O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Velký dětský pokoj a následné rozdělení
Najde se tu někdo, kdo při stavbě domu nechal dětské pokoje jako velkou místnost a za pár let je ro…
bluetan
Před 7 lety
18
Totální rekonstrukce s přístavbou, kde a jak začít?
Dobré ráno všem stavícím/ kupujícím a rekonstruujícím zvláště! Potřebuju radu, neb nevíme, kde a j…
martii1
Před 8 lety
13
Projekt hotov - před stavbou špatný pocit, jestli to nemohlo být lepší
Dobrý den,(předem se omlouvám je to spíše na chocholouška) chci se zeptat jestli jste někdo měl š…
tulda27
Před 8 lety
1
2
...
3
86
Projektant vs. architekt - zkušenosti, řešení a otázky
Plánujeme stavbu nového domu. Máme možnost koupit pozemek se starým domem, který není vhodný k reko…
pepitocz
Před 7 lety
10
Protisněhové háky/tašky - máte?
Ahoj, objednáváme tašky a jsme tak nějak na vážkách, jestli dát i ty protisněhové háky nebo tašky..…
zeedee
Před 8 lety
2
Nevíte o nějaké akci na dveře?
Dobrý den, prosím vás, nevíte o nějaké akci na INTERIÉROVÉ a EXTERIÉROVÉ DVEŘE?? Nejlépe v okolí O…
karol_mrkev
Před 8 lety
6
Kdo mi udělá spárořez?
Dobrý den, kde si mužů nechat udělat spárořez když jsem nakupoval obklady a dlažbu v různých prodej…
kossakowski1980
Před 8 lety
1
Renovace koupelny
Ahoj, chtěla bych se zeptat na možnosti renovace koupelny. Máme byt po celkové rekonstrukci až na k…
jenies
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Změna druhu pozemku
Dobrý den, potřebuji poradit. Mám pozemek o celkové výměře cca 2000m2 označený jako trvale travní p…
jitkapetka
Před 8 lety
4
Jak zpevnit okolí kolem bazénu kvůli psovi?
Zdravím Střecháče, mám prosbu. Okolo bazénu máme kamínky, viz foto. Na druhé fotce je vidět ze jedn…
jakuda
Před 8 lety
6
Jak lze zjistit ph ornice?
Chceme zakladat travnik svepomoci (hlavne z financnich duvodu) a nechali jsme si navezt tridenou ne…
martinam76
Před 8 lety
8
Půdorys bungalovu, co doplnit a změnit?
Dobrý den, prosím o názor k půdorysu bungalovu, co doplnit, co případně změnit. děkuji.
radim2015
Před 8 lety
9
Berou banky v úvahu i příjem z DPČ?
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jste někdo v poslední době řešil stejnou situaci - mám HPP,…
vladimirsvorba
Před 7 lety
8
Albixon - problémy s dodacím termínom?
Mili strechaci, kedze nas je na SK Streche viac co mame tento problem s touto spolocnostou, chcem s…
lenka_21
Před 8 lety
1
Dětské pokoje v podkroví
dobrý den chystáme se stavět dům o 7,8 x 11,3 m , střecha 45° , takže šikmina v pokoji bude cca 1,4…
wario
Před 8 lety
1
Kuchyňská váha - jakou máte vy?
Dobre rano,chci se zeptat jakou mate kuchynskou vahu a jak jste s ni spokojene? Mam digitalni a por…
nikcens
Před 7 lety
8
Stačí pro rozdělení majetku zápis na katastru nebo raději ještě smlouva?
Ahoj, prosím o Vaše názory. S přítelkyní budeme stavět dům. Nyní je pozemek rozdělený větší částí n…
petrdor
Před 8 lety
1
Jakou fasádu k tmavě hnědé střeše a okna zlatý dub?
Hezký večer! Prosím o názor jakou byste dali fasádu k tmavě hnědé střeše (tm. hnědá engoba - stodo …
geodett
Před 8 lety
3
Při dešti zatéká do komína a voda vytéká v jednom místě na podlahu
Stavební firma na to odepsala, že při dešti je to běžné a že si máme případně zajistit stříšku nad …
vasikjar
Před 8 lety
2
Prasklá obvodová zeď, co s tím?
Dobrý večer. Obracím se na vás s otázkou. Stavíme domek, bungalov, z Ytongu lambda IQ. Dnes odpole…
ozzy77
Před 8 lety
21
Myčka - projekce zbývajícího času na podlahu
Mate někdo prosim zkušenost s myckami, které mají projekci zbývajícího casu myti na podlahu? Zejmén…
soleilll
Před 8 lety
19
Závěsný lustr VITA Eos - máte někdo šedý?
Dobrý den, tak nějak pořád přemýšlím, že bych nechal volno emocím a koupil osvětlení VITA Eos XXX…
kossakowski1980
Před 7 lety
3
Správný postup konstrukce na SDK
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo dělal stejně konstrukci na SDK. Strop je tvořen křížov…
blonde22
Před 8 lety
3
Velkoformatova "zamkova dlazba" - bez obrubnikov - aký máte názor?
Chceme velkoformatovu "zamkovu dlazbu" - bez obrubnikov - ide to prosim zrealizovat tak aby to bolo…
neyaa_cr
Před 8 lety
1
Fasáda - doporučíte konkrétní firmu Středočeský kraj, Praha-východ
Dobrý den, máme zájem o realizaci fasády (bez zateplení), svodů okapů a podbití a stále se nám neda…
loc
Před 8 lety
1
Zkušenosti s firmou Modul leg
Zdravím, rád bych se zeptal, zda někdo máte zkušenosti s firmou modul leg.Uvažujeme o jednom z jeji…
tomasrovny
Před 1 rokem
10
Stavíte někdo bungalov 961 od Euroline, nejlépe na Znojemsku?
Hledám někoho ,kdo by nás nechal nahlédnout do útrob tohoto domečku,pro naši lepší představivost ;-…
jaji13
Před 8 lety
1
Vysoušení anhydritu po několika týdnech
Hezký večer, vím, že podobných témat je tu hodně, ale nikde jsem nenašla podobnou diskusi. Máme to…
zeneva
Před 8 lety
7
Hypotéka se smlouvou na dobu určitou a v té době na RD
Ahoj, možná je to zbytečný dotaz, ale potřebovala bych se zeptat, jestli je možné abych získala hyp…
vladimirsvorba
Před 8 lety
15
Jaké krbová kamna do dřevostavby?
Potřeboval bych prosím trošku poradit s krbovými kamny do nízkoenergetické dřevostavby budu vytápět…
martinam76
Před 4 lety
18
1
2
…
613
614
615
616
617
…