O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Na kolik vás vyšel projektant (rekonstrukce rodinného domu)?
Už rok řešíme projekt k stavebnímu povolení, vyhodili jsme už dva projektanty.. s jedním se dokonce…
jolisandra
Před 3 lety
12
Pořízení pozemku - co neopomenout?
Ahoj, chceme koupit pozemek, který je z části v rodině a veden jako orná půda. Momentálně je to plá…
pavelll12
Před 9 lety
14
Výběr bílé indukční desky
Zcela iracionálně jsem vybrala tuto indukční desku https://www.mall.cz/elektricke-varne-desky/bosch…
obla
Před 9 lety
14
Úprava vizualizace koupelny - prosím poraďte
Ahoj, potřebuji poradit co dát mezi sprchový kout a vanu, přišla nám vizualizace, ještě úplně ne…
jenies
Před 9 lety
21
Stahování vody do žumpy
Zdravím, řeším takový problém se kterým pořád nevím jak se vypořádat. Nechal jsem vyvézt žumpu kter…
demolitionman
Před 9 lety
6
Čajová konvice na indukci - doporučení
Vybírám čajovou konvici na indukci. Máte doma? Můžete konkrétní doporučit? Co jsem vysledovala, tak…
puhelin
Před 9 lety
15
Obklad Tokio Cherry, máte někdo?
Ahoj, máte někdo tento obklad v koupelně? Nám se líbil, zakoupili jsme v Baumaxu v Ostravě před pár…
mechechulacci
Před 9 lety
1
Vchodové dveře - madlo venku a klika zevnitř
Ahoj střecháčci, právě řešíme s manželem vchodové dveře, výplň máme Perito - Zuzana antracit grau,…
karla90
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Kompost - z čeho jste stavěli?
Ahoj, z ceho jste staveli kompost a jak vas vysel cenove? Zvazujeme beton ve vzhledu dreva - neco t…
zubr487
Před 2 lety
23
Parcela - trvalý travní porost a stavba RD
Zdravím, tak jsem pročetla diskuze a moc moudrá nejsem, proto bych se chtěla prosím zeptat. Máme…
majerova3
Před 5 lety
17
Stavění z broušených cihel na pěnu
Ahoj, mám otázku stavěli jste někdo a máte zkušenosti se stavením cihel broušených lepené na sebe p…
dmklimesovi
Před 9 lety
1
Pomoc - Kolik otvorů na dvojzásuvku?
Moc Vás zdravím střecháčci, prosím o pomoc. Kolik vyvrtat otvorů pro dvoj(troj) zásuvku, pokud ji c…
petrsv1000
Před 9 lety
18
Ostrůvek, pult - jak je to s elektrikou?
Ahoj, vedeme tu doma velký spor, tak si jdu pro radu. Kuchyňský ostrůvek - elektrika. Kdo máte po…
frvondr
Před 9 lety
13
Drevostavba Stredocesky kraj
Prosim o tipy na firmy, ktere Vam postavili domek na klic. Koho by jste doporucili, prip nedoporuci…
nykisha
Před 9 lety
2
Zastínění pokoje
Ahoj všem, bydlíme v paneláku s okny na jih. Takže při parnech si umíte představit, jaké to doma…
finlay
Před 9 lety
1
Jaký je postup pokládky lina, když je podklad z anhydritu?
Zdravím Jaký je postup pokládky lina / PVC když je podklad z anhydritu? V obchodě mi bylo řečeno …
lucijeje
Před 9 lety
23
Jakou pracovní desku, tipy?
Zdravím, jakou pracovní desku doporučujete? Tedy v poměru cena/kvalita. Jde o to, aby na ni nez…
blahova_andrea
Před 8 lety
9
Zkušenost se společností Nábytek Magenta
Dobrý den všem, Velmi se mi líbí židle Signal Enzo od společnosti Nabytek Magenta. Jejich webovk…
interieryvyroba
Před 9 lety
2
Zkušenosti s kuchyní od firmy Čížek
Ahoj, mate tu nekdo zkusenosti s touhle firmou? Vypadaji sympaticky, cenove lehce nadprumer, ale …
korodujicividle
Před 9 lety
2
Dlažba kolem domu - tip na firmu okolí Benátek nad Jizerou
Hledáme firmu v okolí Benátek nad Jizerou, (okr.Mladá Boleslav )na dlažbu kolem domečku. Máte zkuše…
katarina12092015
Před 9 lety
3
Stavěl někdo s firmou Spirax?
Máte někdo osobní zkušenost, nebo dům od nich? Mají zajímavé ceny včetně základových desek a hodně …
martyyb
Před 9 lety
1
Tip na truhláře kuchyní z Jihlavska nebo Havlíčkobrodska
Dobrý den, chystáme se k realizaci kuchyně v novostavbě a sháníme nějakou šikovnou truhlářskou fir…
lencka
Před 7 lety
10
Obestavba krbu - jakou variantu vybrat?
potřebuji poradit co se vám líbí nejvíce za obestavbu krbu, nebo zda máte nějáké nápady
petrmm
Před 9 lety
4
Dlažba v místnosti tvaru L
Ahoj, Máme dohromady kuchyň s obývákem a chtěli bychom všude stejnou dlažbu v imitaci dřeva, chtěl…
multina
Před 9 lety
1
Rezidence Sky Barrandov - hluk a čistota ovzduší
Ahoj, rozmýšlíme koupit byt v rezidenci Sky Barrandov v Praze. Rezidence má spoustu ocenění a v…
mstrecha
Před 7 lety
4
Je povinností České pošty doručit nám poštu přímo do schránky u RD?
Pokud bydlíme v RD trvale, dům ma číslo popisné, vlastní schránku a od hlavní silnice jsme cca 40 m…
citun
Před 9 lety
12
Návrh obývacího pokoje novostavby
Prosím o kontakt případně i cenu za návrh interiéru obývacího pokoje spojeného s jídelnou. Nevíme, …
interieryvyroba
Před 9 lety
2
Kde sehnat modré doplňky do ložnice?
Holky shanim prehoz,polstarky,behoun a doplnky do loznice v modre barve. Nejlepe jak je na obrazku.…
mandre
Před 9 lety
3
Jak na sousedy se souhlasem?
Ahoj střecháčci, už máme hotový projekt a o víkendu půjdeme za sousedy, aby nám podepsali souhlas s…
antoinet
Před 9 lety
3
Strojové omítky -Táborsko
Ahoj, můžete mi prosím doporučit někoho na strojní omítky, kde jde cena ruku v ruce s kvalitou? Nej…
r4d3k74
Před 8 lety
3
1
2
…
767
768
769
770
771
…