O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dvoupodlažní RD, prosím o názor
Dobrý den, prosím o názor a postřehy na náš projekt RD. Navrhovali jsme si to my a ted dali projek…
tulda27
Před 9 lety
14
Domluva o rozdělení pozemku
Dobré ráno všem, dnes mám další otázku na pozemek. Třeba se s tím někdo z Vás setkal. Mamka nám …
monkey8
Před 9 lety
15
Porotherm obvodové zdivo, jakou variantu?
Dobrý den, budeme stavět dvoupodlažní dum. A chtěli jsme obvodové zdivo z Porothermu 500mm se zabu…
bamak
Před 9 lety
31
Byt k investici za Prahou
Uvažuji o koupi bytu k investici. Zajímá mě, jaká je poptávka bytů po Čechách. Na byt v Praze tak ú…
joy_
Před 8 lety
22
Rozpočet pro banku na základě projektu
Ahoj, umi prosim nebo ma nekdo zkusenost s rozpoctem pro banku?Cs?financni poradce rikal, ze tj.jed…
r4d3k74
Před 7 lety
1
2
32
Bazén ve svahu
Dobrý den, potřeboval bych slyšet Váš názor na typ bazénu na svůj pozemek. Pozemek je poměrn…
l1bord
Před 8 lety
3
Má někdo aktuální zkušenost s firmou Ekonomické stavby?
Dobrý den, recenzí na firmu ekonomické stavby jsem přečetla spoustu.Zajímalo by mě, jestli se tu na…
petrsv1000
Před 9 lety
1
2
32
Váš názor na tenhle dům
Dobrý den, jsme s přítelem ve fázi, kdy se rozhodujeme, jak by mělo vypadat naše budoucí bydlení.…
krumpac
Před 8 lety
1
2
36
sponzor fóra
Co zvolit na vylití podlahy?
Ahoj, tak já Vám nevím.. .Anhydrit, nebo cementový samonivelační potěr na teplovodní podlahové tope…
sydnygrygera
Před 9 lety
17
Jakou barvu podlahy k těmto oknům?
Poradíte jakou barvu podlahy k těmto dřevěným oknům, dřív jsem byla pro šedou podlahu, ale vzhledem…
janess
Před 9 lety
7
Zděný bungalov 5kk 2G, zastavěná cca 230m. Orientační cena?
Je tu někdo kdo by měl zděný bungalov 5kk, 2G se zastavěnou +/- 230m2? Na jaké ceně jste skončili?…
koselak
Před 9 lety
6
Kupujeme RD - co nám má bývalý majitel všechno předat?
Dobrý den, kupujeme RD a jsme ve fázi před předáním domu a sepsání předávacího protokolu. Co vše by…
veronika4b
Před 9 lety
6
Podklady pro SÚ pro stavební povolení, dostali jste potvrzení?
Ahojte všichni, prosím o radu... Když jsme dávaly na stavební úřad paré s podklady pro stavební pov…
luculka23
Před 9 lety
10
Jak řešit nesouhlas obce s napojením na komunikaci?
Může obec nesouhlasit s napojením sjezdu na místní komunikaci? Jaké mohou být zákonné důvody?
puhelin
Před 2 lety
27
Podlaha nebo dlažba- co by šlo dát na ní, aby to bylo tenké a nemusely se řezat dveře?
už jsme prohledali MS i net, ale moc možností jsme nenašli, tenké materiály jako korek, marmoleum, …
joy_
Před 9 lety
7
Jak máte řešenou televizi v obývacím pokoji?
Mám na vás dotaz.. Jak máte řešenou televizi v obýváku? Ráda bych měla televizi upevněnou na stěně,…
petrsv1000
Před 9 lety
9
Znáte nějaké zahradnictví v Lipencích?
Zdravím, znáte někdo zahradnictví v Lipencích? Existuje ještě? Dostala jsem na něj tip od jedné sta…
tulda27
Před 9 lety
3
Balkonové dveře u pokojů. Stačí?
Chtěla jsem se zeptat, zda máte něko u pokojů jen balkonové dveře? Projektant nám tvrdí, že světlo …
martinakocianova
Před 9 lety
11
Rekuperace v bytě - ano či ne?
Zdravím všechny, máme v plánu rekonstrukci bytu 3+1(dům čerstvě zateplen), který je pod střechou a…
malinda59
Před 9 lety
1
Jakou hloubku umyvadla máte?
Zdravím všechny :) vybíráme umyvadlo do koupelny, lépe řečeno máme vybráno, ale zarazila nás hloubk…
boda2013
Před 9 lety
1
Světlý kusový koberec k pohovce - kdo má zkušenosti?
Vyhlídla jsem si krásný kusový koberec v barvě slonová kost/krémová k pohovce, ale manžel tvrdí, že…
petrsv1000
Před 9 lety
9
Dá se dělat předsazená montáž oken na hrubou stavbu?
Ahoj, chci se zeptat, zda se dá dělat předsazená montáž oken na hrubou stavbu bez zateplování pol…
maximsoon
Před 9 lety
13
Dřevostavba Mahagon od firmy baracky.eu, máte zkušenost?
Zdravím :) chtěli bychom si postavit baráček, prostorný, s krytou terasou, nejlépe 5+1. Našli jsm…
pokord00
Před 9 lety
7
Hydroizolace základů
Mám další laický dotaz ke zkušeným stavebníkům. Máme položené vybetonované ZB a chtěli bychom pro v…
jejeku
Před 9 lety
3
Velikost pozemku kolem 2000 m2, jste spokojeni?
Zdravim, Je tu někdo, kdo má pozemek s domečkem s velikosti kolem 2000m2? jste radi, ze mate vic so…
tulda27
Před 9 lety
16
Čez - elektřina, tarif do dřevostavby
Prosím o zkušenosti, stavíme ted dřevostavbu a mají nám dat revizní zprávu a jelikož mame vytápění …
cvana
Před 9 lety
7
Jak je to s DPH při výstavbě rodinného domu?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s DPH při výstavbě rodinného domu? Platí se vždy snížen…
dorkaa
Před 9 lety
3
Pozemek je veden jako orná půda, kde začít?
Ahojte, máme s přítelem možnost stavět na pozemku viz. odkaz níže. Pozemek je veden jako orná p…
monkey8
Před 9 lety
5
Změna sklonu střechy vs. SÚ vs. hypotéka
Ahoj všem. Máme ohlášenou stavbu na bungalov se sklonem střechy 20° ze sbíjených vazníků. Na toto j…
akoinac
Před 9 lety
6
Gruntování po bývalých nájemnících
Ahoj všem ! Včera jsem se nastěhovala do své podkrovní garsonky, bohužel je v dezolátním stavu a pr…
michaelamich
Před 9 lety
1
1
2
…
720
721
722
723
724
…