Montaz stavebniho pouzdra

Profilova fotka
Zdravim, chtel jsem se zeptat, jak je to s montazi stavebniho pouzra urceneho do pricky sdk. mame montovany dum a je uz teda smontovany a v chodbe maji byt posuvne dvere, misto tam pro ne vynechane je, ale jde o to, ze jak koukam na videa, tak vzdy se vsazuje smontovane pouzdro do pricky, to nase situace nedovoluje a tak me zajima jestli lze smontovat castecne a domontovat uz vsazene? zed pred dverma a za dverma uz stoji a rozmontovat se pro vsazeni pouzdra neda. prostor pro pouzdro je.
Odpovědět
Správný postup je takový, že se usadí dveřní pouzdro do příčky při rastrování. To je proto, že to pouzdro se musí správně ukotvit na profily. Obávám se, že v tomto případě už je pozdě a bude složitější to tam dodělat, pokud se na to zapomnělo. Navíc máte na to pouzdro napojení příček, tak to se také musí nějak vyřešit a ukotvit jinak s pouzdrem a jinak bez pouzdra. Takže obávám se, že nějaká demontáž záklopu bude nutná.
Odpovědět
Profilova fotka
@hu1 Tam ještě žádný zaklop není, jen ocelové profily, kdyztak mrkněte do mého alba.
Odpovědět
Myslím, že to nepůjde a dle požadavků nemáte stavební otvor připravený. Pokud na tom trváte tak můžete pouzdro objednat a na stavbě zkusit. Bude samozřejmě záležet kolik místa tam máte mezi profily.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?