Uložení překladu

Dobrý den, poprosil bych Vás o radu. Jak byste uložili překlad či z čeho byste ho udělali? Systémový od helezu v případě zmenšeni mistnosti na 1740, bude stejne ulozen jen 105 mm misto 125 mm, jak by mel být. Delsi mi tam nevleze. Ponese to pouze 3 šáry zdiva z nadpraží. Jinak nic. Moc děkuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Jako překlad použít např dva kusy "L" profilu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jipisek:

Dobrý den, poprosil bych Vás o radu. Jak byste ul…
@jipisek 105 mm bude stačiť, sú to len 2 cm rozdiel. Ale určite ho nechajte podoprený až do dokončenia priečky až po strop, tehly sa do seba zaseknú a preklad tam už prakticky nič držať nebude. Ale pozerám, že tam máte miesta dosť, preklad môžete uložiť až na tú stenu 140 mm a na druhej strane na celú priečku 115 mm.
Odpovědět

Dobrý den, poprosil bych Vás o radu. Jak byste ul…
@jipisek Ten překlad je plochý a ponese "už jen" dalšíé dva šáry zdiva, takže bežně stačí uložení 100mm. Když vidím obrázek, tak se nabízí pozdro v sdk příčce. Každopádně, posuvné na wc nemám rád....netěsní, pocit soukromí.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od panlorenc:

@jipisek Ten překlad je plochý a ponese "už jen"…
@panlorenc Díky všem za podněty, a díky za tento komentář, jak jsem tak ponořen v těch zděných příčkách atd., tak mi vůbec nedošlo, že tato příčka by klidně šla udělat z SDK a nemusím nic řešit. do napojení se hodí páska a tmel, ale ono to asi stejně popraská správně? :/ Díky moc
Odpovědět

@panlorenc Díky všem za podněty, a díky za tento …
@jipisek Ak sa to urobí dobre a dá sa tam páska, tak nemá čo praskať.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?