O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kupa a prevod nebytoveho priestoru
Ahoj, snáď tu niekto poradí. Máme v OV 2KK byt, a naskytla sa príležitosť odkúpiť miestnosť nad ná…
missy97231
Před 8 lety
1
Kontroluje se při kolaudaci přítomnost a zapojení alternativního zdroje tepla (krb)?
Je s ním počítáno v energetickém štítku (zmiňují se tam krbová kamna s akumulační nádrží). Jako hla…
beam1969
Před 8 lety
6
Podlaha bělený dub, jak ladit zbytek domu?
Prosím Vás, vy kdo máte tuto podlahu jakou máte např. barvu kuchyňské linky nebo barvu stěny v obýv…
angie.shy
Před 8 lety
8
Zákon 257/2016 Sb a předčasné splácení hypotéky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak je to se zákonem 257/2016 Sb a s předčasně splacením hypotéky v rá…
jiy
Před 8 lety
6
Mozaika kolem vany - ano nebo ne?
Ahoj všichni, prosím o radu. Budeme rekonstruovat koupelnu a byla jsem rozhodnutá, že kolem vany bu…
panelreko
Před 8 lety
3
Dřevěné schodiště podrápané od psa. Čím zamaskovat nebo opravit?
Zdravím všechny, chtěla jsem poprosit o radu. Přijela k nám rodina se psem a ten nám zničil/pošk…
redroof
Před 8 lety
1
Závěsné WC praská, čím to může být?
Dobrý den,rád bych znal nějaký názory na náš problém, nechali jsme si udělat komplet rekonstrukci c…
jitulkaka
Před 8 lety
5
Jakou digestoř zvolit?
Ahojky milí rádci na střeše. Jsem v háji s výběrem digestoře. Prosím o pomoc, vůbec tomu nerozumím.…
verunky
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Velikost dvojkřídlého okna v kuchyni
Zdravim, hledala jsem odpoved na moji otazku vsude mozne, ale odpoved jsem nenasla, a tak zakladam …
veerunkaa
Před 8 lety
1
Koho vzít na posouzení ruiny?
Vyhlédli jsme si jeden domek, v domě je započatá kompletní rekonstrukce, my bychom nejspíš bourali …
kabelitka
Před 8 lety
3
Úzký patrový řadový dům
Dobrý den,moc bych Vás chtěla poprosit o radu...Chceme stavět baráček v řadovce o rozměru šířka 8.6…
pavlik74
Před 8 lety
17
Firma Marby, máte zkušenosti?
Ahoj stavěl tady někdo se stavební firmou MARBY?
jaruschk
Před 8 lety
5
Názory na bungalov 5+kk
Dobrý den, jak se Vám jeví tento projekt z hlediska prostorová dispozice a praktičnosti? Pište coko…
martii1
Před 8 lety
27
Teka spotřebiče, máte někdo zkušenost jak jsou kvalitní?
Dobrý den, řeším kuchyňskou linku na míru do nového domu a s tím spojené vestavné spotřebiče. U do…
ejvram
Před 1 rokem
8
Předzahrádka jihozápad - co na ní?
Květinářky, zahradnice, pěstitelky :) Co doporučujete na předzahrádku orientovanou na jihozápad? ;-)
rostlinky_cz
Před 8 lety
10
Kam dát myčku?
Ahoj, mám jedno dilema, nevíme, kam dát myčku. Zda tak, jak je na obrázku nebo doleva (na číslo sed…
panelreko
Před 8 lety
8
Kam umístit žebřík v koupelně dle obrázku?
Ahoj, nemůžeme se s manželem rozhodnout, kam umístit žebříkový radiátor v koupelně. Je docela malá,…
netanel
Před 7 lety
13
Jak nejlépe vyřešit topení el. topným kabelem při suché výstavbě?
Jak nejlépe vyřešit topení v domě při suché výstavbě. Máme naprojektováno 150mm polystyrenu a 2x OS…
minolovka
Před 8 lety
4
Sousedův pes ničí náš plot
Zdravím. Soused má vedle na zahradě dvě rotvajlerky, přičemž ta jedna, když se u plotu potká s naši…
bamak
Před 8 lety
5
Pořizovací náklady na topeni elektrokotlem
Budeme stavet patrovou drevostavbu o uzitne plose 105m2. Vytapeni bude reseno elektrokotlem a krb. …
milan1965
Před 8 lety
15
Vsakovací jímka - využití zemního kolektoru tepelného čerpadla
Ahoj, jsme před fází realizace vsakové jímky, v projektu máme, tak jako spousta ostatních vsakov…
jiri_1477
Před 8 lety
2
Daň z nabytí nemovité věci, kdo mi stanoví cenu?
Kupuji od obce stavebni parcelu, kupni cena je stanovena na 305 tis. Jsem povinna nechat si zpracov…
ccaroline
Před 8 lety
8
Světle šedá okna, jaká fasáda?
Plánujeme světle šedá okna, ale mám strach, abych toho později nelitovala. Vůbec nevím, jakou barvu…
wario
Před 8 lety
3
TERADA - PROSIM O RADU
Ahoj potrebujem od Vas radu, riešim rozpor oca a muza emoticon Manžel chce tieto detecka co su okru…
spolocenskesatynela
Před 8 lety
1
Do jaké výšky můžeme zavážet terén bez povolení?
Stavíme ve svahu a chceme si parcelu zavozit. Do jaké výšky můžeme zavážet bez povolení? Děkuji moc!
lesla
Před 8 lety
2
Kuchyňská studia vs. truhlář Praha, Praha-východ a západ
Dobrý den střecháčci, prosím Vás o Vaše zkušenosti s kuchyňskými studii nebo truhláři, když jste po…
lucca2207
Před 8 lety
6
Vana Kaldewei - jaké je nutné příslušenství?
Zdravím vespolek. Když si koupím vanu (např zde https://www.koupelnovevybaveni.cz/vana-smaltovana-…
antonio222
Před 8 lety
3
Multipor-prodej
Řešil někdo nákup Multiporu? Potřebujeme pouze 19 ks a oni ho prodávají pouze po paletách (80ks)...…
pavlik74
Před 8 lety
2
Má někdo přirozený trávník?
Má tu vůbec někdo na pozemku normální přírodní trávník, tj. trávu, pampelišky, sedmikrásky, čtyřlís…
jumpmans
Před 8 lety
20
Dešťová voda na splachování a praní
Dobrý den, potřebuju radu. Řešíme problémy se sousedem, který se odvolal k našemu sloučenému stave…
jitulkaka
Před 8 lety
1
2
33
1
2
…
638
639
640
641