O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bungalov 1003, nestavěl jste někdo nebo podobný?
Dobrý den, nestavěli jste někdo tento dům od Idealnidum.cz, nebo nějaký podobný? Jak by jste dům …
marcelkap
Před 8 lety
4
Dřevěná x vinylová x laminátová podlaha
Rozhodujeme se nad podlahou. Nejprve jsme chtěli marmoleum, ale zjistili jsme, že je to pravděpodob…
radim83
Před 8 lety
9
Kdo máte vazníky ukončené jinak než "klasicky"?
Najde se tu někdo,kdo má na přízemním době se sedlovou střechou vazníky neukononcene podhledem do…
kubasoff
Před 8 lety
1
Hypotéka na byt a vybavení
Zdravím, máte někdo zkušenost s tím si vzít hypotéku o 10 - 20% vyšší s tím, že za část se koupí…
damada
Před 8 lety
1
2
54
Jakou zvolit dispozici?
Dobrý den, jsme ve fázi volby projektu. vlastně už máme naprojektováno a vizi jak by mohlo vše vypa…
ares11
Před 8 lety
4
Dřevěná deska místo kachliček za kuchyňskou linkou
Dobrý den, Přemýšlím, že bych zvolila stejnou dřevenou desku pro pracovní desku i pro prostor za k…
jitulkaka
Před 7 lety
27
RAL 9007 hliníková okna - máte někdo tento odstín?
Dobrý den, máte někdo tento odstín nebo podobný? Původně jsme chtěli antracit, ale přijde nám, že …
oknostyl
Před 8 lety
9
Pasivní domy - projekt Zelený Zlonín
Dobrý den, dlouhou dobu zvažujeme přestěhování do nějakého rodinného domu za Prahou. Přemýšlíme o p…
rinca
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Starší či nový domek? A spousta jiných dotazů ohledně budování a stavby
Prosím o radu, vlastně několik rad, protože mám hodně dotazů. 1. Máme kupovat starší dům, který se…
jajabmw
Před 8 lety
14
Skříňka pod troubou - šuplík nebo otevírací skříňka?
Dobrý den, chtěla bych od Vás poradit ohledně skříňky pod troubou. Trouba bude ve výšce 60 cm. Chtě…
kofinek
Před 8 lety
8
Oboustranný betonový plot od firmy Rsbeton - recenze
Dobrý den,chci se zeptat ci nekdo nemáte betonový plot od firmy rsbeton.Potrebuji nejaké recenze.Kd…
zumari
Před 8 lety
2
Vybavení koupelny - kvalitní značky
Řeším vybavení koupelny a vůbec se nevyznám ve všech možných nabídkách, ani v koupelnových studiích…
teron
Před 8 lety
6
Vazba rohů cihel Porotherm 30 bez použití doplňkových cihel
Ahoj stavebníci, hledal jsem odpověď v diskuzích, ale nenašel jsem přesně to co potřebuji. Jedná…
rimmer
Před 8 lety
9
Sousedi staví dole, my nahoře - dá se to řešit?
Dobrý den, vznikla nám nepříjemná situace, v našem okolí, kde se chystáme stavět, vzniká 5 nových d…
petraxname
Před 8 lety
13
Rozměry tepelného čerpadla a elektrokotle
Zdravim a prosim o par informaci tykajici se rozmeru vzduchoveho tep.cerp. a elktrokotle.jde mi o r…
blurrystan
Před 8 lety
1
Poraďte koupelňové študio na Morave
Dobrý deň, viete nám poradiť kúpeľňové štúdio na Morave, niekde blízko slovenských hraníc? ďakuj…
iiilinka
Před 8 lety
2
Pozemek - na co si dát pozor?
Velmi vás všechny zde zdravím… Prosím mám otázku: Na co vše si dát pozor při koupi pozemku? (chci…
tom1986
Před 8 lety
8
Dofinancování hypotéky
Ahoj, určitě nejsem první, ani poslední, kdo přemýšlí jak dofinancovat hypotéku. Hodnota nemovit…
vladimirsvorba
Před 8 lety
8
Jaké obvodové lišty k podlaze?
Dobrý den, ve studiu mi nabídli plastové podlahové lišty a v rozích se nasazují takové plastíky. Má…
moozaj
Před 8 lety
5
Hypoúvěr Modrá pyramida 2017
Ahoj všichni, tento týden jsme absolvovali schůzku ohledně hypotéky v Modré pyramidě, poradce nám n…
spoock85
Před 8 lety
1
2
60
Podlahová lišta pod francouzským oknem
Dobrý den, prosím řešíme problém, že lišty, které dáváme po celém obvodu se nám nevlezou pod franco…
patiperra
Před 8 lety
2
Studna uprostřed zámkové dlažby pod přístřeškem
Zdravím všechny :) Chtěla jsem se zeptat jak máte vyřešeno / jestli jste to někdy viděli / příp…
redroof
Před 8 lety
14
Digestoře Elica, Faber s vnitřní recirkulací - zkušenosti
Ahoj, prosím má někdo digestoře Elica, Faber s vnitřní recirkulací? Zkušenosti? Účinnost, hlučno…
solaris
Před 8 lety
3
V katastru chybí zápis o existující budově - co s tím?
U rodičů řešíme situaci, že mají cca 30 let starý dům a na pozemku menší zděnou dílnu. K dané dílně…
puhelin
Před 8 lety
11
Kuchyně návrh - co říkáte?
Zdravim, dostali jsme návrh od truhlaře na naší kuchyň. tak se chci zeptat jestli by jste tam něco …
pucifal
Před 8 lety
11
Změna dispozice bytu
Ahoj, mám dotaz. Čeká nás rekonstrukce bytu a řešíme změnu dispozice. Nechali jsme si udělat návrhy…
bledulka84
Před 8 lety
10
Pěstování vodního melouna, zkoušel jste někdo?
ahoj, najde se tu někdo kdo zkoušel na zahrádce pěstovat vodní meloun? Vim, že u nás v JČ to neni ú…
breberka
Před 8 lety
7
Jak donutit Wustenrot ke stažení zaznámu z CBCB registru?
Zdravím Vás, potřeboval bych proradit s jedním problémem. Před rokem a půl jsem refinancoval …
vitezove
Před 8 lety
8
Firma na stavbu rodinného domu - Středočeský kraj
Prosím, jestli by mi někdo nenapsal tip na poctivou stavební firmu pro středočeský kraj na stavbu z…
hcrust
Před 8 lety
1
Hledám stavební firmu z Brna pro výstavbu zděného RD
Začínáme tendrovat firmu na stavbu našeho RD. Jaké máte tipy a zkušenosti s kým do toho jít? Před…
g3429190
Před 5 lety
5
1
2
…
650
651
652
653
654
…