O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Předokenní rolety s viditelným boxem, jak moc je to vidět zevnitř?
Dobrý den. Chápu dobře, že rolety s viditelným boxem zasahují do skla? Jak moc je to zevnitř vidět…
lopp
Před 10 lety
2
Odvětraní kanalizace
Chtěl bych se zeptat jestli někdo řešil přisávaní kanalizace tímhle způsobem https://www.youtube.co…
kiss732
Před 10 lety
1
Kolaudace v okolí Frýdku Místku, jaké dokumenty jste potřebovali?
Dobry den, prosim je tady nekdo, kdo kolaudoval novostavbu ve Frydku-Mistku a okoli (proste resil t…
ffiinnkkaa
Před 10 lety
2
Příčka u schodiště, z čeho udělat?
Prosím obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Bydlíme v bytě, kde jsou dva pokoje spojeny schodištěm.…
matysce
Před 10 lety
1
Smart Byty Trigema Nové Butovice - kupujete někdo?
Dobrý den, je tu někdo kdo kupuje byt v projektu Smart Byty od Trigemy? První etapa se blíží do f…
nimie
Před 10 lety
5
Jakou zvolit barvu fasády?
Ahoj, máte někdo červenou střechu, bílá okna. Jakou barvu podbití a fasády máte? Díky moc za inspir…
khanka
Před 8 lety
8
Špatný výpočet cihel, jak situaci řešit?
Zdravím vás,doděláváme hrubou stavbu a zjistili jsme že nám zbyly 3 celý palety příčkovek. ]-( Vš…
zuzekk
Před 10 lety
8
Bojler Ariston Velis Plus
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s bojlerem Ariston Velis? V bytě, který chci zrekonstruova…
luckydaisy
Před 10 lety
5
sponzor fóra
Cihličky v kuchyni, jaká je údržba?
Máte někdo prosím zkušenost s cihličkovým obkladem v kuchyni? Je údržba opravdu tak hrozná, hodně l…
malibra
Před 5 lety
6
Můžeme položit plynovod od domu k HUPce?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžeme položit plynovod od domu k HUPce sami bez dozoru. N…
paolo555
Před 10 lety
5
Jak máte v kuchyni vyřešené okna - žaluzie, závěsy, záclony a nějaké dekorace?
Pořád se rozhoduji jestli nechat jen žaluzie v nové kuchyňi nebo i nějaké lehké záclony - moderní s…
irea
Před 10 lety
3
Je tady někdo, kdo nemá myčku a je spokojený?
Každý v mém okolí ji má , ale my se s manželem rozhodli si ji do nové kuchyně nepořídit. Ale varian…
ellinkastavidomecek
Před 9 lety
1
2
...
...
5
6
163
Poznámky a vzkazy v kuchyni - kde a kam si píšete?
Dobrý den všem, v naší staré kuchyni prostě fungovalo,že jsme vzkaz (případně třeba nákup.seznam)…
vladka10
Před 10 lety
14
Robotický vysavač vorwerk Kobold VR200 - recenze
Ahojky prosím o radu uvažuji o koupi robotického vysavače vorwerk Kobold VR200 máte ho někho? Budu…
bohmici
Před 10 lety
1
Nedodržení účinné výšky komínu pro kotel na tuhá paliva
Zdravím, chci se zeptat, zda je velký problém při nedodržení účinné výšky komínu, máme účinnou výšk…
rad5
Před 10 lety
2
Strukturovaná pracovní deska, jaka jé údržba?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s hrubou pracovní deskou. Chtěli bychom si objedn…
jenies
Před 10 lety
7
Kde zažádat o hypotéku?
máme vybranou firmu na dřevostavbu ale ted kde zkusit hypotéku učet máme u česke spořitelny hypoték…
robol
Před 10 lety
8
Výběr obkladu
pro an3tka , naše koupelna
damy
Před 10 lety
1
Jakou troubu s pyrolýzou pořídit?
Poradí mi někdo jakou troubu pořídit,chtěla bych mít pyrolízu..a ne černou barvu..děkuji
jenies
Před 10 lety
8
Pasivní dřevostavba - splnění snu
Aloha všem, potřebujeme Vaše názory. Jsem ve fázi přípravy projektu. Tohle je nejnovější verze stud…
lopp
Před 10 lety
1
2
...
3
90
Jakou digestoř bez odtahu vybrat?
Dobrý den, prosím o radu s výběrem digestoře bez odtahu. Máte nějaké odzkoušené? Děkuji
isonic
Před 10 lety
1
Stavba na klíč - nepřidělání okapů
Dobrý den, prosím o váš názor na naši situaci. Pomocí firmy jsme přistavěli patro rodinného domu. F…
cantala
Před 10 lety
11
Obklad kuchyně Ikea/Bodbyn
poradíte obklad ke krémové kuchyni Bodbyn? Jsem staromilec a líbilo by se mi leccos, ale plocha je …
pibi1
Před 10 lety
2
Obrazy českých malířů do obýváků? Koho mi doporučíte?
Ahoj, rád bych vybavil svuj obývák nějakými obrazy českých malířů. Obývák je spíše ve staromodn…
bayt
Před 10 lety
7
Hlučná sušička, co s ní?
Mam sušičku LG RC 7055 AH6M. Je velice hlučná, protože to je moje první, tak nemám s čím porovnávat…
lalule_vosule
Před 10 lety
9
KIK - nalepovací kamínky
Ahoj děvčata ! Mám prosbičku, urgentně potřebuji sehnat světlounce růžové nalepovací kamínky, kter…
serehe
Před 10 lety
1
Zkušenost s dřezem v kombinaci se sklem
Prosim, mate nekdo zkusenosti s drezy v kombinaci se sklem?? moc se mi to libi, ale stale vaham ;-…
andrea_tom
Před 8 lety
4
Jímka - povinné doklady ke kolaudaci - smlouva o vývozu?
Prosím, chystáme se kolaudovat rekreační objekt, kde máme jímku. Na stavebním úřadě nám sdělili, že…
jaasminka
Před 10 lety
1
Kde sehnat tyto úchyty?
Plánujeme kuchyň od truhláře a líbí se nám tyto úchyty. Viděli jsme je u Sýkory (Americký ořech), a…
verunky
Před 10 lety
2
Rekonstruovat či stavět a bourat?
Máme pozemek, na kterém stojí dům po babičce, starý cca 60 let, neustále obývaný. Dispozice není šp…
vrajmantak
Před 10 lety
17
1
2
…
807
808
809
810
811
…