O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prosím radu ohledně zapojení myčky
Zdravím, potřeboval bych radu k zapojení odpadu myčky. V bytě jsme jí měly ve výšce a byla při…
dawerius
Před 9 lety
3
Jak vyřešit kuchyň?
Ahoj střecháčci, momentálně řeším jak uspořádat kuchyňskou linku,mám tři návrhy, buď bude linka do …
margot_ka
Před 9 lety
17
Musí mít bungalov dva záchody?
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli existuje nějaká vyhláška, která určuje, že bungalov musí mít 2 t…
eliskaxox
Před 9 lety
20
Betonová taška IBF - zkušenosti
Jaké máte prosím zkušenosti s dánskou betonovou střešní taškou IBF? Díky za osobní zkušenosti ohle…
jiri_svoboda
Před 9 lety
2
Schodiště do U bez podesty - zkušenosti
Jaké jsou vaše zkušenosti se schodištěm do "U" bez podesty? Jste spokojeni, nebo litujete, že jste …
keen
Před 9 lety
17
Zcela čistě bílá fasáda - ano či ne?
Zdravím, prosím Vás, máte někdo naprosto čistě bílou fasádu bez barevných (šedých,..) doplňkových b…
rozumbrada
Před 5 lety
1
2
33
Kadibudka a povolení
Dobrý den, mám prosím vás dotaz ohledně kadibudky. Na zahradě jsme si postavili kadibudku, neboť bu…
tulda27
Před 9 lety
9
Stavební dozor při stavbě svépomocí
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu, tedy spíš kontakt na stavaře ( osobu, která může děl…
ifffca
Před 9 lety
22
sponzor fóra
Kolik musí být prostoru okolo krbu?
Kolik musí být volného prostoru okolo krbu? Jak daleko od něj může stát nějaká skříň nebo něco podo…
janina29k
Před 9 lety
1
Závaznost normy ČSN 73 6005
Nevíte někdo, jak je to s požadavky na "prostorové uspořádání sítí technického vybavení"(umístění p…
josef1
Před 9 lety
5
Bílá lesklá kuchyň - matné nebo lesklé boky skříněk?
Dobrý večer všem, právě řešíme s truhlářem naši kuchyni (tvar do U s ostrůvkem). Pro někoho to bud…
spaly
Před 9 lety
5
Pracovní deska dub virginia, nemáte někdo?
Dobrý den ,chci se zeptat nemáte nekdo bilou kuchyn v kombinaci s pracovní deskou dub virginia?Nevi…
vincenzo262
Před 9 lety
5
Dřevostavba a pozemek dohromady na hypotéku
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s nákupem pozemku dohromady s dřevostavbou na hypo? Jde mi o to, ž…
ookami_hime
Před 9 lety
1
Koupelna - dispozice v podkroví
Prosim o Váš názor na koupelkové uspořádání a barevne provedeni. http://koupelny-koncepty.siko.cz…
jenies
Před 9 lety
2
Koupelna návrh - váš názor
Prosim o Váš názor na koupelkové uspořádání a barevne provedeni. http://koupelny-koncepty.siko.cz…
janess
Před 9 lety
4
Podlahové topení a SDK příčky
Moc prosím o radu. Zase jsme narazili na menší problém. Kdo z Vás má podlahové teplovodní topení a …
ondra_cha
Před 9 lety
4
Projekt rodinného domu
Dobrý den, prosím o připomínky zkušenějších k našemu návrhu domu. Bude se jednat o půdorysně jednod…
mr_falko
Před 9 lety
6
Návrh kuchyně - co byste změnili?
mohla bych poprosit o radu s uspořádáním kuchyně. Rozměry linky by měly být vlevo 250 cm, pod okne…
verunky
Před 9 lety
2
Dřevostavba - difuzně otevřená nebo uzavřená?
Píši o dřevostavbě..už jsem slyšela tolik názorů, že jsem z toho jelen.. Co má plusy a mínusy..jak…
kolobezka1
Před 9 lety
17
Má smysl řešit výměnu vody v podlahovém topení?
Ahoj, má smysl řešit výměnu vody v podlahovém topení? Zaslechl jsem to při jednom rozhovoru, tak js…
jirkaking
Před 8 lety
4
Bílé jídelní židle - jaké máte a jste spokojeni?
Zdravím, máte bílé jídelní židle?? Jaká je údržba a šli byste do nich znovu?? Klára
verunky
Před 9 lety
4
Pronájem části sousedova pozemku, jak řešit?
Dobry den, potrebovala bych poradit. Mame v planu pronajmout cast sousedova pozemku, po dobu stavby…
lucianap
Před 9 lety
3
Obývací pokoj - jak vyřešit?
S pomocí rad od místních přispěvatelů jsme vyřešili dispozici domu, ale teď ještě potřebujeme dotáh…
nath16
Před 9 lety
2
Jaké pásy na penetrační nátěr?
Dobrý den, mám hotovou základovou desku - jupííííí - a nyní mě čeká penetrace + nalepení asfaltovýc…
ondra_cha
Před 9 lety
6
Kde sehnat tyto obklady?
Prosím , prosím, neví někdo , kde sehnat tyto obklady??? Jde mi o ty bílé s těma vlnkama a ty tmavé…
maxik
Před 9 lety
11
Ohláška - jak důležitou roli hraje nesouhlas sousedů?
Dobrý den, Mám dotaz ohledně stavby na ohlášku. Požádali jsme sousedy o podepsání a zajímala by…
puhelin
Před 5 lety
18
Co potřebuji k zápisu rozestavěného domu do katastru nemovitostí?
Prosím o radu, co potřebuji k zápisu rozestavěného domu do KN? Geometrický plán, souhlas SÚ se stav…
deto_oesya
Před 9 lety
4
Zkušenost s firmou krby-hami.sk s panem Jozefem Hamernikem?
Ahojte, mate niekto skusenosti s p. Jozefom Hamernikom- www.krby-hami.sk?Dakujem :-)
puserla
Před 9 lety
1
Koupelna - dispozice a vaše připomínky
Zdravím, prosím o případné připomínky k dispozici koupelny. Napadá vás něco? Na co si dát pozor? Dí…
kacka13r
Před 9 lety
5
Projekt patrového RD s podsklepením - vaše připomínky
Prosím o vaše postřehy / připomínky k níže uvedenému projektu. Dům má být na podlouhlém pozemku, kd…
erba
Před 9 lety
2
1
2
…
709
710
711
712
713
…