Nove vchodove dveře i se zarubnemi, zvládneme sami?

Dobrý den, nechali jsme si spočítat kolik budou stát dveře do domu. Máme limit na rekonstrukci. Dveře nám spočítali za 95tsc a žádný zázrak, úplně obyčejné. Dotaz zni. Zvládneme dveře i s futrami sami? Třeba dvere u hornbach? Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Panenoze, to vam nabidli dvere ze zlata ne 😱, pokud jste sikovni a manualne jaks taks zrucni, tak urcite zvladnete sami, na youtube je spoustu videi jak se to dela 😉
Odpovědět
@kopca89 no ze zlata, z plastu🤣
Odpovědět
@kopca89 prý šlo vše o 30% nahoru😬
Odpovědět
Zkuste poptat takove, ktere budou mit vic skla. Nase balkonove i s oknem minuly tyden staly 30 tisic Kc i s montazi.
Odpovědět
@zuzik1232 Devadesát pět tisíc je tedy dost i na dnešní dobu. Nám montovali plastové vchodové dveře letos v dubnu a stálo to všechno včetně purenitu a práce asi 60 tisíc, a to byl jeden z nejdražších typů v nabídce, protože má překryvnou výplň.
Odpovědět
Poptejte víc firem, ta cena je strašná 😕 (Jinak první co, mě napadlo byla naše zkušenost. Před 10ti lety jsme dělali nové plastové dveře my i sousedí chalupáři. My jsme ti nechali celé firmě - zaměřili, udělali, namontovali. Soused házel machry, že nebude platit firmu za něco, co si udělá sám. Zajel do Baumaxu, koupil dveře co nejbližšího rozměru, na chalupě upravil stavební otvor, musel ubourat kus schodu u dveří, při odstranění starých dveří si poničil relativně novou fasádu, dveře nějak namontoval, po první zimně si to nějak sedlo... Dveře nejde zavírat, musí je zamykat a celé jsou jaksi do vrtule. A cena? Když sečetl všechny náklady, byl na tom pomalu stejně jako my. )
Odpovědět
Řekla bych, že vše se odvíjí od šikovnosti chlapa. Máme vstupní dveře i s futry z Hornbachu (samozřejmě ne ty nejlevnější) , manžel vyboural otvor ve zdi , vsadil futra, a dveře už 3 roky fungují bez sebemenších problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
To zvládnete sami, taky jsem si dělal vchodové dveře sám, podle videa na YouTube. A v poho. Každopádně jak už je tu napsáno, poptal bych víc firem těch 95 tis je opravdu ranec i na dnešní dobu
Odpovědět
Asi tady moc nerozlišujete dveře na míru do vašeho otvoru VS typové dveře a mít štěstí na dosupny rozměr. Každopádně správná šířka spáry, připojovací pásky a ošetření detailu je alfa a omega vyplní otvoru. Napr. dveře presne na míru s bočním svetlikem a výbornými TI vlastnostmi za cenu okolo 80t včetně montáže je naprosto OK. Pokud je to pro vás drahy, tak si tam dejte kompromis, ale počítejte s "ALE".
Odpovědět
@ondra_ondra dala jsem poptávku u 6 firem a rozdíl byl 5 tsc. Max 🙃
Odpovědět
@verjanja děkuji taky koukám na hornbach. Manžel je moc šikovný určitě to zvládneme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?