O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pisoár - ano či ne?
Přemýšlíme, zda dát do koupelny pisoár. Máte zkušenosti? Nebude to vypadat jako na veřejných wc?
kekita
Před 3 lety
27
Jaká je vhodná výška jídelní židle?
Pekný deň, ;-) potrebovala by som vedieť, akú máte výšku sedáku na jedálenskej stoličke. My zvažuj…
ekyticka
Před 10 lety
2
Myčka Skinande Ikea - recenze
Ahojte, mate niekto tuto umyvacku riadu? V dteste je umiestnena na druhom mieste, hodnotenie ma tus…
mrnka_sk
Před 10 lety
1
Hypotéka dle odhadu budoucí ceny nemovitosti po rekonstrukci
Prosím o zkušenosti, budeme kupovat starý dům za 800 000 Kč a chtěli bychom dalších 800 000 Kč na r…
noemi77
Před 10 lety
4
Sytém Klik-up - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto systémem? Budu ráda za všechny názory, hlavně těch kdo z t…
bamak
Před 10 lety
1
Doporučte šikovného obkladače z okolí Českých Budějovic
Dobrý den, hledáme šikovného a spolehlivého obkladače z okolí Českých Budějovic. Díky za vaše…
tozzi
Před 10 lety
1
Kalkulace zapojení plynového kotle - je cena ok?
Dobrý večer, přišla nám cenová nabídka na zapojení kotle . V domě je podlahové vytápění ve dvou …
mp77
Před 10 lety
4
Změna požárně bezpečnostního řešení po kolaudaci
Máte někdo prosím zkušenost, zda může developer, od kterého jste koupili dům, zpětně změnit požárně…
jenny.kay
Před 10 lety
3
sponzor fóra
Porotherm Eco, jste spokojeni?
Prosím Vás stavíte někdo z cihel porotherm eco - plněné vatou? jste s ním spokojení? Rozhodujeme se…
eaty
Před 10 lety
1
Kolik máme protopit plynem za levnou sazbu?
Ahojte dnes potřebuji radu ohledně plynu. Moc tomu nerozumím, ale pokusím se situaci co nejlépe nas…
1pepino
Před 10 lety
2
Prosím o tip na večeři pro setkání přátel
Ahoj, mám pozvanou návštěvu. Ráda bych je pohostila nějakou večeří. Ale spíše něco takového, co lze…
dracula
Před 10 lety
14
Vinyl v rolích - pokládka a spoje
Jak máte řešené spoje u vinylu v rolích? A máte jej jen položený nebo i lepený? V menších místnoste…
designlifestyleteckacz
Před 10 lety
7
Chodba v bytě - vaše inspirace
Ahoj všichni. Plánuju přestavbu ložnice, pokojíčku a chodby. Představu, jak by měla vypadat ložnice…
sinderela
Před 10 lety
1
Lze vystěhovat nájemníky co mají smlouvu ještě z dob komunismu?
Ahoj, lidi. S manželem uvazujeme o návratu na Moravu do bytového domu, který vlastní muzova babička…
evaamy
Před 10 lety
1
Jaká máte okna v novostavbách?
Jaká okna máte v novostavbách (fr. okna)? Zvažujeme 8-mi komorové - 3sklo..nebo postačí 6-ti komoro…
davescz
Před 10 lety
5
Co máte v předsíni?
Ahoj holky, můj dotaz viz předtím - co máte v předsini za nábytek a jak to využijete :)? díky …
ladyajva
Před 10 lety
2
Sedátko na bidet
Proč nikde není sedátko na bidet, když se na něm sedí? Jediné jsem objevila od Vitra a to už se nev…
kalutedi
Před 10 lety
1
Koupě pozemku na hypotéku
Ahoj stavebníci. Máte někdo prosím zkušenost, jestli se vůbec dá koupit pozemek na hypo? Právě se o…
monis123
Před 7 lety
15
Prosím o nápady s kuchyní
Dobrý den/Ahoj, jak to tu tak pročítám, jste to pravé místo pro moji kuchyň. Už mne opravdu nenapa…
verunky
Před 10 lety
14
Zahradní domek - kontakt na p. Krečmera
Ahoj, kdo mi poradí, kdysi tady proběhla diskuse nad zahradními domky a někdo doporučoval nějak…
veravera
Před 10 lety
8
Povrch dveří RAL, jaká je údržba?
Máte někdo interiérové dveře lakované laky typu RAL. V prodejně mě od laku RAL odrazují, že není ta…
maitland
Před 10 lety
5
Mátě někdo zkušenost s firmou Madera Teco?
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevyužil stavbu dřevostavby od firmy Madera Teco? Marně …
lasted
Před 8 lety
3
Špaletova okna - doporučíte firmu, řemeslníka VC nebo Svitavsko
Kvalitni okna,rozumna cena,dobra domluva a odvedena prace...doporucite nam?Je tu nekdo,kdo ma nova …
malinkatamysicka
Před 10 lety
1
Netradiční sprchový kout
Zalozil jsem otazku, ale diskuse bude lepsi: Ve starem RD budeme rekonstruovat koupelnu a pri uspo…
raadat
Před 10 lety
12
Hypotéka přes realitní kancelář - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti s hypotékou přímo od realitní kanceláře? Liší se výrazně od sazeb z ban…
mochenkaa
Před 9 lety
6
Umístění varné desky a dřezu
Ahoj, prosím o radu, v kuchyni na pravé straně bude okno do obývacího pokoje, ideálně širší než je …
slawina
Před 10 lety
7
Dekorace do ložnice
Zdravím všechny zařizovací maniaky! :-) Nastěhovali jsme se do velkého domu a dostali ložnici s tak…
petracekj
Před 7 lety
3
Zedník Krnov a okolí
Zdravím, sháníme dobrého zedníka z krnova a okolí na stavbu RD. Ideální na fušku. Lidi k ruce sežen…
ivetkaahonzik
Před 10 lety
1
Půdorys - co by jste změnili?
Ahoj přátelé. S partnerem se chystáme stavět domek. Jdeme téměř do finále s půdorysem, ale stále ne…
carpatia
Před 10 lety
31
Stropní světlo/stínidlo - kde se dají tyto sehnat?
Ahoj, ráda bych požádala o pomoc...pokud někdo z Vás ví, kde se dá jedno z uvedených světel sehnat,…
dasula10
Před 10 lety
3
1
2
…
892
893
894
895
896
…