O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Co za kuchyňskou linku?
Co máte prosím za kuchyňskou linkou? Prioritou je, co nejjednodušší údržba. Děkuji.
zeneva
Před 9 lety
6
Pyrolýza nebo aqua clean?
Co je lepší pořídit jako čištění trouby?
verunky
Před 9 lety
6
MM Reality - recenze
Máte někdo zkušenosti s touto realitkou? Řešíme od nich teď koupi domu a jde mi o rezervační zálohu…
armvdd
Před 9 lety
1
2
48
Máte někdo zkušenost s překotvením nástřešáku?
Dobrý den, potřebovala bych vyřešit problém s touhle hrůzou co nám straší na domě...budeme celé …
ondra_cha
Před 9 lety
2
Návrh obytné části
Ahoj všichni příznivci modré střechy. Zkouším si trochu pohrát s návrhy budoucího domečku a zrovna…
patass
Před 9 lety
4
Butterfly křeslo, kde sehnat?
Mám dotaz, nevíte někdo o obchodě kde mají křeslo butterfly za rozumnou cenu. Koženkové, nebo látk…
market123
Před 9 lety
1
České Budějovice, levná ale kvalitní kuchyně?
Kde v ČB sehnat kvalitní kuchyňskou linku za rozumný peníz. Představa je 95000 (včetně vestavěných …
alkapinka
Před 9 lety
5
Podvod při koupi materiálu - VPC KM Beta Sendwix
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s podvodem při koupi zdících materiálů přes ze…
maximsoon
Před 9 lety
1
2
34
sponzor fóra
Ochranné pásmo kioskové trafostanice
Ahoj. Máme vyhlídnutý pozemek, nicméně cca 4m od hranice pozemku je planovaná kiosková trafostanice…
zenny2
Před 9 lety
3
Kam se střešním průhledem v kuchyni?
Dobrý den, kam byste umístili střešní okno (takový ten průhled)? Budeme mít pravděpodobně tuto kuch…
merunka1
Před 9 lety
4
Nová zelená úsporám - 2014 - výběr oken
Ahojky všem, máme schválenou dotaci na NZÚ z roku 2014 (první výzva), kdy musíme mít okna vybrána z…
parcelads
Před 9 lety
5
Dobrý truhlář/kuchyňské studio v Praze nebo jejím okolí
...doporučte prosím, děkuji moc
merunka1
Před 9 lety
1
Máte někdo prosím kuchyňská dvířka v matu? Přesně Antracit RAL 7016? Jaká je údržba?
Ahojky, právě řešíme kuchyň a jako spodní dvířka jsme si vybrali antracit v matu. Bude to stříkaná …
zizzy
Před 9 lety
5
Tip na malou českou sedací soupravu
Ahoj holky,vybírám novou sedačku do obýváku,ta stará se je z eko kůže a je to fakt horor,popraskala…
bamak
Před 9 lety
16
Kolik na rekonstrukci 3+1 v domě?
Dobrý den, jelikož nevím, kde jinde se obrátit, ptám se tady na Vaše zkušenosti. Chceme zrekonstruo…
jonnyj
Před 9 lety
4
Jak bude fungovat nákup pozemků v roce 2016?
Ahoj, prosím o radu všechny, kdo máte trochu ponětí, jak bude fungovat nákup pozemků v roce 2016. …
r4d3k74
Před 9 lety
16
Průchozí koupelna
Holky, máte někdo zkušenost s průchozí koupelnou na záchod a do technické místnosti???? Kupujeme do…
ekyticka
Před 9 lety
24
Heluz, Protherm nebo Profix?
Ahoj, kdo by mi dokázal dát pro a proti mezi těmihle třemi materiály? Heluz je o proti Prothermu le…
rad5
Před 9 lety
3
Komprimační páska - ano či ne?
Přeji všem krásný večer. Budeme objednávat okna a řešíme, zda pro utěsnění připojovací spáry mezi …
kataw
Před 8 lety
6
Obklad sunny wood opoczno, nemáte jí někdo?
Našla jsem na internetu obklady sunny wood od opoczna. Na fotce se mi hned zalibily. Chtela bych j…
xmady
Před 9 lety
2
Odhlučnění bytu sádrokartonem Rigips nebo Knauf, máte zkušenosti?
Chtěla bych nechat odhlučnit byt, neboť hluk je abnormálně silný. Našla jsem firmu, která používá …
nestastnik
Před 8 lety
2
Výjimka - odstup od plotu, jaký je nejlepší postup?
Ahoj, potrebujeme postavit garaz do 25 m2 cca 1 metr od plotu. Jaky je nejlepsi postup? Soused je …
petrstavba
Před 9 lety
8
Skříňka pod umyvadlo Ikea
Ahojky prosím zda někdo nevíte jestli se na skříňky Ikea (vysouvací šuplík) dá posadit i jiné umyva…
jirkadl
Před 9 lety
2
Kolaudace - spolustavebník
Dobrý den, dnes jsem volala na stav.úřad kvůli kolaudace. Jde o to, že manžel byl vlastníkem poz…
kimimarki
Před 9 lety
2
Obecní cesta, jsou povinní zřídit cestu k mému domu?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Máme pozemek, který nemá přístup k hlavní cestě a obec nám pozem…
gigi2
Před 9 lety
11
Plynovod na pozemku, můžeme s tím něco dělat?
Dobrý večer, zjistili jsme, že nám na pozemek vstupuje plynovod co s tím můžeme dělat? Může se p…
bossmartyn
Před 9 lety
4
Protisluneční fólie na okna, máte zkušenosti?
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s protislunčními fóliemi na oknech. Popřípadě s ja…
mirima
Před 9 lety
3
Obklad do koupelny - inspirace
Dobrý den,hledám nějakou inspiraci na obklad do koupelny a WC v barvě smetanová vanilková mléčná čo…
jenies
Před 9 lety
10
Digestoř - výsuvnou vs. vestavnou?
Prosím o radu,jakou digestoř výsuvnou nebo vestavnou?:-( měla jsem výsuvnou - špatně se udržoval te…
amonn
Před 9 lety
3
Tip na dlažbu v imitaci mramoru
Prosím o tip máte někdo dlažbu imitaci mramoru barva smetanová až do mléčně hněda lesklý povrch? ně…
evasojkova
Před 9 lety
7
1
2
…
790
791
792
793
794
…