Venkovní bezpečnostní žaluzie, od jaké firmy?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo bezpečnostní žaluzie venkovní a případně od jaké firmy . Díky moc :-)
Odpovědět
@luca321 Bezpečnostní žaluzie neexistují, jediné co se tomu blíží nabízí Climax, jmenují se u nich Protal, ale cena odpovídá provedení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, ty jsem měla na mysli. Viděli jsme je na veletrhu a ta cena je opravdu strašná :-(
Odpovědět
Máme je na všech oknech už drahnou dobu a je to ta nejlepší investice, kterou jsme učinili.Brání perfektně před přehřátím bytu a jako bezpečnostní prvek mají také své opodstatnění.Jednou se nám lamely zasekly a servisák měl plné ruce práce s jejich uvolněním.Není to určitě náhrada mříží, ale troufnu si tvrdit, že se nám nemůže stát, že nás někdo vykrade v době kdy rodina spí.
Odpovědět
Profilova fotka
A můžu se zeptat kde jste je pořizovali a případně cenu za danou plochu? Klidně do interních zpráv ;-)
Odpovědět
Máme okna 1500mm na 1000mm a cena za jednu žaluzii byla asi 6 500Kč.Máme ovšem ruční ovládání.Elektrické by vyšlo asi + 5000Kč za kus.Lze doplnit o různé systémy, které dovedou žaluzie otvírat podle teploty, času atd.Pořizovali jsme je v Mostě u firmy Trochta.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc :-)
Odpovědět
@luca321 My máme také venkovní žaluzie. Ale bezpečnostní nejsou. Ale jenom jsem si říkala, jestli vám nepřijde třeba levnější mít normální venkovní žaluzie a k tomu alarm na oknech jako to máme např my.?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi to budou ty klasické venkovní, každopádně si necháme zpracovat nabídku. Já totiž nechci žádné vnitřní žaluzky ani záclony nebo závěsy, tak proto to řeším ;-)
Odpovědět
A mohu se zeptat od koho máte žaluzie a zda jste spokojeni? My budeme stavět dům na klíč a samozřejmě se to řeší už teď. Firma nám nabízí dodavatele Almma... Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luca321 muzu se jen pro zajimavost zeptat, jaka je orientacni cena? Na strankach info nemaji a nemam zatim konkretni projekt abych si to nechal od nich spocitat.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda cena je trojnásobně vyšší než u klasických žaluzií, přibližně jak zde psal marwin, převyšují cenu oken
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak co jsme si nechávali dělat nabídky na klasické žaluzky s lamelou Z, tak nejlépe zatím vyšla firma Okna EU, ale ještě budeme mít nabídlu u PKS.
Odpovědět
Článek se načítá
@jakuda - my máme nacenění od zmíněné firmy Almma, záleží na tom, jaký si vybereme systém, my máme plánovaných 6 oken, můžu případně přidat rozměry a cena v nejlevnější verzi je 140 tis.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?