O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doporučte firmu na pokládku dlažby před domem, okres HK, Pce
Ahoj, můžete mi prosím doporučit někoho s kým máte dobré zkušenosti na úpravu nájezdu do garáže, ga…
atilius
Před 10 lety
1
Projekt při rekonstrukci, je potřeba?
zdravím všechny, chtěla bych vás poprosit o radu. Konečně jsme po cca 3 letech vyklidili a přichyst…
zamilovanadonej
Před 10 lety
2
Zakrytí sádrokartonem nad kuchyňskou linkou se dělá před linkou nebo až po lince?
Nechávali jste si zakrývat vrchní skříňky sádrokartonem? Pokud máte dělaný sádrokarton před linkou…
reparador
Před 10 lety
5
Led diody v dlažbě - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti s led diodama ve spárách dlažeb? Já bych je chtěla do chodby mezi dlažd…
bamak
Před 9 lety
13
Na kolik vyjdou stropy do bungalovu 90 m2?
Dobrý den, protože jsem v předchozí otázce zapomněla upřesnit skladbu stropu, dávám novou otázku a …
maceo
Před 10 lety
2
Kolik vyjdou stropy do bungalovu cca 90 m2?
Prosím, kolik vyjdou stropy do bungalovu cca 90 m2 včetně práce, moc děkuji
rabies
Před 10 lety
2
Cena střechy na klíč
Nechali jsme si nacenit střechu na klíč a "výsledek" 775000kč!!!Není to nějak moc?Dům 8.7x12,5,stře…
shelbynka90
Před 4 lety
28
Barva dveří a pvc podlahy
Potřebovala bych radu, chtěla bych byt do barvy která je na obrázku, ale nevím jakou podlahu a k to…
vlna1
Před 10 lety
2
sponzor fóra
Co zvolit při odstranění parket?
Prosím,poraďte co dát . Chci odstranit parkety a jedni podlaháří říkají,že mám všechno odstranit a …
robertad
Před 10 lety
8
Vedení elektrického kabelu
Zajímalo by mně jak je to správně.Potřebujeme půdou dotáhnout elektriku nad kuchyň a tam po zdi dol…
vrajmantak
Před 10 lety
5
Tapety na sklo
Dobrý den, potřebuji poradit , zda je možné nalepit tapetu nebo nějakou matnou fólii na lacobel-…
pattyo
Před 10 lety
1
Velkoformátový obklad za varnou deskou, jaká je údržba?
Dobrý den, chci se zeptat,jaké máte zkušenosti s údržbou velkoformátového obkladu za varnou desk…
jenny.kay
Před 10 lety
2
Žádost o odstranění obecního stromu z obecního pozemku
Dobrý den všem, před naším domem stojí ovocný strom, x let stará jabloň o kterou se nikdy nikdo od…
vrajmantak
Před 10 lety
8
Jaké umyvadlo do rohu?
Chtěla bych se zeptat na Váš názor, jaké umyvadlo by jste dali do omezeného prostoru v rohu koupeln…
kalutedi
Před 10 lety
2
Kuchyně akacie, máte někdo?
Máte někdo dvířka kuchyně akacie lakeland 1277.Asi takovou budeme mít,ale mně se víc líbí nějaká v …
sestrenice
Před 10 lety
2
Kde všude je nutné se přihlásit po zkolaudování?
Po zkolaudování kde všude je nutné se přihlásit ? rozhlas atd. , děkuji
domi2911
Před 10 lety
1
Zrcadlo 120 cm, kde jste kupovali?
Dobrý den, kde jste prosím kupovali zrcadlo 120 x 60 -70 cm pro nalepení mezi obklad ? Obyčejné, be…
ratatooy
Před 10 lety
7
Jaké zvolit osvětlení zrcadla?
Dobrý den, mohla bych poprosit o doporučení osvětlení zrcadla (120cm), bodovky budou ve stropě...d…
ratatooy
Před 10 lety
4
Jak vysokou kuchyňskou linku?
Jak vysoké máte spodní skříňky,jak vysoko nad pracovní deskou máte horní skříňky.
ilci
Před 10 lety
19
Nevíte v jakém zákoně či vyhlášce je napsáno, co musí obsahovat projektová dokumentace?
Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo neví, v jakém zákoně či vyhlášce je jasně napsáno, co musí ob…
ivetkaahonzik
Před 10 lety
3
Dva domy rozdělené průjezdem mají společné číslo popisné
Ahojky zakládám toto téma protože nevím jak to řešit,snad tu bude někdo kdo mi poradí.Sestra vlastn…
lenny7
Před 10 lety
1
Chci koupit pozemek, pomozte se zorientovat?
Dobry den vsm, obraci ms ena vas s dotazem ohledne koupi pozemku. Nemam s tim zadnou zkusenost a ne…
trnkabrnka1
Před 10 lety
8
Spotřebiče TEKA, máte zkušenost?
Máte někdo nějaké zkušenosti se spotřebiči zn. Teka? Děkuji za cokoliv. V
vendyh
Před 9 lety
5
Dětský pokoje - rada jak zařídit?
Prosim potřebuji poradit mame 2 pokoje po 8m2 jak je zařidit 11lete holce a 13letymu klukovy, rozme…
jenies
Před 10 lety
14
Převod bytu za 6 měsíců od převodu vlastnických práv, je to běžné?
Ahoj všem, řešíme nyní s manželem koupi bytu. Máme podepsanou zprostředkovatelskou smlouvu s RK,…
slabici
Před 10 lety
8
Shoz na prádlo, jak máte vyřešený?
Lidičky, potřebuji trochu poradit se shozem na prádlo v patrovém domě. Jak máte zakrytý otvor v kou…
ukki
Před 10 lety
4
Musí mít spíž okno?
Dobrý večer, obracím se na vás s prosbou o radu a názor. Otázka viz název diskuze - musí být ve spí…
obla
Před 10 lety
9
Studna Ostrava a okolí
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je tady někdo, kdo si nechal vrtat studnu, v Ostravě a okolí. Máme…
lucianap
Před 9 lety
2
MS Haus dřevostavby, máte zkušenosti?
Zdravím všechny, máte zkušenost s touto firmou na dřevostavby, mají hezké projekty a ceny také hezk…
mirastr
Před 8 lety
6
Čestné prohlášení o užívání nemovitosti k trvalému bydlení
Koupila jsem na hypotéku byt, užívám ho bydlení, ale ještě nemám změnu trvalého bydliště. Kvůli dan…
runyia
Před 10 lety
1
1
2
…
884
885
886
887
888
…