O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zastínění pergoly Zip screen - tip na firmu
Mám dotázek - neporadíte někdo spolehlivou firmu, která vyrábí/dodává zastínění pergoly Zip screen.…
rikaroni
Před 8 lety
1
Jsou zaneseny mikropůjčky do registru dlužníků?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s registrem dlužníků. Manžel si vzal 2-3 po sobě mikropu…
damada
Před 8 lety
2
Máte zkušenost ze stavbou skleníku?
Dobrý večer, objednala jsem obloukový polykarbonátový skleník 6x3 m od firmy Kroftas. Máte někdo …
jana0707
Před 8 lety
1
Řešení srážkových vod
Zdravím, potřebuji poradit se srážkovými vodami. V projektu máme sběrnou nádobu se vsakovací jímk…
adula000
Před 8 lety
12
Čištění a chlazení vzduchu v bytě se zakázanou venkovní jednotkou
Řešíme rekonstrukci bytu, jehož okna jsou orientována na JZ a tím pádem už od časného jara do podzi…
natymeli
Před 8 lety
11
Problém se záchodem - zápach a únik moči do záchoda z jiného bytu
Koupili jsme byt v novostavbě, novostavba má celkem 4 patra. Poslední dobou se čím dál víc setkávám…
marrwin
Před 8 lety
5
Od koho jste si nechali dělat závlahu zahrady?
Ahoj, od koho jste si nechali dělat/projektovat závlahu zahrady? Jaké čerpadlo / systém byste dopor…
zeneva
Před 8 lety
4
Problém s elektrikárom
Dobrý deň Máme problém s elektrikárom v tom zmysle, že sme chceli vynoviť elektroinštaláciu v dome…
damipa
Před 8 lety
7
sponzor fóra
Správný postup u hypotéky
Pěkný den všem! :-) Ráda bych se zeptala na co možná nejsprávnější postup při vyřizování hypotéky. …
tometa
Před 8 lety
12
Nesouhlas souseda ze stavbou, jak řešit?
Dobrý den, byli jste někdo v situaci, že vám soused znemožňoval stavbu domu ? Musíme stavět přes…
petraxname
Před 8 lety
5
Na čem vařit - indukce vs. plyn?
Dobré ráno, poradíte mi s rozhodováním o koupi nové varné desky? Přistěhovali jsme se do bytu, v…
dalen1
Před 7 lety
1
2
...
3
63
Porotherm - zakládání od firmy Wienerberer, byli jste spokojeni?
Zdravím, využil prosím někdo službu zakládání od profíka přímo od firmy Wienerberger? Byli jste s…
maciceksta
Před 8 lety
1
Družstevní byt - ano nebo ne?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o názor ostatních. Žijeme s manželem trvale v zahraničí, ale pravid…
martinam76
Před 8 lety
14
Hypotéka na rekonstrukci
Zdravím Vás, chtěl jsem Vás poprosit, zda někdo nemá seznam, co vše je možné zakoupit na hypotéku …
ba2te
Před 8 lety
2
Projekt bungalovu, poradíte
Dobrý den, rád bych slyšel váš názor na tento půdorys. Už nějaký ten pátek se snažíme vymyslet vhod…
bamak
Před 8 lety
30
Úložný prostor na dětské výtvory
Jak řešíte v pokojíčku úložné prostory na dětské výtvory, které chce mít dítě stále po ruce a na oč…
tygrous
Před 8 lety
1
Beton na desku. Jaká je vhodná frakce štěrku?
Ahojte, můžete mi, prosím, napsat, jakou frakci štěrku mám zvolit na základovou desku? V dokumentac…
ondra_cha
Před 8 lety
3
Přiznané trámy - jaký použít olej?
Dobrý den, budeme mít přiznané trámy, ráda bych je měla v co nejpodobnějším odstínu jako kuchyňsko…
katkaf
Před 7 lety
13
Prověřený projektant pro vytvoření individuálního projektu RD - Frýdek Místek, Nový Jičín
Dobrý den, prosím o kontakt na Vámi prověřeného projektanta v oblasti Frenštátu p.R. případně Frý…
dave1984
Před 8 lety
1
Poradíte jaké světlo do koupelny nad zrcadlo?
Holky jdu na radu, potřebuju světlo do koupelny nad zrcadlo, ale nechci bodovky.Potřebuju něco co b…
blahova_andrea
Před 8 lety
10
Jak srovnat štěrk na velké ploše?
Ahoj, poradite nekdo nejaky trik, jak srovnat štěrk pod zamkovkou na velke plose, napr. velka teras…
rad5
Před 8 lety
3
Mohu dát u pochozí nezateplené půdy nad tepelnou izolaci OSB?
Složení stropu plánuji SDK, rošt, parobrzda, minerální plsť okolo krovů a pak tedy OSB na roštu.
rimmer
Před 8 lety
2
Jakým způsobem byste ukotvili zvýšené spaní?
Ahoj. Jakým způsobem byste ukotvili zvýšení spaní (2,5x2m) na 3 rozích do zdí (2x cihla, 1x ytong +…
jumpmans
Před 8 lety
2
Jak vysadit levandule, aby se množily?
Holky jak zasadit sazenince levandule, aby se krásně rozrostly a zároveń zabránila kolem růstu tráv…
pavla_pabiskova
Před 4 lety
12
Kuchyně SIKO nebo Ikea?
Zdravím, Ti z Vás, kteří vybírali kuchyně mezi SIKEM a IKEOU, pro co jste se rozhodli a proč ? Jak…
katka_katousek
Před 8 lety
1
Zásuvky a vypínače, jaké?
Prosim, jake mate zasuvky a vypinace nemuzu si porad nic vybrat. Uz jsem mela vybrane od ABB Levit …
kajarosicka
Před 1 rokem
1
2
39
Zděný sprchový kout, kdo máte?
Mohla bych poprosit o odkaz na fotky zděného sprchového koutu, kdo máte doma? Nějak se mi nedaří na…
xdagmar
Před 8 lety
3
Poradíte prosím správné složení stropu pod nezateplenou půdou?
Má být parozábrana hned za SDK (resp. za nosným roštem) nebo až za první vrstvou izolace (minerální…
travas
Před 6 lety
6
Okno z ložnice na terasu - prosím o zkušenosti
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo má ( do "el") domek s terasou na kterou směřuje okno jak z obýv…
nininka23
Před 8 lety
2
Starší dům z betonových panelů, nemáte zkušenosti?
Ahojte :-) Nemáte někdo zkušenost s rodinným domem z betonových panelů? Máme možnost koupit pěkný …
masenka88
Před 8 lety
1
1
2
…
640
641
642
643
644
…