O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pomůže mi prosím, někdo překreslit obrázek kuchyně do 3D pohledu?
Ráda bych poprosila někoho, kdo by byl tak ochotný a mohl mi překreslit obrázek kuchyně do 3D pohle…
jitulka89
Před 11 lety
11
Co by jste změnili?
Prosím o názory, co byste udělali jinak ohledně obkladů, díky :-) nejsem si tímto úplně jistá
smile26
Před 11 lety
22
Jak máte zakončenou pojistnou folii pod taškami?
Na konci pojistné folie nemáme okapní plech. Všímám si, že i při nevelkém dešti občas někde kape z …
niki3
Před 11 lety
7
Poradíte odstín fasády
Dobrý den, mám jednoduchý, ikdyž pro nás neřešitelný dotaz. Koupili jsme dům, který jsme kompletně …
milan1965
Před 10 lety
11
Ikea kuchyně ringhult - zkušeností
Jak jste spokojeni?odirají se dvířka?
aurinko
Před 11 lety
2
Kuchyně folie lesk - vaše zkušenosti
ahoj,mám 6 let starou kuchyň z lamina a nejsem moc spokojená s kvalitou (ikea) ,do nového bydlení b…
sestrenice
Před 11 lety
11
Nezastřešené terasy v novostavbě a společnost VIVUS
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s developerskou společností VIVUS? Nebo máte někdo stejný problém …
druk
Před 10 lety
8
Je pro vás důležité mít u bytu balkon?
Chtěla bych se zeptat, zda při koupi bytu koukáte jen na byty, které mají lodžii nebo terasu a zda …
vineta
Před 8 lety
1
2
...
3
67
sponzor fóra
Jakou barvu skříňky pod umyvadlo do oranžové koupelny?
Už několik dní si marně lámu hlavu, jakou barvu vybrat pro skříňku pod dvojumyvadlo do oranžové kou…
leg
Před 11 lety
11
Podlaha Dub Husky - nemáte někdo zbytek?
Moc prosím, nemáte někdo navíc tak 2 prkna této podlahy (výrobce Kronopol)? První fotka je z netu,…
peroli
Před 11 lety
1
Jak ugrilovat vepřová žebra?
Poraďte jak ugrilovat a do čeho naložit vepřová žebra. Musí se žebra nejdřív trochu povařit?
marikahot
Před 8 lety
8
Porotherm plněný minerální vatou, stavěl jste někdo?
Dobrý den, staví někdo nebo má postevaný dům z porothermu plněný minerální vatou? můžu se zeptat, j…
ivasz
Před 11 lety
3
Tapetování bez zakončení stropní lištou, jde to?
Dobrý den. Chtěla bych vytapetovat pokoj, ale tapetou začínat asi 10 cm od stropu, stejně jako se t…
maitland
Před 11 lety
4
Vistárie - musí být na slunci?
Hodila by se mi dát na jasné místo, kam ale přímo slunce nestvítí. Ráno a dopoledne je tam velmi ja…
kkatulka
Před 11 lety
3
Je možno někde koupit obklady Rako na kusy?
schází nám 1 Ks obkladu defilé ale asi budeme muset koupit celé balení, jelikož jsem nikde nenašla …
laula1
Před 11 lety
3
Nova 101 ....
Máte dům Nova 101 a v obývacím pokoji jste nechali otevřené schodiště? Není velký hluk nahoru??
jahudka.1
Před 11 lety
2
Připomínky a názory k našemu projektu RD bungalov
Prosím o vaše názory a postřehy k našemu domu. Uvítám co byste tam změnily, co je špatně, co ještě …
michaela79
Před 11 lety
21
Kdo dělá vizualizaci RD na PC?
Dobrý den, prosím Vás, máme předběžné plány od architekta, ale dělá je jen tužkou, neumí někdo ten …
bobsinek
Před 8 lety
12
Jdou vám všechny okna otvírat na větračku?
Chci se vás zeptat, zda Vám jdou všechny okna otevřít na větračku. Totiž nám udělali okna a některá…
mxmilosh
Před 11 lety
15
Pračka se sušičkou ve slim provedení
Máte někdo kombinovanou pračku se sušičkou ve slim provedení (tedy s nišsí hloubkou - cca 45 cm)? J…
agenz
Před 9 lety
12
Jak vymalovat?
Ahoj lidi. Předěláváme s přítelem byt v přízemí našeho rodinného domku. Teď jsme zrovna ve fázi spo…
kerolina
Před 10 lety
10
Dotaz na řidiče
Dobrý den. omlouvám se za dotaz, který obsolutně nemá nic společného se stavbou domu.. Ale každý mi…
niccky.z
Před 11 lety
5
Jsem tady nová - benelux
Dobrý den, přišla jsem do světa "Modrá střecha" před chvílí. Chtěla bych vidět obrázky vychytávek, …
benelux
Před 10 lety
3
Kdo si sám montoval kuchyňskou linku? Jak moc složité to bylo?
Ahojky, prosím je tady někdo, kdo si sám skládal kuchyňskou linku?? a jak moc složité to bylo?? Neb…
petapetruska
Před 11 lety
5
Sanačná firma Dubnica nad Váhom a okolie poradíte
Dobrý deň máte skúsenosti s odvlhčením starého domu,buď podrezaním ,alebo mikroinjektážou. Možete m…
janvana
Před 11 lety
1
Někdo stavěl bungalov 1079 od Euroline?
Ahoj,rozhodujeme se,ktery projekt koupit,jestli 1088 nebo 1079,oba euroline.Radi bychom tu 1079 s g…
lucisekn
Před 11 lety
1
Problém s anhydritem, nejde zbrousit. Kde je problém?
Ahoj, neměl jste někdo podobnou zkušenost s anhydritem jako my? Stručně řečeno v některých místnost…
luckydaisy
Před 11 lety
1
Betonové plotové dílce, je potřeba územní souhlas?
Ahoj, ráda bych poprosila o pomoc. Chceme stavět u domu oplocení z betonových plotových dílců. Je p…
lin18
Před 11 lety
1
Praktické potravinové dózy, kde sehnat?
Zdravím všechny "kuchtičky" :-) Poradí mi některá z vás opravdu kvalitní a praktické potravinové d…
zmrz_lina
Před 11 lety
24
Obklad Paradyz Querida, nemáte někdo prosím fotku?
Vybírám obklady do koupelny v podkroví a zaujaly mne tyto obklady. Nemáte prosím někdo foto obkladů…
x142071
Před 11 lety
1
1
2
…
934
935
936
937
938
…