O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bílo šedý obklad koupelny - tip
Můžete mi, prosím, někdo doporučit pěkný bílo šedý obklad do koupelny? Chtěla bych velkoformátovou …
nikieda
Před 11 lety
11
Trouba a varná deska Brandt - recenze
Máte někdo vestavnou troubu Brandt FP 1266.Uvažuji o koupi.Ráda bych věděla jestli se dá při pečení…
maceo
Před 11 lety
2
Cena za obklad krbu?
Zajímal by mě odhad ceny za práci obkladače u krbu, který má i tupé úhly. viz foto..... to jsou ty …
robertad
Před 10 lety
5
Obložení krbu - jak se pohybuje cena?
DObrý den, zajímalo by mě kolik by mohla stát práce za obložení krbu umělým kamenem. Plocha je 2m…
happylenulka
Před 11 lety
1
Rohový dřez - ano nebo ne?
Strašně mi vrtá hlavou jedna věc. Dost často se tu setkávám s averzí k rohovým dřezům a hrozně by m…
blahova_andrea
Před 8 lety
13
Kuchyně návrh - vaše postřehy
Dobrý den všem, mohl bych Vás poprosit o postřehy, návrhy, úpravy k tomuto návrhu? Barva kuchyně š…
verunky
Před 10 lety
1
2
39
Vzít hypotéku, koupit byt - jak postupovat?
Ahoj, prosím o radu....chtěli bychom od nového roku začít řešit s přítelem nové společné bydlení. J…
mischelkas
Před 10 lety
26
Rozpočet Hypotéční banka
Zdravím, dával někdo poslední dobou rozpočet do HB? Nějak mi moc neřekli jak to vlastně chtějí …
almadin
Před 11 lety
5
sponzor fóra
Trouba Whirpool s 6 smyslem - rada
Zdravím, chtěla bych poradit mám troubu 6 smyslem, když peču buchtu na plech, tak upeče dobře, ale …
rosslerova
Před 11 lety
1
Nedočerpání hypotečního úvěru
Ahoj, máte někdo zkušenosti s nedočerpáním hypotéky? Při podpisu smlouvy v UCB nám bylo řečeno, že …
damada
Před 8 lety
10
Sousedi nechtějí plot mezi pozemky - kdo je v právu?
Dobrý den, před dvěma roky jsme koupili starší vesnický domek v řadové zástavbě s malou předzahrádk…
slabici
Před 11 lety
17
Má nová kuchyň - poraďte
Ahoj, budu mít novou kuchyň zatím jí mám takto navrhnutou. Poraďte změnili by jste něco? Přesunuly…
herotuna
Před 10 lety
31
U koho hypotéku na výstavbu RD?
U koho jste byli spokojeni s hypotékou, díky za názory ..
para_fofka
Před 11 lety
4
Koupě nemovitosti, na které váznou exekuce - zkušenosti
Hezky den, kupujeme domek přes relitku na kterém váznou exekuce. Máte s tím někdo zkušenosti. Re…
slabici
Před 11 lety
5
Mytí oken firmou - špatné zkušenosti
Poprvé v životě jsem si nechala čistit okna a jeden koberec firmou. Po marném hodinovém čekání a tř…
gsaryk
Před 11 lety
1
Započítává se do našetřených peněz před hypotékou i peníze již vydané za koupi pozemku a projektu?
Dobrý den, chceme s přítelem stavět. Uvažujeme o hypotéce něco pod dva miliony. Když se v bance uvá…
vladimirsvorba
Před 11 lety
2
Stavbyvedoucí - stavební dozor
Na tohle jsem se posledně zapoměla zeptat. Při stavbě svépomocí stavbyvedoucí je podle stavebního z…
beatakralova
Před 11 lety
6
Probarvený profil u plastových oken
Uvažuji o plastových, případně plastohliníkových oknech, předběžně v dekoru antracit (vnějším i vni…
wawwaw
Před 11 lety
5
Elektrické podlahové topení a lamino
Máte prosím někdo zkušenost s elektrickým topným kabelem a laminátovou podlahou?
vaveva
Před 11 lety
3
Bungalov 1174 od Euroline, máte někdo?
Ahoj nemáte někdo zkušenosti se stavbou Bungalovu 1174 od Eurolinu? Nebo jakékoliv zkušenosti s tím…
esmik83
Před 11 lety
1
Stavební firma Lignia - reference
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda něko nestaví,nestavěl s firmou Lignia, zaujal nás dům Lignia 1…
pepe_vinkopo
Před 11 lety
1
Soused se chce napojit na naší budoucí kanalizaci
Zdravím. Máme teď malé dilema. Ještě, než jsme začali pracovat na projektu baráku, tak nás oslovil …
blahova_andrea
Před 8 lety
14
Jaký máte robot Kenwood?
Ahoj,jakýmáte roboty kenwood a jak jste spokojeni,přemejšlím který si vybrat.
kolobezka1
Před 9 lety
10
Jiné mléčné sklo ve světlíku a ve výplni vchodových dveří RI okna.
Máte taky někdo tento problém? Nejprve jsme si toho nevšimli, protože nám přivezli dveře na etapy. …
vasco79
Před 7 lety
7
Kde koupit pracovní desku 3,3m?
Ahojte v pondělí si jedeme pro ikea bílou linku, chtěla bych černou pracovní desku, v Ikea mají krá…
dkrukovsky
Před 10 lety
13
Jak jste řešili osvětlení v obývacím pokoji?
Mohu se zeptat, jak jste řešili osvětlení v obýváku? Uvažuji, že bych nedala jen 1 stropní svítidlo…
filip147
Před 4 lety
9
Máte zkušenosti s firmou Domy D.N.E.S. z Třebíče?
Uvažujeme o stavbě s touto firmou a zajímají nás zkušenosti ostatních, děkujeme :-) :-)
p_puma
Před 11 lety
1
Jak svést dešťovou vodu z okapů do jímky za domem?
Dobrý den, stavíme RD a nyní vymýšlíme jak svést dešťovou vodu z okapů do jímky za domem. Vodu bude…
nemik
Před 11 lety
12
Nedodržení domluvené ceny od firmy
Zdravím, setkali jste se někdo s tím, že jste měli vypracovanou cenovou nabídku od nějaké fir…
vilicek1
Před 11 lety
11
Daň z převodu nemovitostí - směrná hodnota vs. znalecký posudek
Dobrý den, prosím o radu. Mám platit daň z převodu nemovitostí. Na finančním úřadě mi řekli, že jed…
esmeralda2
Před 11 lety
2
1
2
…
901
902
903
904
905
…