Příjezdová cesta ve svahu (brána)

Zdravím , ráda bych se zeptala zda má někdo podobně řešenou příjezdovou cestu ? Řešíme pojezdovou bránu ale nikde jsem ještě neviděla pojezd před zítkou většinou za zítkou . Přítel je pro 2křidlo které by se otevíralo do cesty ale ja pořad špekuluji o tom aby byla pojezdová do boku ale jelikož máme ztracené bednění do L tak nevím jak to vyřešit jediná možnost co mě napadlo udělat falešnou zítku a pojezd by byl schován. Má někdo něco podobného ? Děkuji ha případně foto ☺️
Odpovědět
@enulka123 záleží jestli to bednění je na hranici pozemku vašeho nebo pred Zorkou je ještě vaše . Pokud je pozemek před zitkou vás není problém to udělat ale nebude to vypadat úplně dobře. Záleží jak celkové vám to bude tam vypadat jaký plot atd. Ale křídla budou horší ale zase min praktické.
Odpovědět
@enulka123 Já bych dal klidně bránu před, jestli to je Váš pozemek a nemyslím si, že by to vypadalo nějak špatně. Shodou okolností jedna firma kousek ode mě to tak má a nevypadá to nijak špatně. Jinak, dají se udělat i křídla otevíravá do svahu. Ven bych to neotevíral. Pokud je to jediný vjezd nebo vstup na pozemek, tak bych popřemýšlel i kde bude branka.
Odpovědět
@enulka123 u baráku uz 10 let dvoukřídlé a fungují dobře.
Odpovědět
@enulka123 ještě fotka
Odpovědět
@enulka123 Máte zeď i svažitost pozemku stejně jako my. Zeď ze ztraceného bednění do L. Budu letos také dělat pojezdovou bránu před zdí. Přišlo mi to divné stejně jako vám, ale nebojím se. Ta schovaná druhá zeď mě také napadla, ale byla by to pakárna. Rozbít část současné, vyhrabat, pásy, zeď. To by byla onanie.
Odpovědět
@dajvr moc děkuji protože jsem už přemýšlela zda tam nedat skládanou ,že by branka byla u prostřed ale musela by být i tak na kloubu takže si myslím ,že tu bránu dáme před a nějak si na to okolní lidi zvyknou 😀
Odpovědět
@enulka123 Není zač. Ve finále kašlat na lidi, hlavně se to musí líbit vám a být to funkční. Jiné neznamená špatné 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?