O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Varování před truhlářem
Vážení! Varuji před truhlářem VÁCLAVEM HORÁKEM ze Sobotky ( okres Jíčín ). Tento rádo by řemeslní…
1pepino
Před 11 lety
11
Jak provádět odečty za topení?
Dobrý den, chtěl jsem se zepat, jak se řeší vyúčtování za topení. Vlastním byt, který pronajímám a …
ratatooy
Před 11 lety
3
Přestavba 2+kk na 3+kk, jde to?
Dobry den, mame byt s dispozici 2kk a vzhledem k tomu, ze mame dvoulete ditko, potrebovali bychom p…
jenies
Před 11 lety
7
Postel s nožkami, je to dobrá volba?
Potřebovala bych poradit. Líbí se mi jedna postel, ale má kovové nožičky, nebude dělat třeba díry d…
marriet1
Před 11 lety
10
Je tu někdo, kdo prodal byt i s hypotékou a převedl ji na kupujícího?
Chci se zeptat,jak caste/slozite/nevyhodne je prodat byt s tim,ze kupec prevezme se souhlasem banky…
jessika
Před 11 lety
8
Jaké obklady ke krémové kuchyni Bodbyn?
Prosila bych Vás o názor co by jste vy zvolili za obklady ke krémové kuchyni. Bílý, červený, či jin…
carisima
Před 11 lety
2
Dřevodomky Jaroslav Chytrý - recenze
Nemáte někdo zkušenosti s touto stavební firmou z Rakovníka? Rozhodli jsme se stavět s Rýmařovem, a…
karelnovak65
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
109
Hrnce Lamart Style, máte je někdo?
Ahojte, mate niekto uvedene hrnce? Tuto znacku nepoznam, nasla som ich nahodou, kedze momenatlne h…
anemolif
Před 11 lety
3
sponzor fóra
IRobot Roomba 780 nebo LG Hom-Bot VR62601LVM
Zvažuji koupi robotického vysavače a přemýšlím nad těmito: iRobot Roomba 780 nebo LG Hom-Bot VR6260…
pavelcent
Před 11 lety
5
Co máte uvedené v kupní smlouvě při koupi novostavby od firmy?
Ahojte, co máte Vy, co jste koupili novostavbu a stavěla Vám firma, v kupní smlouvě? Jaké záruky, r…
carisima
Před 11 lety
9
Jak dlouho jste nechali schnout beton ve věnci u bungalovu?
Za jak dlouho jste prosím kotvily vazníky od vylití betonu do věnce?
jenday
Před 11 lety
6
Kuchyň, jaké máte zkušenosti s výrobci?
Po šmejdění různých kuchyňských studií máme zmatek v hlavě... Ráda bych se od Vás dozvěděla od koh…
verrronikaaa
Před 11 lety
28
Mytí vinylu v kuchyni
Ahojky...ja mam v kuchyni 3D vinyl a spina se hrozne usazuje v tech mezirkach,jakoby letech. A vube…
hanullice
Před 11 lety
4
Tmavě modrá dlažba, kde sehnat?
Zdravím všechny. Sháním tmavě modrou dlažbu do interiéru. Pokud možno lesklou a nejlépe odstín, jak…
darca_1986
Před 11 lety
1
Dopis majiteli pozemku se zájmem o koupi - jak napsat?
Dobrý den, chtěla bych oslovit majitele pozemku se zájmem o koupi. Adresy jsem si našla podle kata…
netopyr23
Před 4 lety
25
V žádosti o demolici máme tuto větu. Co máme přesně doložit?
osoby vykonávající stavební dozor s uvedením dosaženého vzdělávání a praxe, písemné prohlášení odbo…
frvondr
Před 11 lety
9
Kuchyňský robot - jaký doporučujete?
Poraďtě prosím kdo máte kuchyňské roboty jaký je ten nej nebo s jakým jste spokojení. Přemýšlíme me…
petrsv1000
Před 10 lety
1
2
49
Karcher SC 952, máte někdo?
Mate prosim niekto tento cistic a viete mi poradit kde moze byt problem? Na uplne novom nejde para.…
jankazb
Před 11 lety
2
Větší zastavěná plocha než v územním plánu - povolí to?
Dobrý den, máme pozemek 415m2 a v územním plánu je napsané, že může být zastavěno max. 25% (což děl…
delariva
Před 11 lety
1
Úschova peněz přes realitku? Kontrola kupní smlouvy
Kupujeme starší dům, přes realitku. Jaká jsou pro nás práva jako kupujícího při jednání s realitkou…
aneri53
Před 11 lety
4
Máte prosím někdo tuhle pračku Hotpoint?
Byla nám doporučena tato pračka a docela se mi líbí, máte s ní prosím někdo zkušenost?? MOC děkuji …
lorrelai
Před 11 lety
1
Schválení stavebního povoleni v CHKO (Stavba ve svahu)
Ahoj chci se zeptat dostaneme pozemek od rodicu ale je to v horach a navic v CHKO ma nekdo zkusenos…
petaneczkaa
Před 11 lety
3
Vestavná mikrovlnka Amica AMG 20 BF - recenze
Hledala jsem levnou vestavnou mikrovlnku, která by pasovala k troubě Elektrolux EOC 3430 COX. Našla…
ally8
Před 9 lety
5
Penetrace na sádrokarton - omítka nejde přemalovat barvou. Co s tím?
Ahoj,máme takový menší problém,natřely jsme sádrokarton penetrací a tam kde se penetrace dotkla omí…
knedlis
Před 11 lety
8
Jakou podlahu k šedobílé kuchyni?
Budeme mít šedobílou kuchyň,jakou by jste volily podlahu?Líbí se mi dub v nějakém šedém odstínu ale…
ivisek_a_kubicek
Před 11 lety
6
Dlouhé chodby a osazení kotelny
Ahojte, dal som si spravit projekt na mieru a este sme len v stadiu tvorenia. Podla nakresu su tam …
ludo999
Před 11 lety
1
Prodej bytu, dát inzerát s předstihem?
Plánuji se přestěhovat do konce příštího roku, protože vím, že se podobné byty jako mám já neprodáv…
suupraa
Před 11 lety
10
Dům na klíč - nechávali jste si do smlouvy o dílo zahrnout stavební dozor?
Prosím kdo jste měli dům na klíč.. nechávali jste si do smlouvy o dílo zahrnout stavební dozor, jeh…
sal80
Před 11 lety
2
Jak a kde zařídit parkovací stání, když není u bytového domu parkování zajištěno?
Zdravím, prosím o radu. Budeme se stěhovat, ale bohužel u bytového domu není k dispozici parkování…
marcelinad
Před 11 lety
3
Krbová kamna HS Flamingo Aquaflam 12 - recenze
Máte někdo zkušenost. Vybral jsem proto, že davají jen 2kW do prostoru a 10kw do vody. Za rozumnou …
davescz
Před 11 lety
4
1
2
…
905
906
907
908
909
…