O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jakou lampičku vybrat na noční stolky?
Ráda bych se poradila jakou byste do ložnice zvolili lampičku? Vymalováno mám Rumkaramel od Duluxu …
bbn
Před 10 lety
14
Jsem tady nová - vikytytko
Ahoj,jsem tu nová,občas je potřebné,dozvědět se něco navíc,či nového vše okolo stavebnictví.
vikytytko
Před 10 lety
1
Přímotopy v dřevostavbě
Zdravím, potřebovali by jsme poradit ohledně topení. Předem říkám, že bych ráda aby odpovídali…
nitro
Před 10 lety
3
Mám v tom zmatek - lino, pvc, vinyl
Prostudovala jsem už několik serverů zabývajících se podlahami, ale stále všemu nerozumím... 1. Za…
taticek1980
Před 10 lety
13
Strojové omítky - doporučení
Ahojky, stavíme mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem. Přemýšlíme teď, že si necháme udělat vnitřní omítk…
82_vv
Před 10 lety
1
Digestoř rozměr - dotaz
ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit, zda se mi tato digestoř vleze do skříňky šířky 70 cm? Nerozu…
verunky
Před 10 lety
6
Lze zahájit stavbu na pozemku, který je v katastru označen jako orná půda?
Ahojte, s přítelem se chystáme si splnit náš sen. Postavit si rodinný dům. Od jeho dědy jsme dostal…
charlotte_schonweitzova
Před 4 lety
20
Kdo má vchodové dveře v jiné barvě než okna?
Najde se tu někdo, kdo má vchodove dveře v jine barvě než okna? budeme mit bila plastova okna a bil…
kolbik85
Před 7 lety
12
sponzor fóra
Ochranná pásma domovního plynovodu a vodovodu
Prosím o radu. Museli jsme posunout dům na vzdálenost cca 96 cm od hranice pozemku. Co čert nechtěl…
lesla
Před 10 lety
2
Je velký problém, když zastavěná plocha nesedí o 2 m jako na katastru?
Prodáváme dům, kupec si bere na něj hypotéku a realitní makléřka nám řekla že musí souhlasit zastav…
slabici
Před 10 lety
5
Bazén s jednou výpustí
Ahoj, prosím o radu. Dá se nějak řešit čistění bazénu, který má pouze jednu výpust? Díky za rady :-)
koffen
Před 10 lety
1
Zkušenosti s firmou TFH dřevostavby
Prosím, stavěli jste někdo s touto firmou? Na netu se mi ještě nepodařilo sehnat žádné reference...…
hankara
Před 10 lety
2
Ústřední topení v rodinném domě
DObrý den, je možné aby se ústřední topení v rodinném domě o rozloze 360 m2 vyšplhala na 600 K?? Př…
mp77
Před 10 lety
6
Elektroinstalace v rodinném domě - cena
Dobrý den, je možné, aby se komplet celá elektroinstalace v rodinném domě o rozloze 360 m2 vyšplhal…
pavelturek
Před 10 lety
19
Střechy - Linda versus Ruukki
Zdravím, řešíme, co na dům za plechovou střechu. Lindab se zdá trochu levnější, o Ruuki tu zase ho…
coleman_strecha
Před 8 lety
6
Stavba 4+kk bungalov svépomocí - jaká je cenová relace?
V jaké cenové relaci jste postavili 4+kk bungalov svépomocí?? Vím, že samozřejmě záleží na zastavěn…
scout12
Před 10 lety
2
Pozemek - cena vs. oblast
Zdravím střecháčci, již nějakou dobu si hrajeme s myšlenkou vyměnit naše 2+1 za baráček. Teď jsme v…
deto_oesya
Před 10 lety
20
Máte někdo zkušenosti s firmou Vario Vila?
Zdravím, hledala jsme všude ,ale nenašla tak se ptám. Stavěli jste někdo s firmou Vario Vila z Unič…
davesn
Před 9 lety
2
Podložka pod krbová kamna - vzdálenost nehořlavé plochy od kamen
ahoj, chtěla jsem se zeptat na minimální vzdálenost nehořlavé plochy od krbových kamen? na …
nase.lenicka
Před 10 lety
3
Bilé spotřebiče a barva kuchyně
Ahoj, jdu si pro inspiraci. Koupili jsme byt, ktery predelavame a tapame u kuchyne. Co se tyce rozm…
yttak89
Před 10 lety
1
Stavíte nebo jste stavěl někdo s firmou Happybuilding?
Ahoj. Líbil by se nám dům od Happybuilding, ale nenašla jsem na firmu žádné diskuse ani recenze. Ne…
tomaspis
Před 7 lety
4
Prosklená stěna - cena
Ahoj,potřebovala bych zjistit o kolik se prodrazi si nechat udelat prosklene steny v obyvaku.viz ob…
awakened
Před 9 lety
15
Každodenní kouření nájemníků ve společných místech domu, co s tím ?
Náš dům má kromě chodeb i atria průchozí k dalším bytům a nebytovým prostorům. Jestli se nemýlím, a…
atilius
Před 10 lety
6
Reklamace oken - montáž bez parotěsné folie, jak to řešit?
Dobrý den, namontovali nám okna a zapomněli na parotěsnou folii. Jak to řešit? Reklamaci? Těko je …
micinka22
Před 10 lety
11
Tip firmy na strop ze sádrokartonu - Frýdek Místek nebo Ostrava
Prosím, můžete doporučit nějakou firmu či řemeslníka z Frýdecko-Místecka nebo Ostravska, která kval…
ajush_ka
Před 10 lety
1
Co máte pod dřevěnou podlahou?
Ahoj, rekonstrujeme 80. let starý dům. Vybagrováváme podlahy v poslední místnosti a řešíme, jaké …
sydnygrygera
Před 9 lety
8
Britská čtvrť - družstevní
Uvažuji o koupi družstevního bytu v Britské čtvrti. Nemá někdo zkušenosti s družstevními novostavba…
blueone
Před 10 lety
1
Poradí někdo s předělávkou bytu?
Zdravim, najde se nekdo, kdo by mi poradil, ktera varianta predelavky z 2+1 na 3kk bude lepsi? :-) …
jenies
Před 10 lety
2
Zateplení podkroví, kde koupit v okolí Prahy materiál?
Prosím o radu kde jste v okolí Prahy za rozumný peníz nakoupili komplet materiál na zateplení podkr…
koffen
Před 10 lety
3
Jaký zvolit obklad za kuchyňskou linku?
Dobrý den chtěla jsem se zeptat nebo spíše poradit o obkladu za kuchyňskou linku. Budu mít velkou 7…
matulka11
Před 10 lety
9
1
2
…
839
840
841
842
843
…