Nákup podlahových krytin přes internet. Máte zkušenost?

Rekonstrujeme s přítelem byt a zoufale sháníme pěknou a kvalitní podlahu do bytu - rozmýšlíme se nad laminátovou podlahou nebo nad novilonem. Líbil by se mi dekor bílý či stříbrný dub. Pokud můžete doporučit nějaký e-shop nebo prodejnu, budu ráda. Fotečky jsou vítány. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak podlahu jsme ted dávali a ležela jsem v podlahách snad 2 měsíce :-D :-D a novilon mi přijde hodně měkký a neodolný,ale zase je rozhodně teplejší než plovka...a co se týká vzhledu,muj názor je,že plovka vyhrává na plné čáře. Pokud nějaké PVC,tak už leda vinylovou podlahu a to zase pouze jen v "clickách"(lamely jako plovoučka a na tom nalepený vinyl)finančně je to trochu náročný od lepených vinylů,ale zase pokud neni kvalitní podklad pod lepený vinyl a musí se dělat stěrka tak to vyjde suma sumarum stejně jako ty "clicky" .A co se týká kvality tak asi nad ten vinyl taky neni<pán v obchodě na to vší silou třískal nožem nějakym prknem a nic..do plovky si člověk asi jen tan nebouchne :-D :-D a obchod je výbornej HT parket ..byli jsme i v těch Čakovicích a v Průhonkách.V Průhonkách nám pán právě předváděl ten vinyl..My nakonec zvolili plovku a také máme matnou bílou,nebo tedy hodně světlou :-D a koupily jsme nakonec v Bauhausu,ale jen do horního patra-tam se moc nechodí.Vyřádim se na podlaze dolu,taky chci svěětllouu a pokud plovku tak jediné 2v spáru a ty velké a široké lamely.Nooo a nej by bylo dřevo-to je jasné :-D ale to až za čas-ted rekonstrukce vršku..ACH JO..
Odpovědět
Jak to tak vidím, tak jsme na tom úplně stejně:-) Naživo mě strašně zaujaly podlahy Balterio, ale ty, co se mi líbí nejvíce, tak se pohybují od 800,- kč za metr, což je podle mého názoru docela dost :-( Momentálně zvažuji FLOORLINE COUNTRY 32 Dub bílý loft - vypadá krásně, takže to asi vyhraje. Pokud s ní má někdo zkušenosti, budu ráda, když se podělíte ;-)
Odpovědět
@payaa U nás otevírali novej obchod, takže jsme měli Balterio s 10% slevou a ukecali jsme k tomu ještě lišty zdarma a ještě jednu slevičku, ale to se sem nedá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vybírali jsme podlahu v parket atelieru, vybrali jsme vizuálně plovoucí podlahu FLOORLINE NOBLE 32 (přiznaná spára v podélném i příčném směru), cena vysoká, potom jsem jí našel a objednal na internetu o 200,- za metr levněji + lišty zdarma.... ;-) Super, jen nevýhodou bylo čekání, až jí dovezou z Německa. :-| Jsme maximálně spokojení zatím :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?