Krycí panel na vanu ? Vinyl na podlahu v koupelně?

Dobrý den, prosím o postřehy ty, co mají zkušenost, ať už vlastní nebo třeba z návštěvy: 1) jak funguje krycí panel na vanu? Máme koupenou asymetrickou rohovou vanu Teiko, kvůli obcházení rohu k oknu. Nechce se mi řešit mozaiku kvuli vyzdívce dokulata a kachle na proužky jsem zatím hezky udělané neviděla. Tak řeším panel. Ale nevím, jak funguje uživatelsky vana s panelem. Teď máme obezděnou, všichni si na ni občas sedneme a tak. 2) máte někdo vinyl na podlaze v koupelně? Všude píšou, že je vhodný i do koupelny, tak by mě to zajímalo. Moc děkuji za všechny reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
Panel z vany sme zhodili po pár rokoch, vadil mi. Nebolo to pocitovo pevné pre mňa a ten vizuál plastu sa mi nepáčil. Obmurovka rohovej guľatej vane ytongom bola pomerne rýchla, olepené vinylom (dekor drevo). rovnaký vinyl sme dali i na stenu za umývadlo. Vypadá to vážne dobre. Som max. spokojná. Riešiť kúpelňu ešte raz... dám na 100% vodeodolný vinyl.
Odpovědět
@jankazb Moc děkuji za reakci. Vinyl jsem někde tady na střeše taky viděla,ale na rovné klasické vaně, na rohovou mě to nenapadlo 😎.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?