O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Hypotéka u dřevostavby
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdo jste financoval dřevostavbu hypotékou, dnes jsem byla v Unicr…
bzulenka
Před 11 lety
8
Pračka - LG vs. AEG
Vybírám pračku a mám dva tipy, AEG L73260SLCS a LG F6222ND Má s nimi někdo zkušenosti, případně ce…
mp77
Před 10 lety
21
Kdy zdobíte vánoční stromeček? Zdobí někdo už na začátku Adventu?
Zdravím, chtěla jsem se čistě ze zvědavosti dotázat, kdy převážně začínáte zdobit vánoční strom…
kafr
Před 5 lety
1
2
...
3
64
Schodiště - vaše inspirace
Dobrý den, mohly by jste vkládat svoje fotografie schodišť interiérových, nejlépe lomených s podest…
domi2911
Před 9 lety
1
2
32
Registr žádostí o hypotéku
Dobrý den, jaká jsou úskalí toho, když si mě banka zadá do registru žádostí o hypotéku? Zatím chodí…
vladimirsvorba
Před 11 lety
2
Hypoteční poradce Vysočina
Poraďte hypo poradce, se kterým jste byli spokojeni při vyřizování hypotéky - Pelhřimov, Jihlava a …
ajuska245
Před 10 lety
3
Nebankovní hypotéka od Acema - zkušenosti
Zdravim, mate prosim nekdo zkusenost s nebankovni hypotekou? Uvazuji o ACEMA, proto by me zajimalo,…
petr_skerak
Před 1 rokem
17
Podlahové topení na trámových stropech
Dobrý den, chystáme se rekonstruovat byt ve starém činžovním domě v centru Prahy. Jedná se o byt 2+…
martahobz
Před 10 lety
4
sponzor fóra
Co před začátkem stavby?
Dobrý den, chceme začít s manželem na jaře stavět na zahradě u rodičů,ale je tam stále ještě stodol…
jitkapetka
Před 11 lety
4
Z čeho postavit komín?
Potřebuji poradit z čeho postavit komín na starší rod. domek, zda z červených cihel či šamotek (dát…
johny14
Před 11 lety
4
Kolik musím zaplatit daň z příjmu při darování?
Dobrý den, chci se zeptat nevíte kolik musím zaplatit daň z příjmu? Bratr vlastní 1/2 domu a polov…
kokoska02
Před 11 lety
4
Automatický kotel na tuhá paliva - jaká je spotřeba uhlí?
AHoj střechaři, máte někdo doma automatický kotel na tuhá paliva? Jaká je Vaše roční spotřeba uhlí?…
annazuza
Před 5 lety
21
Jak jste zabezpečeni, pokud si berete hypotéku?
Jak jste zabezpečeni, pokud si berete hypotéku? Máte životní, úrazové pojištění, pojištění invalidi…
slabici
Před 11 lety
14
Jak se vám líbí tento projekt?
Zdravím všechny, při brouzdání na realitních servrech jsem našla tuto nabídku na stavbu domečku, co…
soleilll
Před 11 lety
10
Získání hypotéky
Zdravím všechny na modré střeše, ráda bych se informovala, jestli je možné získat hypotéku, když má…
charlie91
Před 10 lety
13
Zaujal mě tento bungalov, co na něj říkáte?
prosím Vás, jak se vám zdá tento bungalov, hodně se mi líbí. http://www.archonplus.cz/projekt_domu…
michaela79
Před 11 lety
9
Firmy s montáží oken na Kolínsku
Ahoj! Plánuji výměnu oken na cihlovém domě ze 40let a hledán nějakou osvědčenou firmu na kolínsku, …
yaryn
Před 11 lety
1
Výměna původních dveří za pouzdrové dveře
Zdravím všechny milovnníky dobrovolné přestavby. Chceme s manželem zrekonstruovat byt po 25 letech…
novynka
Před 11 lety
2
Překlad z traverz, bourání stěny - jak postupovat?
Poradite mi prosim? v nasem rd chceme probourat stenu,abychom docilili kk.stena je dlouha 5m a sire…
jenday
Před 10 lety
2
Dilatace podlahy pod dlažbu, řešení
Dobrý den! Řešíme podlahu chceme zalívat betonem a na to dát pak velkoformátovou dalžbu ( 60x60 neb…
antal1
Před 11 lety
4
Šatník tyč ( dlouhá, mezi dvě stěny), kde sehnat?
Ahoj, našli jste někdo v prodeji šatník tyč, která by mohla být dlouhá cca 3,5metru a z toho důvodu…
honza2222
Před 10 lety
9
Přepsání odběrného místa a změna tarifu - dědictví
Ahoj všem, jsem tu nový tak se předem omlouvám pokud bych něco porušil. Nebo na něco zapomněl. …
pavel_ii
Před 11 lety
3
Kolik bude stát kompletní zařízení bytu?
Nemám o tom vůbec představu, nikdy jsem ještě zařizování bydlení neřešila, ale v blízké budoucnosti…
dracula
Před 11 lety
19
Jaký motor u vrat od Lomaxu?
Ahoj všichni. Zrovna řešíme garážová vrata, máme vybrané od LOMAXU a už jen vybíráme motor. Napíšet…
catt82
Před 11 lety
2
Držák na ručníky Ikea Baren
Ahoj, potřebovala bych pomoc. Chtěla bych na Vánoce koupit 2ks držáku na ručníky z IKEA, přesně te…
murinam
Před 11 lety
4
Hypotéka na stavbu svépomocí
Máte někdo zkušenost, jaké finanční prostředky jste museli mít do začátku stavby na "prostavění," n…
petyk88
Před 10 lety
1
2
33
Prosím o posouzení předběžného návrhu patrového domku
Prosím o kritiku návrhu patrového RD. Zastavěná plocha 118 m2. Zatím pouze ve fázi úvah. Děkuji
tomasycek
Před 10 lety
30
Jak zabezpečit, aby mi ho neukradli?
Podělte se se mnou prosím o možnost zabezpečení auta, aby mi ho neukradli, mám si pořídit gps nebo …
kikussskaaa
Před 6 lety
1
2
...
3
68
Mlýnek na koření - kde seženu tenhle, prosím?
Klidně bez mašle... :-)
xdagmar
Před 11 lety
3
Výměna původních dveří za pouzdrové dveře, jak na to?
Zdravím všechny milovnníky dobrovolné přestavby. Chceme s manželem zrekonstruovat byt po 25 letech…
ivik67
Před 11 lety
1
1
2
…
903
904
905
906
907
…