Okna Basaltgrau (RAL 7012)

Ahoj, nemáte někdo prosím okna v barvě Basaltgrau (RAL 7012) ? Rozhodujeme se mezi antracitem a touto barvou. Případně v jaké barvě k tomu máte venkovní žaluzie? Budu ráda za jakoukoliv inspiraci. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, řeším momentálně stejný problém. Jakou barvu oken jste nakonec vybrala? Děkuji
Odpovědět
@linda_vithova ahoj, okna máme basaltgrau, žaluzie ještě nemáme nainstalované, ale budeme mít od Climaxu odstín DB 703 😉 jsem ráda, že jsme zvolili tenhle odstín oken...
Odpovědět
Máme okna v této barvě a neměnila bych! Žaluzie k nim máme téměř identické.
Odpovědět
Též máme basaltgrau a žaluzie budou ve stejném odstínu od Climaxu.
Odpovědět
@kokeja Dobrý den, prosím Vás, premyslíme nad venk.žaluziema od Climaxu DB 703.Nemáte prosím už namontováno? Děkuji a pekny zbytek nedele 🙂
Odpovědět
@agataps Dobrý den, do konce listopadu bychom je měli mít namontované. Budete pak chtít poslat foto?
Odpovědět
@kokeja Dobrý den, budu rada.. Nemáte nekde odkaz z jiné realizace? Moc jsem toho nenasla. Děkuji
Odpovědět
Uživatelka Sopta78 má tuto barvu žaluzií: https://www.modrastrecha.cz/blog/sopta78
Odpovědět
@agataps Uživatelka Sopta78 má tuto barvu žaluzií: https://www.modrastrecha.cz/blog/sopta78
Odpovědět
@kokeja děkuji, paní jsem psala..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, taky máme objednaná okna bazalt RAL 7012 ,ale nevím, jakou plechovou falcovanou krytinu vybrat, protože ve stejném odstínu není k dispozici. Uměl by mi někdo poradit, případně poslat foto, jak to máte vy? Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, prosím nebyl by někdo ochotný poslat foto domu s oknami barvy 7012? Děkuji moc moc.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od elimka315:

Dobrý den, prosím nebyl by někdo ochotný poslat f…
@elimka315 je to asi úplne jedno, z diaľky to bude vyzerať cez deň ako antracit... a ten má teraz každý doma
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce

Odpověď na příspěvek od tictac1:

Máme okna v této barvě a neměnila bych! Žaluzie k…
@tictac1 Dobrý den, nemáte prosím foto barvy oken? Uvažujeme také o basaltgrau, ale neviděla jsme nikdy naživo.. děkuji moc
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od nvodickova:

@tictac1 Dobrý den, nemáte prosím foto barvy oken…
@nvodickova Mám okná v tejto farbe, ale fotka skresľuje. Zájdite si do showroomu na ten odtieň pozrieť naživo. Je to taký svetlejší antracit. A nesúhlasím s tým, že to od antracitu z diaľky nerozoznáte. Zrovna sused má tie isté okná, čo ja, akurát antracit a rozdiel tam je. Antracit je už skoro čierna, čadič (basalt) je tmavá šedá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících

Odpověď na příspěvek od matta5:

Též máme basaltgrau a žaluzie budou ve stejném od…
@matta5 Dobrý den, můžu poprosit o foto oken v tomto odstínu?
Odpovědět
Článek se načítá

Odpověď na příspěvek od kiki_kita:

@matta5 Dobrý den, můžu poprosit o foto oken v t…
@kiki_kita Vygooglite si obrázky okná basalt, je toho plný internet. Je to svetlejší antracit, najlepšie je ísť sa na to pozrieť niekam naživo. Ak nemáte kalibrovaný monitor na počítači alebo displej na mobile, tak to môže vyzerať úplne inak ako v skutočnosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?