O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak vyčistit koženou sedačku?
Dobrý den, můžete mi někdo poradit, čím nejlépe vyčistit koženou sedačku? Děkuji
duckie
Před 11 lety
4
Co vše je potřeba podniknout k převedení pozemku?
Ahoj můžete mi někdo poradit co vše je potřeba podniknout k převedení pozemnku (zemědělská půda na …
berryl
Před 11 lety
1
Zbyly vám obklady - nabídněte, prosím
Dobrý den, sháním obklad za kuch. linku. Jsou tam cca 2m2. Pokud někomu nějaké zbyly, nabídněte :-)
monkey8
Před 11 lety
9
PVC podlaha značka IVC - zkušenosti
Máte někdo zkušenosti s tímto typem pVC? Docela se mi líbí některé vzory a uvažuji o pokládce do ob…
dadik77
Před 11 lety
1
Stavební deník, je nutné vést při stavbě na ohlášku?
Vy, co jste stavěli na ohlášku, musí se vést stavební deník? Pokud ANO, jak na něj? Mám koupený tis…
1leontynka
Před 10 lety
10
Parozábrana kolem oken - ano či ne?
Nechali jste si dát parozábranu kolem nových oken? Pokud ne, pozorujete, že by se Vám kolem oken sr…
majak78
Před 6 lety
18
Poraďte, jakou vestavnou troubu pořídit?
Zařizujeme kuchyň a vybíráme vesetavné spotřebiče. Zastavila jsme se hlavně u trouby, protože na té…
jenies
Před 10 lety
1
2
36
Truhlář Petr Lexa, jste spokojeni a jak se pohybuje cenově?
Dobrý den, máte někdo kuchyni od Pana Lexu z Velkého Týnce? Jak jsou na tom cenově, a jak jste spok…
konoupek
Před 11 lety
2
sponzor fóra
Čím kromě dřeva obkládáte betonové schody?
Nechali jsme si udělat kalkulaci na obložení betonových schodů dřevem a byla to opravdu šílená část…
fifina86
Před 9 lety
1
2
43
V koupelně vinyl místo dlažby, máte někdo?
Mate prosim nekdo misto dlazby v koupelne vinyl?? pripadne i foto:))dekuj
jajulin
Před 11 lety
2
Změna užívání stavby
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co je potřeba za povolení, když bych si z naší cihlové garáže u do…
petrsv1000
Před 11 lety
2
Kupuje někdo pozemek v Obříství?
Dobrý den, uvažujeme o koupi pozemku v Obříství. Máte někdo zkušenost s projektem Nové Obříství pří…
lady_giraffe
Před 11 lety
3
Lednice bez funkce No frost
Je funkce no frost opravdu tak nutná? Asi je to super věc, jen když se mi líbí lednice tak jí nemá.…
kristyn.g
Před 7 lety
31
Co dát mezi betonovou podlahu a koberec, aby nešel chlad?
Máme novou betonovou podlahu, na kterou chceme položit koberec. Mám obavy aby ten beton nesálal c…
anitram18
Před 11 lety
2
Tepelné čerpadlo vzduch-voda a jeho hlučnost
Máme v projektu naplánované tepelné čerpadlo vzduch-voda od firmy Viessmann Vitocal 200-S, zajímalo…
beropa
Před 11 lety
12
Které prostředky do myčky jsou podle vás nejlepší?
Konečně budeme mít v novém bytě myčku. Jaké prostředky se vám osvědčily a které jsou na nic? Díky :…
ililina
Před 11 lety
11
Vizualizace - jaký typ střechy byste vybrali?
Ahoj, teď večer jsme si hráli s vizualizací, protože se nedokážem domluvit na střeše. Domek bude u …
wario
Před 7 lety
1
2
42
Lednice - Samsung nebo Gorenje?
Ahoj, jakou znacku byste zvolili? Konkretne se rozhoduji mezi Samsung RB31FERNCWW a Gorenje NRK 61…
jakuda
Před 9 lety
7
Vyčlenění části místnosti sklem
ahoj, bydlíme ve starém cihlovém domě a máme dvě obrovské místnosti. v jedné chceme ložnici s obývá…
wawwaw
Před 10 lety
3
Jaký typ jímky?
Obec bude teprve ČOVku stavět, ale v rámci zasíťování pozemků už máme trubky na kanalizaci a dešťov…
vodomernesachty_com
Před 11 lety
2
Rekuperace, zkušenosti s firmami
Dobrý den, stavíme rodinný domek typu bungalov a je ted před námi rozhodování ohledně pasivní rek…
zuzekk
Před 9 lety
4
Svíčky Yankee Candle - recenze
Kdo máte jakou zkušenost s těmito svíčkami? Vyplatí se za ty peníze koupit, příp. kde co nejlevněji…
anyanka1
Před 8 lety
17
Koupě pozemku s věcným břemenem, jak se to řeší?
Potřebovala bych poradit.... S manželem chceme koupit několik pozemků, dva z nich jsou zatíženy věc…
zamilovanadonej
Před 11 lety
2
Elektrický kotel + bojler nebo 2 x bojler?
chcem vas poprosit o radu pri vybere zdroja pre kurenie. Mame bungalov s obytnou plochou 125m2 s t…
jardadts
Před 11 lety
2
Kolik by mělo přijít bodovek do obýváku?
Ahoj. Rád bych se zeptal, kolik by mělo přijít bodovek do obyváku 5x5 m. jestli bude stacit 8 bodov…
pattyo
Před 10 lety
13
Pozinkovaný plech na pergolu - ano či ne?
Hledáme krytinu na pergolu. Původně jsme uvažovali o polykarbonátu, ale protože pergola je otočená …
1hruskova
Před 11 lety
7
Na co si dát pozor při přebírání klíčů?
Ahoj, nadpis vystihuje vše, za 14 dní si máme přebírat koupený starší dům. Na co si dát pozor, co v…
jajulin
Před 11 lety
7
Slupka na povrchu betonu, je to problém?
Po vybourané koupelně v bytě mi vznikl prostor, který jsem musel dobetonovat do původní výšky podla…
jumpmans
Před 11 lety
3
Cena betonu
Stavebníci napište prosím,co Vás stál m3 betonu, co máte za typ a odkud i kraj nebo okres. ;-) Jse…
maximecka
Před 11 lety
6
Zkušenost ze spotřebiči značky Brandt?
Prosím kdo má zkušenosti se spotřebiči Brandt? Podle čeho vybírat lednici, myčku, troubu, indukci?…
dan1el
Před 2 lety
23
1
2
…
928
929
930
931
932
…