavitelé, jdu si zde pro radu. Máme již schválenou ohlášku stavby pro nás dům. Zat…
puhelin
Před 8 lety
2
Obec Bykev nebo Straškov-Vodochody
Ahojky, neni tu nekdo ze zminenych obci? Uvazujeme o koupi domecku, tak bych rada nejake reference …
dejvy
Před 8 lety
2
Zkušenost se značkou Philco?
Zdravim...zrovna si necháváme dělat kuchyň,tak řešíme spotřebiče a od truhlaře nám byla doporučena …
theterinka
Před 8 lety
2
Túje - vzdálenost od plotu se sousedem
Dobry Den prajem, Prosim Vas pekne citam na nete ,ze podla noveho obcianskeho zakonnika sa mozu …
patiperra
Před 8 lety
2
Zbavení se plevelu před zasetím trávy bez chemie - vypálení?
Krásnou neděli. Momentálně naše zahrada vypadá tak, že všude roste pcháč, šťovík, pýr a jemu podo…
atilius
Před 8 lety
1
2
46
Dodatečné dostavení garáže
Zdravím, řešil tady někdo z Vás dodatečné dostavení garáže k domu? Máme bungalow a jednu stranu na…
zdenna
Před 8 lety
6
Kde kupit v Prahe sanitu do kupelne a zariadenie do inych izieb?
Idem zariadovat byt, pre zaciatok budem potrebovat dlazbu a obklady do kupelne, sprchac, umyvadlo, …
aan2007
Před 8 lety
1
Plastová vs. dřevěná střešní okna
Zdravím Vás :-), mám dilema, co je lepší..Plastová nebo dřevěná střešní okna? Máte někdo zkušeno…
stresnioknaeshop
Před 8 lety
18
Cena domu Pisa Gservis
Zdravím, zajímal by mě váš názor na cenu stavby tohoto domu: http://www.gservis.cz/projekty-rodinn…
minie_mouse
Před 7 lety
6
Uvolnění obrubníků po dešti, čím to může být?
po včerejší průtržy se uvolnily některé obrubníky, které si firma, která nám děla přjezdovou cestu …
petrsv1000
Před 3 lety
1
2
47
Vestavěné skříně přes celou stěnu, máte někdo?
Prosím, máte někdo velké vestavené skříně přes celou stěnu? Hledám takové, které mají širší rozměr …
zuzka3112
Před 8 lety
5
Ostrůvkový odsavač par Hoover HB SI 94 X - zkušenost
Ahoj všichni, opět se na Vás obracím s prosbou o radu, máme v kuchyni ostrůvek, kde bude digestoř, …
romcovalucajda
Před 8 lety
1
Oresi Zlín - zkušenosti
Dobrý den. Ráda bych vás poprosila o zkušenosti s pobočkou společnosti Oresi ve Zlíně. Děkuji.
f.miracle
Před 8 lety
1
1
2
…
609
610
611
612
613
…