Odpověď na příspěvek od davex:
@m_vasickova Tepelná roztažnost. Někde bude ztvrd… @davex v létě nám nic nerupalo. Už se začalo topit a lupání, které bylo loňskou zimu nezačalo. Už jsme si říkali, super, nelupe to, asi si to sedlo. A teď mi vytekla trochu pračka a v ten moment to začalo lupat. 4 dlaždice při chůzi i zatlačení. Jakmile to vyschlo už to zas přestalo. 😄🤦🏼♀️ Tak opravdu nechápeme...Odpověď na příspěvek od m_vasickova:
@m_i_r_e_k delala nám to firma, na smlouvu, ale o… @m_vasickova Dobrý den, Jak to u Vás dopadlo? Mě se v nové koupelné stala podobná věc. Mám novostavbu. A u vany se na 3 dlažbách začalo objevovat lupkání. Bylo použito vše nejlepší od Mapei. Já se bojím, když dlažbu odrazím, že se poškodí hydroizolace pod ní. A mám obavy, aby se hydroizolace dobře napojila, kdyby byla poškozená. Jak to bylo u Vás? Opravali jste to? Když jste dlažbu odrazili, byla poškozená hydroizolace pod ní?? Taky nemám poškozený silikon ani epoxidovou spárovačku. A dlažna není dutá! DíkOdpověď na příspěvek od slamer:
@m_vasickova první bych se podíval do smlouvy a z… @slamer Dobrý den, Jak to u Vás dopadlo? Mě se v nové koupelné stala podobná věc. Mám novostavbu. A u vany se na 3 dlažbách začalo objevovat lupkání. Bylo použito vše nejlepší od Mapei. Já se bojím, když dlažbu odrazím, že se poškodí hydroizolace pod ní. A mám obavy, aby se hydroizolace dobře napojila, kdyby byla poškozená. Jak to bylo u Vás? Opravali jste to? Když jste dlažbu odrazili, byla poškozená hydroizolace pod ní?? Taky nemám poškozený silikon ani epoxidovou spárovačku. A dlažna není dutá! Bylo použito: Keraflex S1. Hydro: Mapelastic a epox sparovacka Easy design. Prostě top materiály. Lepidlo použito jak na dlažbu, tak na podlahu. Vše dle normy... Dík