Změna určeného vjezdu na pozemek

Profilova fotka
Dobrý den! Chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s tím, jakým způsobem řešit, když máme zpevněný vjezd na pozemek udělaný na levé straně, ale garáž budeme mít na pravé?Je nutné to nějakým způsobem řešit, nebo prostě vjezd jen "přesunout" na druhou stranu? :-/ Snad jsem to vysvětlila dost srozumitelně.. Děkuji za odpovědi!
Odpovědět
@krisstynka16 Jakákoliv změna sjezdu z komunikace na sousední nemovitost musí být schválená příslušným silničním správním úřadem a policií ČR ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Museli jsme na ten vjezd mit projekt a v ramci povoleni se k tomu vyjadrovala policie, ale po mensi uprave to schvalili :-)
Odpovědět
Policia sa k tomu nie vzdy vyjadrovat musi. Zalezi na aky typ komunikacie sa vychadza. Osobne odporucam navstivit stavebny urad.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za odpovědi!
Odpovědět
Stavební úřad mi povolil změnu vjezdu, potřeboval k tomu souhlas PČR a vlastníka komunikace (obec). Kolek za povolení změny byl 500,-- Kč
Odpovědět
Řešili jsme úplně to samé.. máme na to projekt, vyjádření od PČR ... jinak to nešlo
Odpovědět
Profilova fotka
záleží i na typu komunikace. My máme u pozemku účelovou komunikaci a tam je to jednodušší.
Odpovědět
Nam na stavebnim uradu trvdili, ze je potreba i souhlas souseda. Ale osobne si myslim, ze tam maji z nasi sousedky vitr a jdou ji na ruku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?