Odpověď na příspěvek od jirca456:
Dobrý den prosím vás nechal jsem si udělat betono… @jirca456 Toto normu asi splní, hold budete mať aj vinyl v rovinnosti do 2 mm na 2 m. Lokálne prehlubne budete pod nohami cítiť, ale vinylu to nevadí. Klokací vinyl je hrubší ako lepená varianta, takže nejaké nerovnosti schová, ale nie všetko. Ak to chcete rovnejšie, musíte urobiť niveláciu. Ja som mal dve väčšie lokálne prehlubne uprostred kuchyne, čo by mi extra vadilo, tak som tam vystrihol dve až tri vrstvy podložky a vyrovnal to. Niekde pod nábytkom by mi to bolo fuk, tam som to neriešil. Ale to som nemal podložku integrovanú.Odpověď na příspěvek od soppo:
Vinylu to nevadí, jiná věc je, jak moc to vadí to… @soppo Volal jsem podlahářům + kde jsem podlahu koupil. Oba mi řekli jedno a totéž. Pokud je rovinnost 2mm na 2m lať, ale jsou někde prohlubně tak buď to sádru knauf uniflott nebo opravnou hmotu na beton například den braven. Namíchat dle návodu, kydnout lžíci do prohlubně, stáhnout latí, uhladit velkou špachtlí a nechat tak. Vyzkoušel jsem to s tou výspravkovou hmotou a dobrý. Člověk je pak takový klidnější že vymezil alespoň nějakou nerovnost. Tak to tu jen píšu kdyby někdo řešil podobný problém jako já :-) . Každopádně díky zúčastněným za rady. ( Navíc ještě dodám že jakékoliv další zbroušení údajně prohlubně více prohloubí. To jsem zase volal pánovi co mi brousil podlahu zda by jí nepřebrousil ještě jednou a řekl mi tohle )Odpověď na příspěvek od jirca456:
@soppo Volal jsem podlahářům + kde jsem podlahu k… @jirca456 nerovnosti jsem dorovnával podobně. Jen jsem použil lepidlo na obklady. Nakonec jsem plochu lehce přebrousil velkým hladítkem s brusným papírem pro stržení drobných nerovnosí