O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nejlevnější forma převodu pozemku - pidi kousek?
Ahoj všem, poradíte někdo prosím? Koupili jsme před nějakou dobou pozemek. Po digitalizaci map n…
zamilovanadonej
Před 11 lety
6
Archiv zápisů z katastrů, na koho se obrátit?
Ahoj, potřebovali bychom sehnat starý geometrický plán pozemku. Cca z let 1980. Nevíte někdo, kam s…
evelynka25
Před 11 lety
2
Protipožární dveře na půdu - nevíte výrobce
Dobrý den, někde jsem slyšela, že nějaká firma vyrábí protipožární schody na půdu. Máte někdo nějak…
gabalka
Před 11 lety
2
Tapeta, jak vyřešit délku?
Dobrý den,maminky jdu k vám na radu chtěla bych na tuto zeď viz foto dát tuto tapetu(viz foto)jedin…
schranicka
Před 11 lety
14
Zelená úsporám 2014
zdravím přátele, měla bych dotaz ohledně zelené úspory-chytáme projekt, chceme stavět svépomocí dře…
xdudm701
Před 11 lety
17
Zakrývali jste okna při rekonstrukci?
Zdravím, chci se zeptat, zda jste zakrývali okna při rekonstrukci. Myslíte si, že to má smysl? Stej…
martaveg
Před 11 lety
2
Demolice starého domu a následná stavba na původních základech
Hezky vecer, prosim vsechny zkusene, zdali by mi alespon trochu nepomohli s vyresenim tradicniho …
viados
Před 11 lety
18
Dřevostavba Myset od Gremius Group, zkušenost
Hledala jsem v historii příspěvků a nenašla, máte někdo zkušenost s výstavbou dřevostaveb MYSET od …
huhlak
Před 8 lety
11
sponzor fóra
Zřizoval někdo na katastru kvůli hypotéce právo stavby?
Zřizoval někdo na katastru kvůli hypotéce právo stavby? Díky za každou zkušenost
romoz
Před 11 lety
7
Slim pračka Samsung, mohla bych poprosit o foto zadní části?
Dobry den, moc prosim, pokud ma nekdo pracku SLIM zn. Samsung, mohla bych poprosit o foto zadni cas…
regeditka
Před 11 lety
1
Skleněný obklad, máte někdo tento?
ahoj chtěl bych takový to obklad http://www.sklenenyobklad.com/sklo_s_grafikou.html. Máte ho někdo …
petrmolekockodesign
Před 11 lety
6
Světlá kuchyň s pracovní deskou imitace kamene
Prosím máte někdo kombinaci světlé kuchyňě např. vanilka nebo slonová kost v kombinaci s pracovní d…
verunky
Před 9 lety
12
Konferenční stolek - vaše inspirace
prosím, vložte sem foto svého konferenčního stolku. Potřebuji nechat vyrobit od truhláře a nevím ja…
klara.t
Před 11 lety
3
Fototapeta, jak byste řešili?
Maminky chtěla bych se zeptat jak byste řešili kdybyste chtěli dát na stěnu fototapetu ale stěna má…
ene
Před 11 lety
2
Rozpočet na rekonstrukci domu, co na něj říkáte?
Ahojte, ideme sa pustit do rekonstrukcie stareho "domceka" (predbezny odhad 170m2, jednopodlazny). …
majka_tarajka
Před 11 lety
7
Nádrž s dešťovou vodou pro praní v domácnosti
Co vše je potřeba zařídit, aby šlo tou dešťovkou i prát (ideálně i pro miminko)? Jak to udržet dlou…
breberka
Před 11 lety
3
Jakou máte výšku stropu?
Ahoj, jakou máte výšku stropu? My budeme mít bungalov a projektant nám navrhl 2,5 m, samozřejmě už …
islandia
Před 4 lety
29
Jak zakomponovat americkou lednici do kuchyňské linky?
Poradí někdo,jak umístit velkou lednici do kuchyňské linky,aby vypadala jako součást =-) .Nelíbí se…
petrmolekockodesign
Před 11 lety
4
Jak upravit/renovovat schody?
Hezky den, rekontr. starší dům. Pod smradlavým kobercem jsme objevili opravdu hezke schody - zaoble…
nnnadja
Před 11 lety
1
Fotky našeho bydlení + zloděj
ahoj tak by ma docela zaujimalo,chcela som tu dat fotky nasho domova,ale potom mi znama vtlacila ch…
martaveg
Před 10 lety
1
2
60
Jak musí být velký ostrůvek na varnou desku?
Ahojky všem potřebuji poradit byli jsme u projektanta a chtěla jsem v kuchyni ostrůvek s varnou des…
jennifer
Před 11 lety
4
Máte někdo úplně zatemňující roletu od Velexu bílé barvy?
Chcela by som do ložnice kupiť od Veluxu bielu úplne zatemňujúcu roletu? Potrebuj referencie - či j…
jaruaka169
Před 11 lety
6
Skříňka nad pracovní stůl
Máme postavený psací stůl pro 5 letou slečnu a řešíme, do jaké výšky dát nad něj skříňku (polička s…
leg
Před 11 lety
1
Už dáváte muškáty ven nebo čekáte po zmrzlých?
Chci se zeptat,váhám jestli už dát muškáty na okna a nebo ještě počkat?Vzhledem k pěknému počasí mě…
kkaccullka
Před 11 lety
17
Čím natřít dřevo na plot?
Poradite prosim, jakou barvou - vyrobce, natrit surove drevo na plot?Chceme odstin orech. Dekuju
vlna1
Před 11 lety
5
Snížený obývací pokoj
Nevím jestli je to otázka v dobré kategorii ale plánujeme dřevostavbu :-) Manželka má v plánu do na…
piskot1987
Před 11 lety
1
Která z variant oken se vám nejvíce líbí?
Ahoj lidicky, porad se motam kolem oken a vymyslim, jak by to melo vypadat. Co se libi z techto tri…
ovp21
Před 11 lety
14
Truhlář z Prahy-východ a dál tím směrem - doporučení
Ahoj, mohli byste mi prosím někdo doporučit truhláře pro výrobu kuchyně - ideálně buď Praha východ…
fyii
Před 11 lety
2
Mobilní dům, co si myslíte o celeročním bydlení?
Co si myslíte o celoročním mobilním domě (když je pozemek kam ho umístit) na dočasné bydlení. Dočas…
soleilll
Před 11 lety
4
Záclony/závěsy krátké nebo dlouhé, široké nebo úzké na malé okno?
Chtěla bych poprosit o radu. Za chvilku se budeme stěhovat do baráčku. Jelikož se budeme muset stěh…
kiwikzk
Před 11 lety
8
1
2
…
958
959
960
961
962
…