O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavba dřevěného montovaného domku - krok za krokem
Ahoj lidi, s přítelem jsme se rozhodli pro stavbu dřevěného montovaného domku. Nemáme se s kým pora…
slabici
Před 8 lety
4
Lokální biokoridor, kde získám informace?
Dobrý den, může mi prosím někdo poradit, kde získám informace o lokálních biokoridorech? Jeden se v…
casmaria
Před 8 lety
2
Čím natíráte těsnění u lednice?
Čím natřiít těsnění u lednice? Když ji zavřu a chci tam hned zase jít, nedá se otevřít. Mán až stra…
plaintruth
Před 8 lety
2
Nepovolení obce přípojky NN
Ahojte střecháčci, mám dotaz jestli nemáte někdo stejnou zkušenost jako my. Přišel nám dopis od fir…
luculka23
Před 8 lety
16
Rekonstrukce před koupí bytu
Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s rekonstrukcí bytu ještě před jeho koupí? Bydlíme v mestskem pan…
vrajmantak
Před 8 lety
8
Chata 4x4m2 - výztuha stropu
Nemáte někdo chatičku těchto parametrů? Resp. neřešil jste někdo "vyztužení" stropu? Je takový klas…
mendywendy
Před 8 lety
1
Hypotéka na chatu bez evidenčního čísla a čísla popisného
Ahoj, je tu někdo komu dala banka hypotéku u takového druhu objektu? Potřebovali bychom cca 70% kup…
mendywendy
Před 8 lety
4
Stabilní barová židle ke kuchyňské lince
Dobrý večer, řešil jste někdo barovku ke kuchyňské lince (máme tam prostor, kam by se hodily) a zár…
kofinek
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Pracovní deska v kuchyni od Polyformu - mramor štípaný, nemáte někdo?
Potřebovala bych ho vidět naživo v kuchyni, nemáte někdo prosím???
bejbinka001
Před 8 lety
1
Rezervace finančních prostředků u Hypoteční banky
Dobrý večer, mám velkou prosbu, zda má někdo zkušenost s hypotékou od Hypoteční banky, která si v p…
abby77
Před 8 lety
27
Inspirace kuchyně do tvaru G
Máte někdo kuchyň do tvaru G ? Ráda bych se inspirovala případnými vašimi návrhy či foto.. nějaké š…
ddany
Před 8 lety
18
Dlažba Rako Pietra, jaká je údržba?
Zdravím :-) Máte prosím někdo tuto dlažbu? Na odstínu nezáleží. Zajímá nás, jaká je údržba a vytír…
korodujicividle
Před 8 lety
2
Zateplení - ano nebo ne?
Máme postavený domek s ytong lambda 37,5cm na jaře bychom chtěli fasádu a nevíme zda zateplování či…
rebut
Před 8 lety
4
Dřevostavba vs. byt
Zdravím, kdo jste se stěhoval z bytu do dřevostavby, můžete prosím nějak shrnout, jestli je reál…
ookami_hime
Před 8 lety
5
Posuvné zastřešení terasy Skitrium Mia od Albixon - recenze
Dobrý den, má prosím někdo zmiňovanou zimní zahradu? Prosím o komentář ohledně spokojenosti, funkč…
ellenb
Před 8 lety
1
Vanová zástěna - neprůhledné sklo, kde sehnat?
Prosím poraďte - marně sháním vanovou zástěnu z neprůhledného skla, bezrámovou, šířka do 70 cm. Všu…
waal1
Před 8 lety
2
Koupelna do šeda, výběr obkladů
Ahoj, poraďte mi prosím s výběrem obkladu do koupelen (v přízemí a v patře). Chtěli bychom asi něco…
terkao
Před 8 lety
14
Mohu získat hypotéku, když jsem v registru?
Dluh byl 1000.- z roku 2008.. Nevěděla jsem i něm..V listopadu 2016 jsem žádala hypotéku.. Zamítnut…
brought
Před 8 lety
4
Bazény Desjoyaux a Albixon. Máte zkušenosti?
Ahojte, najde sa tu niekto kto ma skusenosti s bazenom od spol.Desjoyaux alebo Albixion. Prezrela s…
kacunek2019
Před 3 lety
7
Zelená úsporám na fasádu - ano či ne?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenost s provedením fasády na zelenou úsporám?…
darauk
Před 8 lety
3
Zkušenosti s tepelným čerpadlem Vaillant
Jaké máte zkušenosti s tepelným čerpadlem Vaillant ?
ambrozek
Před 8 lety
1
Vchodové dveře s madlem
Dobrý den, chceme na nás dům dat vchodové dveře s madlem, a řešíme aby šly otvírat bez klíčů, když …
lopp
Před 8 lety
18
Komín Heluz - tuhá paliva, jaké cihly vybrat?
Dobrý večer, protože budeme brát na stavbu cihly heluz, tak chceme i komín od heluzu na tuhá paliva…
radim83
Před 8 lety
4
Zateplení staré střechy
Pěkný den, budeme rekonstruovat podkroví a prvním krokem bude samozřejmě zateplení střechy. Máme p…
jane46
Před 8 lety
14
Kdo máte prosím tento věšák?
Kdo máte prosím tento věšák, jak jste s ním spokojeni? Nejsou ty háčky moc široké?
jitkagracova
Před 8 lety
1
Na kolik vás vyšel dětský pokojíček od truhláře?
Krásný den :) prosím řešil tu někdo dětský pokoj už ve studentském stylu ? Dětem je 6 a 9 let a te…
bejirinka
Před 8 lety
8
Novostavba, jaké topení zvolit?
Dobrý den, máme novostavbu, okolo 200m2 obytné plochy, přízemní s jednou místností v patře. Určitě …
raduzemlejna
Před 8 lety
1
2
46
Nemáte někdo odkaz na možnost vlastního návrhu fasády?
Dobrý den, prosím o radu, nemáte někdo odkaz na možnost vlastního návrhu fasády? Nějaký program ne…
greenspaces
Před 8 lety
2
Do závěsného WC se dostávají splašky ze stoupaček sousedů nad námi - kde je příčina?
Dobrý den. Po rekonstrukci v panelovém domě nastal problém s tím, že se mi do nového závěsného WC …
splasky
Před 2 lety
5
Možnost prohlídky domu Domino od GServisu
Zdravím, vážně uvažujeme o zakoupení projektu Domino od GServisu. Našla by se tady dobrá duše, kter…
tomsoft11
Před 8 lety
1
1
2
…
663
664
665
666
667
…