O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Šalování schodiště - tip na řemeslníka ze Zlínského kraje
Ahoj, nemáte prosím někdo kontakt na řemeslníka, který by zašaloval železobetonové schodiště z příz…
antonio222
Před 8 lety
1
Obložení krbové vložky kamenem
Ahoj, je tu nějaký dobrovolník který obkládal krb kamenem? Jak umělým nebo přírodním? Jde mi o to …
richt
Před 8 lety
2
Bungalov rozvržení místností - vaše rady
Krásný den všem, chci vás zkušenější moc požádat o radu ohledně půdorysu tohoto bungalovu. Kde vid…
geodetpavel
Před 8 lety
12
Obložení koupelny až ke stropu nebo jen do výšky dveří?
Ahoj, můžete mi prosím poradit: obložit koupelnu až ke stropu nebo "jen" do výšky dveří? Předem díky
plaintruth
Před 8 lety
2
Odtoková drážka do zdi
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenosti s odtokovou drážkou ve sprchovém koutě do zdi a né v podl…
mitote
Před 8 lety
10
Garáž samostatně nebo přistavěná k domu
Dobrý den. Řešíme nyní v rámci projektu dilema, jak řešit garáž u novostavby - oboje zděné z poro…
rimmer
Před 8 lety
11
Seznam materiálu na rekonstrukci domu
Zdravím, našel by se tady někdo ochotný, kdo by za menší úplatu byl schopný spočítat spotřebu mate…
ifffca
Před 8 lety
1
Rohožka zádvéří, jak vyřešit?
Ahoj strechacci,poradite mi nekdo?Nevychytala jsem v predsini podlahu,resp.pokladku dlazby a mame j…
jitkagracova
Před 8 lety
5
sponzor fóra
LED pásek nebo bodovky pro osvětlení pracovní desky v kuchyňské lince
Ahoj, jaký máte názor ohledně osvětlení pracovní desky? Dát LED pásek, nebo bodovky? Co je lepší…
solaris
Před 8 lety
6
Čím obložit úložný prostor na dřevo?
Zdravím, vedle krbových kamen budeme mít vyzděný prostor na uložení dřeva - ilustrační foto v příl…
wiki85
Před 8 lety
2
Tepelné čerpadlo vs. elektokotel vs. kondenzační plynový kotel
Dobrý den střecháčči, chtěla bych poprosit zkušenější o rady a pomoc. Budeme stavět přízemní dům …
krisstynka16
Před 8 lety
18
Dělal jste někdo podlahové topení a až potom štuky?
Dobrý den, dělal někdo prosím nejdříve podlahovku a až potom štuky? Firma po nás chce nejdříve…
kkacca
Před 8 lety
12
Projektové dokumentace
Dobrý den, rozhodli jsme se s manželem stavět svépomoci. A chtěla jsem se zeptat, které projektové …
cybermole
Před 8 lety
6
Čištění skla od krbu
Jaky osvedceny pripravek pouzivate pri cisteni skla na krbu? Mel jsem pripravek primo od vyrobce a …
vafle
Před 8 lety
21
Revize komínů a kamen pro kolaudaci
Zdravím, chci se zeptat, co všechno potřebuji k revizi komínů a krbových kamen? Kromě prohlášen…
puhelin
Před 8 lety
2
Parcelace pozemku, řešení
Dobrý den. Rád bych postavil dům na pozemku rodičů. Stávající pozemek má cca 1250m2, již na něm …
pesek23
Před 8 lety
4
Jak je to s financováním přestavby?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak je to s financováním přestavby. Chtěla bych si vzít hypotéku na…
barulina90
Před 8 lety
4
Funkcionalistická vila - isnpirace
Ahoj všichni, je tu někdo, kdo má funkcionalistickou vilu/ dům? Jak máte zařízený, aby to ladilo. P…
zuzekk
Před 8 lety
12
Sprchová vanička nebo raději dlažba a v ní zapuštěný sprchový žlab?
Dát se cestou sprchové vaničky nedává takové jistoty ohledně životnosti , nebude lépe zapustit sprc…
cataring
Před 8 lety
10
Vykradená novostavba
Dobrý den, máte někdo zkušenost s vykradenou novostavbou? Vykradli nám ji a pobrali všechny ještě n…
romana.n
Před 8 lety
1
2
46
Bílé dveře v klasickém stylu s CPL lamin. povrchem
Dobrý den, snažím se nalézt bíle dveře s vlysy v klasickém stylu, viz např. http://www.multiform.s…
petulaa1
Před 8 lety
6
Stehelčeves - jak se Vám bydlí?
Plánujeme koupi domu. Zaujala nás nabídka domu ve Stehelčevsi (ne v anglickém resortu), chtěla bych…
aneta1314
Před 7 lety
6
Pracovní deska z Ikei
Premysime o kuchyni z ikei a chtela bych se zeptat na pracovni desky.Nemate nahodou nekdo tmave hne…
kalipso
Před 8 lety
3
Poraďte stolaře Praha-východ
Dobrý den, prosím nemůže mi někdo doporučit šikovného stolaře, který má přijatelné ceny? Potřebuji…
markullinek
Před 8 lety
1
Dřevěná okna - doporučení na výrobce
Dobry den,doporucite vyrobce drevenych oken se kterym jste spokojeni vcetne ceny?Zvazuji 1200x1500 …
hedatom
Před 7 lety
8
Sedačky Domark - zkušenosti
Dobry vecer, mate nekdo zkusenosti s sedackami Domark. Pripadne konkretne Zen? Pripadne reklamace? …
rensid
Před 8 lety
5
Pozemek, projekt, hypotéka - jak začít a na co si dát pozor?
Pěkný den všem, mám trošku více otázek najednou, a tak se pokusím to shrnout... Chtěli bychom…
lucaz
Před 8 lety
10
Pozemky v Chýni (Praha-západ)
Zdravím, máte někdo zkušenost s nákupem pozemku a výstavbou RD v Chýni? Všimla jsem si, že je ta…
evaevaa
Před 8 lety
26
Jakou máte šířku vjezdové brány?
Zdravím, jak máte široké vjezdové brány pro auta? Máme prostor 4m, tak řeším zda udělat 3m vjez…
jakuda
Před 8 lety
15
Dvojumyvadlo
Ahoj,jak by jste prosím Vás vyřešili problém s tím,když máme prostor mezi sprch.koutem a druhou zdí…
hanluk
Před 8 lety
8
1
2
…
662
663
664
665
666
…