Bílé inter. dveře - mat/lesk?

Ahoj, nemůžu se rozhodnout pro barvu dveří. Určitě bílé a určitě sapeli. Ale byla jsem v jejich showroomu a těch bílých! Perla, eko, bílá klasik a bílá vysoký lesk, dub arktic... to je vše z bílých co si vybavím. Zatím se nejvíce přikláním k bílé vysoký lesk - myslím, že opticky zvětší prostor a dobře se udržuje, resp. asi lépe než matná bílá. Měli jsme z Ikey knihovnu matná bílá a to byla katastrofa... Jenže se bojím, aby to do našeho bytu nebyla mo moderna. co k tomu a tak. Představovala bych si spíš boho styl bydlení a ta bílá lesk mi k tomu nějak nejde. Ale třeba se zbytečně obávám. Okna jsou plastová bílá a to je taky lesk, tak by aspon ladily dveře+ okna... Jinak aby to nepůsobilo lacině, pokusím se to došperkovat nějakými hezkými klikami co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
Jen bych se trochu vyhnula srovnávání matné bílé komody s dveřma... není mat jako mat, záleží na použitém materiálu. Mám zkušenosti i s leskem i s matem, nyní v domě máme matnou kuchyni a matné dveře (právě Sapeli) a jsem moc spokojená, ťapky vidět nejsou a udržují se skvěle 😉 Lesk se sice udržoval skvěle, ale byla na něm vidět každá ťapky - ale opět, záleží na konkrétném materiálu 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych k boho stylu lesk nedávala, spíš matnou nebo nějakou tlumenou bílou, nic, co by bylo do očí. Ten mat chce vyzkoušet otapkávat ve studiu, protože fakt je každý jiný.
Odpovědět
ahoj, mame lakovane bile dvere /polomat/ od portadoors a jsem spokojena. K boho stylu bych asi vysoky lesk nevolila...
Odpovědět
@myfairlady Asi bych též k boho volila spíš ten mat. Asi je to opravdu o materiálu. To otlapkavaní. Máme mat dveře bile + matná skla a úplně v pohodě. Jediné co řeším je to, že se v místech usazení skel drží prach, ale to není o matu. :-) Kuchyň máme též mat, tam už je to trochu horší. Sice je to prý sešel neotlapkávací povrch, ale asi jsme čuňata a každou chvíli mám nějaký cakanec na spodních dvířkach. :-) Ale zrovna ty prsty tam též moc vidět nejsou.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mňa tiež matné. Lesklé pôsobia moc umelo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?