Odpověď na příspěvek od i_s_s_i:
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně výběru a po… @i_s_s_i Projektant, čo Vám to kreslil to bude mať na pár kliknutí. Inak programy CAD sú na to vhodné, akurát sa v nich musíte trochu naučiť pracovať. Sú aj osekané free verzie, ktoré by na toto mohli stačiť. Prípadne aj photoshop alebo iný grafický editor by mohol fungovať, záleží, s čím viete pracovať.Odpověď na příspěvek od i_s_s_i:
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně výběru a po… @i_s_s_i dlažbu jsem dělal mnohokrát a nikdy jsem nepotřeboval kladečský plán. Jde především o to, zda budete dávat dlažbu delšími hranami směrem o oknům nebo kolmo. V prvním případě se prostor opticky prodlužuje. Jednoduše si to pokusně narovnejte a uvidíte, co Vám vyhovuje.Odpověď na příspěvek od roman_:
@i_s_s_i Projektant, čo Vám to kreslil to bude ma… @roman_ super, díky.. projektant mě nenapadl, přitom to snad bude nejrychlejší. Jdu na to. Případně zkusím omrknout, co zvládnu z Vámi nadneseného. Díky za pomocOdpověď na příspěvek od zubr487:
@i_s_s_i dlažbu jsem dělal mnohokrát a nikdy jsem… @zubr487 díky za rychlou reakci. Ono nejde úplně o směrování, ale o vyřešení přechodů místností a i odboček v chodbě, aby to nevycházelo divně. Je to malý prostor, ale taky dost členitý. Hlavně teď řeším, který rozměr dlažby vůbec bude nejvhodnější, který objednat.Odpověď na příspěvek od rumcajk:
Za chvíli to bude umět i ai. Nechci na tom trávit… @rumcajk fíha, díky za nápad. AI si zatím nezískala moji důvěru, musela bych stejně kontrolovat a přeměřovat, jestli si ze mě neutahuje a některé míry si neupravila pro lepší výsledek. Na toto asi zatím nemám. Takže asi zůstanu u konzervativního řešení..😁