Plastová + hliníková okna Zlínský, Uherskohradišťský kraj

Zdravím všechny střecháčky a prosím o radu.. Rozhodujeme se od jaké firmy okna zvolit. Máme cenové nabídky od Světa oken (491. 840 Kč), Montplast (487. 714 Kč), V Okno (466.096 Kč), Sulko (399.943 Kč) a Vekra (290. 205 Kč) . Prosím o Vaše zkušenosti s těmito firmami. Dekuji moc 😊🏠🏡 Gabriela
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme z UH, ale zadnou z uvedenych firem jsme nekontaktovali. Vybirali jsme okna plastova a vzhledem k nasim pozadavkum moc na vyber nebylo. Jen co jsme hledali recenze, Vekra vychazela snad nejhure, tak si zkuste neco najit, at potom nejste zklamani...
Odpovědět
@qeszi děkuji za info a odkud jste okna brali, zda se můžu zeptat? 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@jgabriella My jsme chteli okna plastova, antracitova a dulezity pozadavek byl sedy nosnik, coz melo v nabidce jen malo firem. Nakonec jsme zvolili okna PKS Zdar nad Sazavou a jsme spokojeni, mame od nich i vchodove dvere.
Odpovědět
Máme hliníková i vzhledem k rozměrům oken. Moje zkušenost, že nám okna nacenili dle projektu (vaše zmiňované firmy) a jen 2 firmy u toho přemýšlely a měly k tomu i pro mě teď praktické připomínky. Nakonec jsme okna brali od Obsidian Otrokovice - chtěli jsme kvalitní profily (Schuco). Nakonec máme od nich vstupní dveře a dále budou dodávat skleněné zábradlí.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste tuto firmu https://www.ludvik-okna.cz/, jsou z Branišovic, UH, Zlín není problém, mám s nimi ty nejlepší zkušenosti.
Odpovědět
Dobrý den, u plastových oken je pořád dobré si hlídat aby okna byla vyrobena z profilu třídy A, který je nejtlustší a obsahuje tak více materiálu, a také dbejte na to aby okna byla vyrobena z prvoplastu, jelikož ten lépe drží ve svárech. Co je ale důležité, pokaždé chtějte znát původ oken, na trhu je mnoho překupníků kteří nemohou za kvalitu a původ ručit. Všechny tyto mnou zmíněné informace si nechte zapsat do kupní smlouvy, při případných nepříjemnostech budete v právu vy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?