O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Mytí hrnců v granitovém dřezu
Zdravim, cetla jsem tady skoro samou chvalu na granitove drezy, ale sem tam se prece objevi nej…
syeli
Před 8 lety
8
Dekorační kameny, kde sehnat?
Zdravím všechny, nevíte kde by se daly sehnat takové ty velké dekorační balvany? Třeba jako jsou…
jakuda
Před 8 lety
2
Úrokové sazby v červnu 2017
Ahoj, kdo máte prosím aktuální zkušenosti s hypotékou a úrokovými sazbami? Zajímá mně, jakou úrokov…
deto_oesya
Před 8 lety
17
Malešice nebo Vochov?
Krásný den, obracím se na vás s (asi netradičním) dotazem týkajícím se bydlení. Zvažujeme koupi dom…
peee
Před 8 lety
10
Jak na skálu v základech chaty?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, před několika lety jsme si pořídili chatu. Což jsme netušili, že v…
klarka6
Před 8 lety
1
Sprchový žlab - jak na instalaci?
Zdravím, prosím, chtci se zeptat.. Chceme dát do přízemní sprchy odtokový žlab. Zatím jsme nevid…
davex
Před 6 lety
14
Stavba RD na vedlejším pozemku - nesouhlas
Dobry den, potrebovala bych radu. Skoro 60 let mame chatu vedle louky. Louku nyni koupila pani kter…
tulda27
Před 8 lety
1
2
58
Jak máte vyřešené upevnění drátu hromosvodu po fasádě?
Ahoj, jak máte vyřešené upevnění drátu hromosvodu po fasádě? Vím, že se dělá plastová podpěra v kom…
vencass
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Betonová taška KM Betta briliant černá - cenová nabídka
Ahoj, právě jsem dostal cenovou nabídku na komplet střechu tzn. krov,palubky, dřevěný strop (jen…
tulda27
Před 7 lety
1
2
39
Umístění zvýšené myčky - máte zkušenost?
http://www.pelckuchyne.cz/data/Images/galleries/big/53510b270ebbd44.jpg , http://newsroom.electro…
mrkni1
Před 3 lety
1
2
38
Pozemek nelze vyjmout z půdního fondu
Ahoj všem, s manželem jsme si konečně našli pozemek snů. Je v obci, kde dosud není územní plán, …
adelink
Před 8 lety
10
Přemalovat fasádu
Ahojte, min. rok sme postavili dom a zvolila fasadu, dosť výraznú s ktorou sa naše okolie nestotožn…
michaela_balicka
Před 3 lety
1
2
36
Stačí do koupelny "60"tky dveře?
Ahoj, prosím o váš názor... při stavbě trochu předěláváme chodbičku oproti projektu a chci se vás z…
mstrecha
Před 8 lety
17
Projekt bungalovu s krytou terasou - vaše připomínky a orientační odhad na rozpočet
Asi to pro spoustu z Vás bude ohraný dotaz, ale přesto mi to nedá, protože nemám moc páru o tom, za…
kataw
Před 8 lety
5
Dveře o tři centimetry nižší než je norma - ano nebo ne?
Dobrý den, zvažuji jednu kuriózní nabídku interiérových dveří. Budeme pořizovat šestery nové dv…
spaly
Před 8 lety
13
Pozemek u rychlostní silnice
Zdravím, má někdo zkušenost s bydlením u rychlostní silnice? Konečně jsem našli vhodný pozemek ale …
petraxname
Před 8 lety
1
2
42
Fasáda WEBER odstín OR1E nebo OR1D - máte někdo?
Ahoj, prosím kdo máte fasádu v tomto odstínu ??? Moc by mi pomohlo foto. Díííky :-) :-) :-)
saly
Před 8 lety
1
Laminátová podlaha a elektrické kabely - postup
Máme v podlaze elektrické kabely zalité anhydritem. Budeme pokládat laminátovou podlahu. Pokládá s…
simusin
Před 8 lety
1
Jak by jste řešili pořízení nemovitosti jako druh a družka?
Zdravím, Ahoj, zajímal by mě názor na následující situaci. Jsem vlastníkem bytu, který se prodá a …
petrdor
Před 8 lety
14
Skladba podlahy ve výšce 20cm
Dobrý den, mám dotaz ohledně skladby podlahy, můžete mi prosím někdo napsat, jak máte složenou p…
blahova_andrea
Před 8 lety
14
Pokládka podlahy při vlhkosti anhydritu vyšší než 0,5%
Ahoj, chtěla bych udělat jen takovou menší anketku - Pokládal někdo podlahu (jakoukoliv) a měl v…
parcelads
Před 8 lety
11
Prosím mátě někdo hnědá okna bez vzoru nebo béžová?
dobrý den , otázka je jasná , chtěla bych vidět jak to vypadá , skoro všude vidím jen okna se vzore…
missyyyyy
Před 8 lety
1
Povolení na vykopání staré podlahy domu a omítek
Je potřeba nějaké povolení SÚ pokud ve starém domě budeme vybourávat podlahy (není základová deska)…
jitulkaka
Před 8 lety
2
Projekt pro stavbu pomocí firmy. Co vše je potřeba?
Zdravím všechny. Máme v plánu stavět a jelikož ve vesnici je projektový atelier, který jsme se rozh…
bamak
Před 8 lety
14
Obklady v koupelně, návrh
Ahojky nakonec jsme se rozhodli pro jinou sérii obkladu, přišel nám návrh,koupelna je hnědá a krémo…
5kopretina
Před 8 lety
11
Máte někdo nerezový bazén?
Dobrý den, máte někdo nerezový bazén? 1. Jak jste spokojeni 2. Od jaké firmy 3. Velikost /cen…
iveta_89
Před 8 lety
2
Uměle vytvořené betonové panely
Ahoj, máte někdo doma obložení stěny uměle vytvořenými betonovými panely? Nepůsobí to moc chladně??…
elodii
Před 8 lety
1
Vodorovný elektrický ohřívač vody - nevýhody
Potřebujeme umístit 160 / 200litrový bojler do podkrovního bytu, ale svislý se nám nevejde. Ohřívač…
puhelin
Před 8 lety
24
Dotace a změna projektu
Zdravím, máme na náš projekt přiklepnutý dotace, ale já bych ještě ráda udělala změnu - zmenšila ok…
xhex
Před 8 lety
1
Praskání omítky kolem oken, čím to může být?
Dobrý den, na RD se nám po 6 ti letech od stavy udělaly prasklinky. V místech u oken - od parapetu …
lucy_black
Před 8 lety
13
1
2
…
611
612
613
614
615
…