O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Od koho si nechat udělat kuchyň z okolí Ostravy?
Dobrý den, chci se informovat vzhledem k tomu, že rekonstruujeme byt od koho jste si nechali děl…
monikaricky
Před 10 lety
1
Jaký obklad k této dlažbě?
mám vybranou dlažbu a nevím jaký obklad, chtěla bych bílý,ale pořád nenacházím
tirano
Před 9 lety
12
Krb - dominanta obývací části
ahoj, chtěla bych mít krb, aby byl dominantní celé obývací části...klasický, světlý rustikální krb.…
gapm
Před 10 lety
5
Jakou plochu využití zanést do územního plánu?
Mám problém s pozemkem, který je veden v katastru jako orná půda a je v zemědělským půdním fondu. R…
wettu
Před 10 lety
2
Omítky Olomouc
Ahojte.Má někdo zkušenosti s nějakou firmou nebo s partou zedníků, kteří dělají pěknou a cenově při…
lenulice
Před 10 lety
2
Přestavba panelu 2+1
Ahoj, nedělal někdo přestavbu panelu 2+1, bohužel máme kuchyň takovou nudlu že se nám tam nevejde…
veronickalongipes
Před 10 lety
6
Zahradní nábytek - kde koupit?
Zdravím, chtěla bych požádat o radu, kde koupit kvalitní kovový nebo dřevěný zahradní nábytek z…
luckavra
Před 3 lety
24
Máte někdo natřeno lazurou Herbol?
Dostala jsem na ni typ. Plánujeme čím v budoucnu natřít zahradní domek, pergolu a plotovou výplň. M…
lucijeje
Před 10 lety
1
sponzor fóra
Jak se udržuje židle Tureby z Jysku? Máte někdo doma?
Barva krémová....máte někdo z vás doma...zajímalo by mě ja se udržuje...jak snadno jde očistit??? D…
gwens
Před 10 lety
1
Zkušenosti s těmito ČOV
Dobrý den, potřebujeme co nejrychleji vybrat domácí ČOVku a už z toho máme hlavu v pejru... Rozhodu…
zubr487
Před 4 lety
1
2
34
Osvětlení bílé kuchyně - jakou barvu?
Chtěla bych se poradit - kdo máte kuchyně v bílém lesku, jakou jste volili barvu osvětlení (teplá b…
bublina88
Před 10 lety
12
Pomoc s výběrem vestavěné lednice s malým mrazákem
Potřebovala bych pomoc s výběrem vysoké vestavěné lednice, která má malý mrazák. Cena do 20.000Kč.…
hanullice
Před 10 lety
7
Za jak dlouho malovat po omítkách?
Prosím o radu za jak dlouho malovat po omítkách v novostavbě? A čím poprvé? Moc děkuji za rady.
spektrumm
Před 10 lety
3
Máte zkušenost s dlouhými okny?
Dobrý den, architektka nám navrhla do obytné části s KK, dětských pokojů a pracovny dlouhá úzká okn…
roll
Před 10 lety
18
3 m francouzské okno, máte někdo takhle velké?
Dobrý den, máte někdo takto velké fr. okno/dveře? Z jakého materiálu? A nemáte s ním problémy? Od j…
sipmart
Před 10 lety
4
Kdo máte postavený dům z europanelů?
Dobrý den, obracím se na ty z Vás, kdo mají postavený dům z europanelů. Chtěla bych znát vaši zkuš…
bamak
Před 8 lety
5
Problémový soused - kam až se může odvolat?
Dobrý den, budeme rekonstruovat dům a jeden z našich sousedů s tím nesouhlasí. Dodrželi jsme všechn…
adam987654321
Před 10 lety
10
Revoluce v pergolách - tohle už snad nemyslí vážně
Náhodou jsem narazila na tento článek, který mne velice znepokojuje. Chápu, že si jako lidé chceme …
candat
Před 10 lety
6
Zelená úsporám 2015
Ahoj, měla by platit nová zelená úsporám pro rok 2015. letos začneme s výstavbou novostavby b…
jiri_1477
Před 10 lety
15
Solární kolektor od zelené úsporám
Ahoj, od dubna je nová zelená úsporám a je i na nové kolektory na ohřev vody, ale moc se v tom nev…
jumpmans
Před 10 lety
13
Umyvadlová skřínka Silveran Ikea
Ahoj, má prosím někdo zkušenost? Hlavně jak odolová vodě, jestli se neničí.... :-)
slunickomil
Před 10 lety
2
Od koho jste si nechali dělat základovou desku - Ústecký kraj
Chystáme stavět dřevostavbu, zastavěná plocha 117,4m. Vítě někdo kolik by mohla stát(od firmy)?Může…
geodett
Před 10 lety
7
Soused nám zaplavuje pozemek, jak se bránit?
Potřebuji radu. Máme postavený dům na pozemku, který je níž než pozemek sousedův. Ten tam začal sta…
sargic
Před 5 lety
20
Alarm Jablotron, jste spokojeni?
Budeme pořizovat alarm do domu, zatm jsme rozhodnutí pro Jablotron. Kdo máte, jste spokojeni? Díky …
slabici
Před 8 lety
15
Skryté dveře z kuchyně do spíže - máte někdo zkušenosti / nápad jak vyřešit?
Prosím, nemáte někdo nápad, jak by se daly chytře a hlavně nenápadně vyřešit dveře z kuchyně do spí…
zdemarka
Před 10 lety
5
Co vše je třeba k vyřízení vodovodní přípojky a jak dlouho to trvá?
Dobrý den, mám dotaz, potřebuju zjistit, co vše je třeba k přípojce na vodovod - v našem případě SM…
nlena
Před 10 lety
2
Rozdíl mezi projektem na oznámeni a prováděcím projektem
Chtel bych se zeptat na rozdily mezi stavebnim projektem pro oznameni a provadecim projektem. Je mi…
bonavox
Před 10 lety
9
Okna plastové - doporučte správné parametry a výrobce
Prosím Vás dle Vašich skuseností a doporučení, ake parametre by ste doporučili pro plastové okna? A…
lopp
Před 10 lety
5
Máte zkušenosti ze stěrkou v koupelně?
Máte někdo zkušenosti se stěrkou v koupelně? Jakou to má životnost? Prý to časem popraská. Velice …
jajulin
Před 10 lety
2
Kde sehnat dochucovací sadu Galzone?
zamilovala jsem se do této ochucovací sady a nikde nemůžu najít odkaz u nás jsou vyprodané GALZONE,…
bibiolka
Před 10 lety
5
1
2
…
867
868
869
870
871
…