Dřevěná třívrstvá podlaha - Haro vs. Parket Koncept vs. Weitzer Parkett?

Dobrý den, V současnosti vybíráme podlahu do našeho nového domku. Určitě chceme dřevěnou třívrstvou (selské prkno) v dubu. Jen se s manželem nemůžeme dohodnout na značkách. Architekt nám vybral Parket Koncept, manžel by nejraději HARO..... jenže ta je o hodně dražší. Vyznáte se někdo v těch značkách? Záleží na tom jakou značku vybereme nebo to dřevo bude od každé firmy stejné (myslím kvalita)? Neslyšel jste někdo o těchto třech značkách? Díky moc za pomoc, K.
Odpovědět
Profilova fotka
když se nikdo neozývá, tak já se ozvu - na Haro jsme koukali, a je to prostě drahé. Záleží na tom, jaký máte rozpočet - pokud si to můžete dovolit, proč ne. Ale co je nejdůležitější, je vzhled - najděte, co se vám v těchto značkách líbí nejvíce, konkrétní design, odstín, provedení (kartáč, vosk, olej) a to pak porovnávejte mezi sebou. Obecně to asi nemá cenu, nevěřím, že by v kvalitě byl nějaký zásadní rozdíl - prostě je to třívrstva. Až budete mít favority, podívejte se klidně i na jiné značky než haro nebo parket koncept, jestli najdete ten svůj "šálek kávy" (když víte, co vlastně chcete) a klidně pořiďte i výrazně levnější. Osobně - nejprve jsme koukali na Haro, krásné, ale na to prostě nemáme, nakonec jsem koupila za 1100/m a je to super, jsem z ní stále a znova nadšená. Není to luxus ale my nemáme luxusní barák :-)
Odpovědět
@zuzekk Díky moc za info... .Ono to totiž vypadá, že si tady asi moc lidí dřevěnou podlahu nedává ;-) My taky nebudeme mít luxusní barák.... Normální, vesnický styl, sedlová střecha. Jen určitě chceme dřevěnou podlahu - na tom manžel trvá. Vinyl, ani lamino nás neoslovuje.... Rozpočet máme právě taky napnutý. Ve stylu, když dáme víc za podlahu, nebude na sedačku apod. :-D :-D Nějak se s tím musíme popasovat. Kdyžtak holt dáme třeba do pokojů trojlamelu :-) 1100/m je dobrá cena... Teda pokud je s DPH ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk Mohl bych vědět, co jste vybrali? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@katja77 podlahu jsem chtěli kvalitní, dobrou, příjemnou - což jsme nic jiného než dřevo prostě neobjevili. V plánu byl od architekta masiv - ale to jsme se ve finále zalekli s podlahov.topením, i když říká, že 2cm prkno není problém. Tam by se pak dalo shánět levněji až levně, ale raději jsme zvolili 3vrtstvu. Musela jsem kouknout na fakturu - 1070,- bez dph. Do menších místností bude nějaká trojlamela, parketa nebo menší a levnější "vzorek" ok! @awakened dub rustik s bílým olejem http://www.floorforever.cz/inspiratio...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme trojvrstvou olejovaný dub od firmy tilo, v přízemí prkno, v patře parkety. Cenu už si nepamatuji, ale byla zrovna v akci, tuším kolem 1400.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?