O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nadzemní síť VN na pozemku
Hezký den, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo podobný problém. Na pozemku, který chceme koup…
vrajmantak
Před 8 lety
2
Jak zastínit trojkřídlá okna?
Ahoj, jaké byste zvolili zastínění tohoto okna, pokud bychom nechtěli klasicky záclony a závěsy? Sp…
pucifal
Před 8 lety
5
Zastínění pergoly Zip screen - tip na firmu
Mám dotázek - neporadíte někdo spolehlivou firmu, která vyrábí/dodává zastínění pergoly Zip screen.…
rikaroni
Před 8 lety
1
Jsou zaneseny mikropůjčky do registru dlužníků?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s registrem dlužníků. Manžel si vzal 2-3 po sobě mikropu…
damada
Před 8 lety
2
Máte zkušenost ze stavbou skleníku?
Dobrý večer, objednala jsem obloukový polykarbonátový skleník 6x3 m od firmy Kroftas. Máte někdo …
jana0707
Před 8 lety
1
Řešení srážkových vod
Zdravím, potřebuji poradit se srážkovými vodami. V projektu máme sběrnou nádobu se vsakovací jímk…
adula000
Před 8 lety
12
Čištění a chlazení vzduchu v bytě se zakázanou venkovní jednotkou
Řešíme rekonstrukci bytu, jehož okna jsou orientována na JZ a tím pádem už od časného jara do podzi…
natymeli
Před 8 lety
11
Problém se záchodem - zápach a únik moči do záchoda z jiného bytu
Koupili jsme byt v novostavbě, novostavba má celkem 4 patra. Poslední dobou se čím dál víc setkávám…
marrwin
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Od koho jste si nechali dělat závlahu zahrady?
Ahoj, od koho jste si nechali dělat/projektovat závlahu zahrady? Jaké čerpadlo / systém byste dopor…
zeneva
Před 8 lety
4
Problém s elektrikárom
Dobrý deň Máme problém s elektrikárom v tom zmysle, že sme chceli vynoviť elektroinštaláciu v dome…
damipa
Před 8 lety
7
Správný postup u hypotéky
Pěkný den všem! :-) Ráda bych se zeptala na co možná nejsprávnější postup při vyřizování hypotéky. …
tometa
Před 8 lety
12
Nesouhlas souseda ze stavbou, jak řešit?
Dobrý den, byli jste někdo v situaci, že vám soused znemožňoval stavbu domu ? Musíme stavět přes…
petraxname
Před 8 lety
5
Na čem vařit - indukce vs. plyn?
Dobré ráno, poradíte mi s rozhodováním o koupi nové varné desky? Přistěhovali jsme se do bytu, v…
dalen1
Před 8 lety
1
2
...
3
63
Porotherm - zakládání od firmy Wienerberer, byli jste spokojeni?
Zdravím, využil prosím někdo službu zakládání od profíka přímo od firmy Wienerberger? Byli jste s…
maciceksta
Před 8 lety
1
Družstevní byt - ano nebo ne?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o názor ostatních. Žijeme s manželem trvale v zahraničí, ale pravid…
martinam76
Před 8 lety
14
Hypotéka na rekonstrukci
Zdravím Vás, chtěl jsem Vás poprosit, zda někdo nemá seznam, co vše je možné zakoupit na hypotéku …
ba2te
Před 8 lety
2
Projekt bungalovu, poradíte
Dobrý den, rád bych slyšel váš názor na tento půdorys. Už nějaký ten pátek se snažíme vymyslet vhod…
bamak
Před 8 lety
30
Úložný prostor na dětské výtvory
Jak řešíte v pokojíčku úložné prostory na dětské výtvory, které chce mít dítě stále po ruce a na oč…
tygrous
Před 8 lety
1
Beton na desku. Jaká je vhodná frakce štěrku?
Ahojte, můžete mi, prosím, napsat, jakou frakci štěrku mám zvolit na základovou desku? V dokumentac…
ondra_cha
Před 8 lety
3
Přiznané trámy - jaký použít olej?
Dobrý den, budeme mít přiznané trámy, ráda bych je měla v co nejpodobnějším odstínu jako kuchyňsko…
katkaf
Před 7 lety
13
Prověřený projektant pro vytvoření individuálního projektu RD - Frýdek Místek, Nový Jičín
Dobrý den, prosím o kontakt na Vámi prověřeného projektanta v oblasti Frenštátu p.R. případně Frý…
dave1984
Před 8 lety
1
Poradíte jaké světlo do koupelny nad zrcadlo?
Holky jdu na radu, potřebuju světlo do koupelny nad zrcadlo, ale nechci bodovky.Potřebuju něco co b…
blahova_andrea
Před 8 lety
10
Jak srovnat štěrk na velké ploše?
Ahoj, poradite nekdo nejaky trik, jak srovnat štěrk pod zamkovkou na velke plose, napr. velka teras…
rad5
Před 8 lety
3
Mohu dát u pochozí nezateplené půdy nad tepelnou izolaci OSB?
Složení stropu plánuji SDK, rošt, parobrzda, minerální plsť okolo krovů a pak tedy OSB na roštu.
rimmer
Před 8 lety
2
Jakým způsobem byste ukotvili zvýšené spaní?
Ahoj. Jakým způsobem byste ukotvili zvýšení spaní (2,5x2m) na 3 rozích do zdí (2x cihla, 1x ytong +…
jumpmans
Před 8 lety
2
Jak vysadit levandule, aby se množily?
Holky jak zasadit sazenince levandule, aby se krásně rozrostly a zároveń zabránila kolem růstu tráv…
pavla_pabiskova
Před 4 lety
12
Kuchyně SIKO nebo Ikea?
Zdravím, Ti z Vás, kteří vybírali kuchyně mezi SIKEM a IKEOU, pro co jste se rozhodli a proč ? Jak…
katka_katousek
Před 8 lety
1
Zásuvky a vypínače, jaké?
Prosim, jake mate zasuvky a vypinace nemuzu si porad nic vybrat. Uz jsem mela vybrane od ABB Levit …
kajarosicka
Před 1 rokem
1
2
39
Zděný sprchový kout, kdo máte?
Mohla bych poprosit o odkaz na fotky zděného sprchového koutu, kdo máte doma? Nějak se mi nedaří na…
xdagmar
Před 8 lety
3
Poradíte prosím správné složení stropu pod nezateplenou půdou?
Má být parozábrana hned za SDK (resp. za nosným roštem) nebo až za první vrstvou izolace (minerální…
travas
Před 6 lety
6
1
2
…
640
641
642
643
644
…