O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zlínský baťovský půldomek - neznáte jméno uživatelky, která má zde album
Dobry den, pred nejakym casem jsem si zde prohlizela moc hezky zrenovovany interier batovskeho puld…
rozinkaaa
Před 10 lety
4
Daň z nemovitosti - přílohy
Ahoj, budeme poprvé podávat přiznání k dani z nemovitosti za 2014. Poradí někdo, zda jsou kromě sam…
zamilovanadonej
Před 10 lety
4
Patrový dům do 2 mil., je to reálné?
Zdravím všechny, mám takový dotaz, je reálné postavit dřevostavbu o rozměrech 8,5m x 11m s podk…
janaa1
Před 10 lety
2
Rada: půdorys koupelny
Ahoj všem, prosím o radu a nápady, řešíme projekt domu a nevíme jak máme rozmístit vybavení v k…
smoulinka51
Před 10 lety
1
Rolety v kazetě na rám okna
Prosím, nemáte někdo zkušenost s těmito roletami? http://www.garol.cz/rolety-v-kazetce-a49 Nebo pří…
malenka1307
Před 10 lety
1
Jaké okno v kuchyni?
Kuchařky, pekařky, cukrárky, prosím o radu. Mám navržené okno nad dřezem nízké a dlouhé, ale já si …
verunky
Před 10 lety
8
Jaký typ sprchových dveří do sprchového koutu 120 x 120 cm do niky?
Prosím, poraďte mi někdo, jaké sprchové dveře jsou ideální do koutu do niky širokého 120 cm. Lze po…
lenulkak
Před 10 lety
1
Hypotéka od Wustenrot - máte zkušenost?
Dobrý den,prosím o vaše zkušenosti s hypo u WUSTENROTU,mají nejlepší úrok 2,09 + s pojištěním při …
luccaben
Před 10 lety
11
sponzor fóra
Prostírání Ljuda Ikea starší kolekce, dá se ještě sehnat?
Ahoj všem, hrozně moc sháním tohle prostírání z IKEI, myslíte si, že je možné ho ještě někde sehnat?
terezka102
Před 10 lety
1
Vodoprávní řízení na studnu - jak postupovat?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, první věc je, že máme stavební povolení podmíněno povolením…
ratatooy
Před 10 lety
3
Věšák v předsíni
Mám prosím dotaz , jestli vy co máte podobnou stěnu, jestli Vám stačí jeden ten věšák pro odkládání…
maximka33
Před 10 lety
2
Obkopání nebo podřezání starého domu?
AHoj mam otazku potrebujeme se zbavit vlhkosti a plisne v dome je stary 60 let muzete mi prosim por…
jenday
Před 10 lety
6
Rozměr podlouhlého okna v koupelně
Prosím o radu, jak široké a vysoké máte okno v koupelně? Nějak se nemůžeme rozhodnout. Chceme podlo…
xsona
Před 10 lety
7
Jakou střešní krytinu na pultovou střechu?
Prosím o radu, jaká krytina je vhodná pro pultovou střechu se sklonem 4stupně, o rozměrech 12x16met…
bamak
Před 10 lety
6
Zkušenost se stavební firmou Topa EU
Ahoj, uvazujeme o stavbe domu od firmy TOPA EU a.s. tak by som chcel zistit ci niekto nema skusenos…
mapa84
Před 8 lety
6
Vanová baterie s vývodem na sprchu nahoře
Nemáte někdo vanovou (nejlépe termostatickou) baterii tak, aby měla udělaný vývod na sprchu nahoře …
ekyticka
Před 10 lety
4
Siko kuchyně - jaké máte zkušenosti?
Ahoj jsem tu poprvé. s manželem chceme rekonstruovat barák včetně kuchyně samozřejmě. Máte někdo zk…
ladyajva
Před 10 lety
3
Pisoár - ano či ne?
Přemýšlíme, zda dát do koupelny pisoár. Máte zkušenosti? Nebude to vypadat jako na veřejných wc?
kekita
Před 3 lety
27
Jaká je vhodná výška jídelní židle?
Pekný deň, ;-) potrebovala by som vedieť, akú máte výšku sedáku na jedálenskej stoličke. My zvažuj…
ekyticka
Před 10 lety
2
Myčka Skinande Ikea - recenze
Ahojte, mate niekto tuto umyvacku riadu? V dteste je umiestnena na druhom mieste, hodnotenie ma tus…
mrnka_sk
Před 10 lety
1
Hypotéka dle odhadu budoucí ceny nemovitosti po rekonstrukci
Prosím o zkušenosti, budeme kupovat starý dům za 800 000 Kč a chtěli bychom dalších 800 000 Kč na r…
noemi77
Před 10 lety
4
Sytém Klik-up - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto systémem? Budu ráda za všechny názory, hlavně těch kdo z t…
bamak
Před 10 lety
1
Doporučte šikovného obkladače z okolí Českých Budějovic
Dobrý den, hledáme šikovného a spolehlivého obkladače z okolí Českých Budějovic. Díky za vaše…
tozzi
Před 10 lety
1
Kalkulace zapojení plynového kotle - je cena ok?
Dobrý večer, přišla nám cenová nabídka na zapojení kotle . V domě je podlahové vytápění ve dvou …
mp77
Před 10 lety
4
Změna požárně bezpečnostního řešení po kolaudaci
Máte někdo prosím zkušenost, zda může developer, od kterého jste koupili dům, zpětně změnit požárně…
jenny.kay
Před 10 lety
3
Porotherm Eco, jste spokojeni?
Prosím Vás stavíte někdo z cihel porotherm eco - plněné vatou? jste s ním spokojení? Rozhodujeme se…
eaty
Před 10 lety
1
Kolik máme protopit plynem za levnou sazbu?
Ahojte dnes potřebuji radu ohledně plynu. Moc tomu nerozumím, ale pokusím se situaci co nejlépe nas…
1pepino
Před 10 lety
2
Prosím o tip na večeři pro setkání přátel
Ahoj, mám pozvanou návštěvu. Ráda bych je pohostila nějakou večeří. Ale spíše něco takového, co lze…
dracula
Před 10 lety
14
Vinyl v rolích - pokládka a spoje
Jak máte řešené spoje u vinylu v rolích? A máte jej jen položený nebo i lepený? V menších místnoste…
designlifestyleteckacz
Před 10 lety
7
Chodba v bytě - vaše inspirace
Ahoj všichni. Plánuju přestavbu ložnice, pokojíčku a chodby. Představu, jak by měla vypadat ložnice…
sinderela
Před 10 lety
1
1
2
…
892
893
894
895
896
…