Předělání vany na sprchový kout v dřevostavbě

Bydlíme v dřevostavbě v bytovém domě ve 3. patře. Chtěla bych vybourat vanu a místo ní udělat sprchový kout bez vaničky jen s odtokovým žlabem s vyzděným sedátkem . Velikost bych nejspíš nechala tak jak se nyní vana. /viz foto z vizualizace/....Co poradíte , na co se zaměřit, nějakou dobrou zástěnu .... prohlížím tady nápady...třeba bychom něco i použili....budu ráda za každou zkušenost a radu. Děkuji.Přívod vody by zůstal a odtok taky ve stejném místě.
Odpovědět
@jajah55 sprchový kout bez vaničky je v dřevostavbě velice vysoké riziko totálního pr,,seru.
Odpovědět
@zubr487 proto se radím.....díky za připomínku...nebudeme si výměnu dělat sami - hledám i firmu...jen se mi to zdá takové úhlednější než s vaničkou
Odpovědět
@jajah55 mě se to taky víc líbí a taky jsem to tak udělal. Jenže jednalo se o zděné stavby, kde nějaký průsak nevadí a dělal jsem si to sám. Pokud to budete realizovat s firmou, tak si nejprve nastudujte jak se to má dělat a důsledně je hlídejte. Já ale nevím, zda to takto dodatečně lze v dřevostavbě realizovat. Pokud si projdete vlákno RdRýmařov, tak se tam několikrát řešili průsaky a obvykle si pod vaničku hodně lidí dává vlhkostní čidla.
Odpovědět
@zubr487 ano o těch čidlech jsem četla , no uvidíme jak to dopadne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?