O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kde koupit levně kvalitní krbová kamna?
Doporučíte mi, kde koupit levně kvalitní krbová kamna, nemusí být s rozvodem tepla, obyč do dřevost…
jenies
Před 9 lety
3
Jaké máte půdní schody v dřevostavbě?
Dobrý den, zajímalo by mne, jaké máte půdní schody v dřevostabě. Projektant mi navrhuje nějaké zate…
oskar83
Před 6 lety
17
Jaký kabel a jakou hadici k rozvaděči?
Ahoj, kdo mi poradí jakou mám natáhnout přes základy do domu k vodoměru hadici na vodu a jakej ka…
jarin1
Před 3 lety
1
2
53
Intenzita vosků Yankee Candle
Přeji hezký večer :) Začínám podléhat vůním značky Yankee Candle. V našem květinářství mají maličk…
cordyc
Před 9 lety
15
Smlouva na hrubou stavbu, máte zkušenost?
Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenost se smlouvou pouze na stavbu hrubé stavby?Potřebovala bych se…
gabriel_brenka
Před 9 lety
13
Nevím si rady - projekt
prosím poradte bungalov 120m obytna plocha 3 pokoje nevim jak si to vymyslet pozemek mame 750m a m…
slabici
Před 9 lety
4
Projektant Zlínský kraj
Zdravím, hledáme projektanta, který by byl schopný zajistit i stavební dozor v okolí Uherského Hrad…
z_1_z
Před 9 lety
2
Přemístitelné digestoře
Dobrý den, řeším rekonstrukci starého domu. Konkrétně se nyní zabývám kuchyní. Jelikož je dispoz…
jurly
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Rd v zahrádkářské kolonii - ano či ne?
Dobry den. Vlastni domek je nasim snem uz nekolik let. Na koupi pozemku zatim nemame, proto uvazuje…
sobii
Před 9 lety
18
Kompletní rekonstrukce bytu 3+1 78m2 v Praze - doporučení firmy
Dobrý den, omlouvám se, že vytvářím podobnou diskuzi těm, co už tu jsou, ale s dcerkou na rodičovsk…
04092010
Před 9 lety
2
Montovaná fasáda - zkušenosti
Nemá někdo zkušenosti z jakoukoliv montovanou fasádou hodně o tom uvažuji ale nevím jakou zvolit .
kiss732
Před 9 lety
1
Na kolik vás vyšla cena za komplet střechy?
Ahoj,na kolik Vás vyšla cca komplet strecha s vazníky, krytinou, latovanim, folie vč. Prace + všech…
veru92
Před 9 lety
13
WC bloky do nádržky na vodu ji ničí, je to pravda?
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že by WC bloky do nádržek na vodu, nádr…
kkoudelka
Před 9 lety
1
Developerský projekt v záplavové zoně č4
chtěli jsme si koupit byt v novém projektu, který by se měl stavět, ale dnes jsme zjistili, že je v…
armvdd
Před 9 lety
11
Můžeme si zaměřit základy pro dům sami?
Můžeme si zaměřit základy pro dům sami? Stavební úřad po nás nic skrz zaměření chtítnebude.
geodett
Před 9 lety
4
Mám otázku ohledně interiéru, poradíte
Ráda bych se poradila ohledně obývací stěny. Jedná se o to že na stěnu již máme koupenou masivní du…
jo5
Před 9 lety
4
Hypotéka ve výší 2200000 Kč
Dobrý den, ptám se jen tak orientačně co a jak. Chci se zeptat kolik cca platíte jak hypotéku tak n…
petrsv1000
Před 9 lety
18
Kuchyně z bazaru
Dobrý den, jdu si pro radu. Koupila jsem menší byt, kde bydlíme s přítelem. Plánujeme rodinu a to …
requied
Před 9 lety
4
Krbová obestavba - rada
Dobrý den, chystám se obestavovat krb. Obestavba nebude až po strop, ale bude končit cca 50 cm pod…
klimest
Před 9 lety
1
Obklad Tanako, máte někdo?
Máte někdo tento obklad? Mohu poprosit o fotky a zda jste spokojení?:)
baruska603
Před 9 lety
1
Obklad TANAKO
Máte někdo tento obklad? Mohu poprosit o fotky a zda jste spokojení?:)
baruska603
Před 9 lety
1
Výběr plynového kotle
Dobrý den, vybíráme plynový kotel pro vytápění novostavby. RD o velikosti 11,5x9m, přízemní s obytn…
akoinac
Před 9 lety
15
Velikost oken domu
Ahoj střecháčci, obracím se na Vás s prosbou o radu. Jsme ve fázi projektu a řešíme umístění a veli…
samot07
Před 2 lety
22
Velikost oken
Ahoj střecháčci, obracím se na Vás s prosbou o radu. Jsme ve fázi projektu a řešíme umístění a vel…
jejeku
Před 9 lety
1
Dvě hypotéky, či hypotéka a úvěr?
Zdravím, asi se to tu nekde už řešilo..ale ptam se, budeme brát hypo na rekonstrukci, po ocenění mů…
vladimirsvorba
Před 9 lety
28
Lesklý nebo matný obklad do koupelny?
Jaké máte zkušenosti?
toppinka
Před 9 lety
11
Cihelný recyklát do základu - ano či ne?
Jelikoz mam moznost mit vetsi mnozstvi cihelneho recyklatu za dobrou cenu, zvazuju jeho pouziti do …
tomy52
Před 9 lety
5
Hledám sousedy z Projektu Suomi Hloubětín (YIT)
ahoj, najdu zde nějaké sousedy z uvedeného projektu. V minulých dnech byla zahájena výstavba, probí…
megan00
Před 9 lety
3
Kuchyně Válek a Kačena - kdo máte zkušenosti?
Máte zkušenosti se studiem Válek a Kačena?Jak jste byli spokojeni s prací, návrhy...Díky
kpslunicko
Před 9 lety
4
Střecha Tondach glazura kaštanově hnědá
prosim mate nekdo strechu hnedy kastan? Libi se nam tondach glazura kastanove hneda ( kvuli pamatka…
ellfka
Před 9 lety
1
1
2
…
765
766
767
768
769
…