O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zkušenost s firmou Deufol
Nemá někdo zkušenosti s touto firmou? Díky za odpověď.
minervaaa
Před 6 lety
3
Bydlení v pronájmu rodinného domu, jaké to je?
Ahoj chtěla bych se zeptat zda někde nebydlíte v pronajatem rodinném domku se zahradou? Jaké to je …
cherrycheery
Před 10 lety
6
Pronájem rodinného domu, bydlíte tak někdo?
Ahoj chtěla bych se zeptat zda někde nebydlíte v pronajatem rodinném domku se zahradou? Jaké to je…
rischart
Před 10 lety
2
Poraďte stavební dozor na Turnovsku
Poraďte prosím spolehlivý stavební dozor na Turnovsku. Ideálně pokud s ním máte vlastní kladné zkuš…
sahicas
Před 10 lety
7
Kamenný koberec - výhody a nevýhody
Ahojky máte někdo zkušenosti s kamenným kobercem?Chtěli by jsme to mít obzvlᡚt na terase a před b…
bamak
Před 7 lety
28
Bungalov Gala nebo Ole od Apexu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo stavěl bungalov gala nebo ole od apexu? Moc se ná…
denisska007
Před 10 lety
1
Výměna bytu, máte někdo aktuální zkušenosti?
Dobrý den, moc prosím, máte některá aktuální zkušenost s výměnou bytu? Vzhledem k očekávanému přír…
cvoli
Před 10 lety
1
Rozdělení pozemku a následné darování
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Mamka se svou sestrou vlastní pozemek. Pozemek bychom c…
pegguse
Před 10 lety
7
sponzor fóra
ŘD a Chico baráčky od Canaby, bydlí tam někdo?
Ahoj, je tu někdo kdo bydlí v řadovém domku nebo v Chico baráku od Canaby? Bydlíme v Nupakách v byt…
pokyska
Před 10 lety
1
Naše vytápění - názor
Dobrý den, máme vypočítanou tepelnou ztrátu na náš projekt 5313W, chceme plynový kotel a podlaho…
velman
Před 10 lety
15
Prodej bytu s hypotékou a koupě jiné nemovitosti
Ahoj, před rokem a půl jsme si vazli hypotéku na "vysněný byt", který se díky sousedům nezdá být ta…
lovely21
Před 10 lety
7
Designové křesílko nebo židle do předsíně
Ahoj holky.Potřebuju poradit.Chtěla bych zařídit předsín.Představa je jednoduchý závěsný botník,zrc…
petah26
Před 10 lety
2
Bytoví designéři - Praha
Dobrý den, s manželem dokončujeme stavbu domu, resp chybí nám vnitřky domu a uvažujeme nad bytov…
washington
Před 10 lety
3
Nafukovací vířivka, jak se o ni staráte?
Letos jsme si koupili mobilní nafukovací vířivku. Máme ji v naší velké garáži. Chtěla bych se vás z…
zuzka3112
Před 9 lety
4
Kombinace cihla/porobeton, co myslíte?
Pri projektu nyni resime vhodnost kombinace cihlovzduchu jako obvodovych zdi a porobetonu jako vnit…
vodak01
Před 10 lety
2
Vaření na ostrůvku, jak jste spokojeni?
Dobrý den chci se zeptat kdo má sklokeramickou desku na ostrůvku v kuchyni, jak sxe vám vaří? Nemát…
1tey9
Před 10 lety
3
Lze odložit splácení hypotéky
Dobrý den, možná vám to bude připadat jako hloupý dotaz, ale zatím se rozkoukáváme a zjišťujeme, ja…
lenkaluk
Před 10 lety
3
Sedačka Karup Indie, je pohodlná?
Ahoj, ráda bych se Vás zeptala, zda někdo máte zkušenost s rozkládací sedačkou Karup Indie? Zda je …
dasula10
Před 10 lety
2
Máte někdo dlažbu od Sika, řadu Stone Fusion?
Chtela jsem se zeptat, zda tady nekdo nema tuto koupelnu...
7592katerina
Před 10 lety
1
Rekonstrukce koupelny Zlín - tip na firmu
Dobrý den všem, můžete mi prosím doporučit někoho zkušeného či nějakou firmu ze Zlína a okolí pro r…
zuzka3112
Před 10 lety
1
Poradíte s výběrem barev na zdi v bytě?
Holky hodláme vymalovat kompletně byt a ráda bych změnila nynější barvy na zdech. Pokud máte někter…
vlna1
Před 10 lety
3
Daň z nemovitosti - počet nadzemních podlaží dalších
Ahojte, vyplnujem danove priznanie pre dan z nemovitosti - tento rok prvykrat za dokoncenu stavbu. …
millyh
Před 9 lety
4
Dotaz na RD - urgentní
Prosím o pomoc, potřebuju pomoct s pudorysem, tapeme na tim uz druhy mesic a musime se pohnout z mi…
1tey9
Před 10 lety
4
Minimální rozměr neobytné místnosti
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte, jestli existuje nějaká norma, která udává minimální …
mili23
Před 10 lety
3
Prodáváte byt v Ústí nad Labem - Klíše, centrum či Všebořice?
Jelikož stojím před koupí svého bytu, napadlo mě, zda-li někdo z Vás náhodou neprodává byt v Ústí n…
lenka_krikri
Před 10 lety
2
Základové desky Elegohouse
Zdravím, obracím se na vás s dotazem, zda-li jste se již někdo setkal, příp. máte vlastní zkušenost…
romrejs
Před 10 lety
6
Kde zjistím potřebné informace pro koupi bytu a co k tomu potřebuji?
Ahoj, zajímá mě, kde zjistit, zda je na bytě věcné břemeno, zda tam má někdo trvalý pobyt a pod. (p…
ondy20
Před 10 lety
2
Má někdo zkušenost s nepřístupnými sousedy?
Ahojda,máme koupený pozemek,zatím vše probíhalo v pohodě,ale ted nám sousedi oznámili,že si máme ot…
marky81
Před 10 lety
11
Obložky místo futer
Ahoj, na konci prosince nám konečně připsali byt, a tak přemýšlíme co a jak vylepšit :) Mám na Vás …
antoinet
Před 10 lety
5
Jak předělat tento byt 2+kk na 3kk?
Ahoj, rozhoduji se, zda koupit tento byt? Celkem má 47 m2, což je celkem málo. Nicméně vzhledem k j…
gigi2
Před 10 lety
23
1
2
…
897
898
899
900
901
…