O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Malovat před položením dlažby?
Manzel rika ze vymalovat az po polozeni dlazby ze pry jak se to brousi nebo reze tak at se na vymal…
karl32
Před 8 lety
8
Záchod Laufen - recenze
ahoj, zajimala by me zkusenost se zachodem Laufen, konkretne tyto typy https://www.siko.cz/koupeln…
andik.cz
Před 9 lety
7
Územní souhlas - ČEZ
Ahoj, přišla mi výzva k doplnění žádosti o společné územní rozhodnutí a stavební povolení. Nedokáza…
1karel1
Před 9 lety
3
Jak byste uspořádali pokojíček?
Ahojky, mám dotaz, jak by jste uspořádaly pokojíček? Má cca 18 m (čtverečních ) Ps: ještě př…
pcprincess
Před 9 lety
4
Bodové svítidlo do kuchyně
Ahoj, nemáte prosím někdo místo centrálního světla bodové svítidlo - např.jako na obrázku? A pokud …
jonnyj
Před 9 lety
11
Vodovodní přípojka na hranici pozemku + připojení staršího domu
Hezký den, máte zkušenost s připojením staršího cca 90 let starého domu k obecnímu vodovodu? Přípo…
tzbprojekce
Před 9 lety
6
Odhad budoucí ceny rekonstrukce
zdravim, začínáme s rekonstrukcí domu...výše odhadu budoucí ceny nemovitosti nám nevyšla klasicky d…
hrusen
Před 9 lety
1
Už vám z toho hrabe?
Nespavost, neustálé přemýšlení o rekonstrukci, málo odpočinku a nízká výkonnost.. Aneb trocha psyc…
teron
Před 9 lety
25
sponzor fóra
Mokré fleky - nivelační stěrka
Dobrý den, minulý čtvrtek tj. 24.12. nám známý zedník vyrovnával podlahu nivelační stěrkou Quatro…
kriistl
Před 9 lety
5
Lze přemalovat fasádu?
Dobry den, koupili jsme dum s relativne novou fasadou, cca 5 let. Bohuzel je modra a dum vypada, …
vincenzo262
Před 9 lety
2
Jak a čím odstranit štítky z nových nerezových spotřebičů?
Potřebovala bych poradit jak mám odstranit štítky a etikety z nových nerezových přístrojů, lednice,…
requied
Před 9 lety
4
Tipy na vánoční dárky
Ahoj všichni, vánoce se celkem blíží a tak si říkám, že se poptám co plánujete - či už máte, za dár…
dominikself
Před 6 lety
10
Šikmá zeď v obývacím pokoji s kuchyní
Nemáte prosím někdo šikmou zeď v kuchyni s obyvákem? Máme to tak blbě řešené skrz sousedovu zed a …
blahova_andrea
Před 8 lety
19
Stavební firma Olomoucko
Dobry den ,mohl by mi prosim nekdo poradit Stavebni firmu na Olomoucku -radi bychom drevostavbu...d…
nikus30
Před 9 lety
1
Hloubka koupelnového umyvadla na desku
Hezký večer, chci poprosit o radu ohledně umyvadla na desku. Deska bude široká 120 cm a uvažuji na …
scruffy
Před 9 lety
10
Odpadkový koš v lince
je tu někdo kdo má odpadkový koš v lince, pod dřezem, v 60 cm šuplíku ? vím že existuji koše přímo…
luhace1
Před 9 lety
8
Výpočet tepelných ztrát, umíte někdo nebo někoho doporučíte?
Ahoj, umí někdo z Vás vypočítat tepelné ztráty domu podle nějakého vzorce z PENB ??? Nebo někoh…
awakened
Před 9 lety
10
ČEZ nestíhá přípojku, co s tím?
Dobrý den, prosím o rady. V únoru 2016 jsme uzavřeli s ČEZ smlouvu o zřízení přípojky na elektriku,…
ondra_cha
Před 9 lety
19
Chytrá elektroinstalace
Zdravím, již delší dobu přemýšlím o nějakém systému pro náš budoucí dům. Začal jsem uvažovat o LOXO…
loxonecz
Před 5 lety
26
Prosím, jaké máte okna do dětských pokojíčku?
My se s manželem neumíme rozhodnout, jaké do nich vybrat. Oba pokojíky máme směřované na jih a oba …
bamak
Před 9 lety
4
Mini šatna v ložnici
Ahoj, už se konečně moc neřeší stavební věci a začíná zařizování. Zatím teda jen vybíráme. Budu …
madejuli
Před 9 lety
2
Finální projekt, co si myslíte?
prosím o Vaše názory, děkuji
zuzana_ka
Před 8 lety
16
Ekvitermní regulace
Dobry den, mame podl. topeni vytapene tc. Vnitrni teplota je na 23 st.jenze kdyz je pres den +5 tak…
dawerius
Před 9 lety
4
Základová deska v zimě - ano či ne?
Máme možnost si nechat postavit základovou desku pod dřevostavbu včetně přípojek v lednu nebo únoru…
dreambox
Před 9 lety
1
2
...
...
3
4
110
Zkušenosti s firmou Thermo Home
Dobrý den, budu ráda za jakoukoliv zkušenost s touto firmou... Děkuji :-)
martinanaruby
Před 4 lety
1
2
...
3
90
Výměna vchodových dveří
Ahoj, máte někdo zkušenost s výměnou nových pravých vchodových dveří za levé ? Kupujeme nový RD …
oknostyl
Před 9 lety
2
Jaké máte krbová kamna s výměníkem?
Jaký máte krbová kamna s výměníkem? Jestli ano,tak jestli topíte přes podlahu nebo radiatory? Co je…
zeneva
Před 9 lety
4
LED panely - kde koupit?
Poradíte kde koupit LED panely? E-shop, příp. značku?
martnovmn
Před 9 lety
3
Nerez žebřík v koupelně - máte někdo?
Ahoj, měa bych na vás dotaz. Budu mít chromované rámy sprchového koutu a veškeré baterie v chromu, …
foogy
Před 2 lety
31
Co vy a osvětlení domu o Vánocích?
Cas Vanoc...co vy a osvetleni domu, predzahradky? Americky kyc nebo jste pro? Podelte se o sve rozs…
kopca89
Před 9 lety
3
1
2
…
678
679
680
681
682
…