O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dopis majiteli pozemku se zájmem o koupi - jak napsat?
Dobrý den, chtěla bych oslovit majitele pozemku se zájmem o koupi. Adresy jsem si našla podle kata…
netopyr23
Před 4 lety
25
V žádosti o demolici máme tuto větu. Co máme přesně doložit?
osoby vykonávající stavební dozor s uvedením dosaženého vzdělávání a praxe, písemné prohlášení odbo…
frvondr
Před 11 lety
9
Kuchyňský robot - jaký doporučujete?
Poraďtě prosím kdo máte kuchyňské roboty jaký je ten nej nebo s jakým jste spokojení. Přemýšlíme me…
petrsv1000
Před 10 lety
1
2
49
Karcher SC 952, máte někdo?
Mate prosim niekto tento cistic a viete mi poradit kde moze byt problem? Na uplne novom nejde para.…
jankazb
Před 11 lety
2
Větší zastavěná plocha než v územním plánu - povolí to?
Dobrý den, máme pozemek 415m2 a v územním plánu je napsané, že může být zastavěno max. 25% (což děl…
delariva
Před 11 lety
1
Úschova peněz přes realitku? Kontrola kupní smlouvy
Kupujeme starší dům, přes realitku. Jaká jsou pro nás práva jako kupujícího při jednání s realitkou…
aneri53
Před 11 lety
4
Máte prosím někdo tuhle pračku Hotpoint?
Byla nám doporučena tato pračka a docela se mi líbí, máte s ní prosím někdo zkušenost?? MOC děkuji …
lorrelai
Před 11 lety
1
Schválení stavebního povoleni v CHKO (Stavba ve svahu)
Ahoj chci se zeptat dostaneme pozemek od rodicu ale je to v horach a navic v CHKO ma nekdo zkusenos…
petaneczkaa
Před 11 lety
3
sponzor fóra
Vestavná mikrovlnka Amica AMG 20 BF - recenze
Hledala jsem levnou vestavnou mikrovlnku, která by pasovala k troubě Elektrolux EOC 3430 COX. Našla…
ally8
Před 9 lety
5
Penetrace na sádrokarton - omítka nejde přemalovat barvou. Co s tím?
Ahoj,máme takový menší problém,natřely jsme sádrokarton penetrací a tam kde se penetrace dotkla omí…
knedlis
Před 11 lety
8
Jakou podlahu k šedobílé kuchyni?
Budeme mít šedobílou kuchyň,jakou by jste volily podlahu?Líbí se mi dub v nějakém šedém odstínu ale…
ivisek_a_kubicek
Před 11 lety
6
Dlouhé chodby a osazení kotelny
Ahojte, dal som si spravit projekt na mieru a este sme len v stadiu tvorenia. Podla nakresu su tam …
ludo999
Před 11 lety
1
Prodej bytu, dát inzerát s předstihem?
Plánuji se přestěhovat do konce příštího roku, protože vím, že se podobné byty jako mám já neprodáv…
suupraa
Před 11 lety
10
Dům na klíč - nechávali jste si do smlouvy o dílo zahrnout stavební dozor?
Prosím kdo jste měli dům na klíč.. nechávali jste si do smlouvy o dílo zahrnout stavební dozor, jeh…
sal80
Před 11 lety
2
Jak a kde zařídit parkovací stání, když není u bytového domu parkování zajištěno?
Zdravím, prosím o radu. Budeme se stěhovat, ale bohužel u bytového domu není k dispozici parkování…
marcelinad
Před 11 lety
3
Krbová kamna HS Flamingo Aquaflam 12 - recenze
Máte někdo zkušenost. Vybral jsem proto, že davají jen 2kW do prostoru a 10kw do vody. Za rozumnou …
davescz
Před 11 lety
4
Stavba domu - Ytong vs. dřevostavba?
Dobrý večer, moc ráda bych se Vás zeptala, a byla bych ráda za Vaše zkušenosti, znalosti a informa…
petrsv1000
Před 11 lety
6
Roh kuchyňské linky - dřez nebo varná deska s digestoří?
Ahoj, pomalu začínáme plánovat kuchyň...Bude do L bez ostrůvku..2,80*3 m...Nevím jak využít kout ku…
indien
Před 11 lety
9
Jak vyřešit kuchyň?
Jsme těsně před koupí domu, který je ve výstavbě, viz obrázek. Potřebuju poradit, jkak vyřešit kuch…
verunky
Před 11 lety
18
Vánoční stromek z chvojí - fotopostup
Ahoj nemáte prosím někdo fotopostup vánočního stromku z chvojí? Moc děkuji
janapro
Před 11 lety
3
Společný pozemek
Dobrý den, Měl bych dva konkrétní dotazy. 1. Můj otec a strýc mají každý polovinu pozemku. Otec by…
magdina01
Před 11 lety
5
Is this the worst kitchen install ever?
Hi all, I want to know if anyone here can beat the sheer incompetence of the two "professionals"…
astracreek
Před 10 lety
14
Výběr plemena psa
Pekny den, hladame plemeno psa do domku a ku detom. Prosím o doporučenie podla Vašich zkušeností…
malinela
Před 7 lety
1
2
55
Nově zasazené cibulky ubývají, čím to je?
Ahojky, jsem zoufalá... Minulý víkend jsem zasázela velké množství cibulovin, především tulipány. O…
rostlinky_cz
Před 11 lety
2
Pračka Philco, zatrhává záclony
Nemáte někdo zkušenost? Naši si koupili pračku philco vrchem plněnou a když tam perou zaclony a záv…
j.b.
Před 11 lety
1
Chci koupit pozemek. Půjčka nebo hypotéka?
Zdravím, mám možnost koupit stavební pozemek za velmi nízkou cenu 100.000,-Kč. Na účtě tolik nemám…
bossmartyn
Před 11 lety
3
Jaký volit jídelní stůl ?
Potřebovala bych poradit s výběrem stolu do jídelny. Máme bílou leskou kuchynskou linku. Zvažuji ro…
marriet1
Před 11 lety
6
Dřevostavba Pelhřimov a okolí
Dobry den, mame v planu postavit dum - drevostavbu. Pozemek jiz mame a v soucasne chvili si utvarim…
nibor
Před 11 lety
4
Metalický kabel O2
Máte někdo zkušenost s metalickým kabelem vedoucím v pozemku? Ochranné pásmo je 1,5m, může přes ten…
kocka5
Před 10 lety
7
Mezikus - pračka a sušička Beko, je potřeba?
Prosím o radu, mám pračku a sušičku od firmy Beko (hloubka 60 cm) a potřebuji je dát na sebe. Je nu…
janapro
Před 11 lety
4
1
2
…
906
907
908
909
910
…