Ovládanie žalúzií

Ahoj, riešim ovládanie žalúzií inteligentným spôsobom. Potrebujem mať na stene tlačítka a zároveň mať možnosť ovládať vešetko z appky. Nechcem IO motory, chcem káblové riešenie. Ak som správne pochopil potrebujem klasické motory Somfy WT a k tomu nejakú logiku (loxone, jablotron, atd.) ktorá to bude ovládať. A dotaz znie. Bude to fungovať aj s motormi Somfy WT Protect alebo iba s klasickými WT?
Odpovědět
Co jít cestou hloupého motoru ovládaného jen přes tlačítka a automatiku udělat pomocí Shelly schovaného za tlačítkem. Není to daleko levnější řešení? :)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rumcajk:

Co jít cestou hloupého motoru ovládaného jen přes…
@rumcajk no já Shelly mám a moc s tím spokojen nejsem, kvůli každému restartu musím rozebírat vypínač. Pokud se mění wifi tak je nutné také rozdělávat vypínače. Já to mám naštěstí jen na jednom ale pokud bych jich měl třeba 15 tak by mě to hodně iritovalo to vše rozdělávat.. Jinak k tématu, aby to bylo ovladatalné tak jak to požadujete, tedy bez IO motorů tak to potřebujete nějakého projektanta elektro který to nakreslí, to už je opravdu vyšší dívčí...
Odpovědět
Co použít něco vymyšleného než něco vymýšlet?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rumcajk:

Co jít cestou hloupého motoru ovládaného jen přes…
@rumcajk Somfy WT sú hlúpe motory ovládané po kábli. Logiku, ktorá ich bude ovládať teraz neriešim, ide mi o to, či to bude fungovať aj s motorom WT Protect, ktorý v sebe už niečo naprogramované má. @petr13 celú architektúru samozrejme bude riešiť elektrikár, čo kam a ako naťahať viem, ale teraz mi ide akurát o motory, ktoré vybrať.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?