Diskusi odebírájí 2 lidé

Kancelářská křesla

Dobrý den, poslední měsíce trávím čím dál víc času u počítače a začíná mi to dost odnášet záda i krční páteř. Ráda bych si pořídila opravdu kvalitní a pohodlné kancelářské křeslo, ideálně s opěrkou hlavy a možností si ho přizpůsobit. Nemáte někdo tip, se kterým křeslem jste spokojeni dlouhodobě? A na co si dát při výběru pozor? Budu ráda za vaše zkušenosti nebo doporučení.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od cherrycoke:

Dobrý den, poslední měsíce trávím čím dál víc čas…
@cherrycoke Mně například opěrka hlavy vadila, protože sedět celý den tak, abych měl i opřenou hlavu, mi bylo nepříjemné. Možná není na škodu si ty židle jít někam do prodejny prohlédnout a vyzkoušet.
Odpovědět

@cherrycoke Top kreslá, čo už niečo vydržia sú od firmy KAB, vyrábajú sedačky do kombajnov a traktorov, ale vedia tomu dát aj kancelársky podvozok. Akurát aj cena je niekde úplne inde.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@cherrycoke Top kreslá, čo už niečo vydržia sú od…
@roman_ To si ani neumím představit, kolik něco takového může stát. 😅
Odpovědět

@cherrycoke možná stačí na začátek jen nějaký polštářek za záda. to mi dost pomohlo.
Odpovědět
V kanceláři máme takové lepší kancelářské židle, dají se nastavit všelijak. Nevím, odkud jsou, ale můžu to zjistit příště. Když ale pracuju z domova, sedí se mi líp na kuchyňské židli, protože je tvrdší a pevnější :-D
Odpovědět
Rozhodně zajděte do prodejny, kde se na takové židle specializují. Jde o to, že každý jsme jinak vysoký, máme jinak dlouhý trup, stehna, lýtka. Jinak vážíme. Děláme jinou činnost (psaní na klávesnici vs. pohyb myši vs. sledování monitoru). Někdo potřebuje područky, jiný je nesnese. Někdo chce koženku, jiný mesh látku. Atd.
Odpovědět
U nás máme doma dvě různé židle – jednu klasickou "ergonomickou" z běžného obchodu za pár tisíc, a pak jednu dražší z práce, kterou jsem si nakonec koupila i domů. Rozdíl je opravdu znát – hlavně v tom, jak drží záda, a že se v ní člověk i po delším sezení nehrbí. U těch levnějších mě štvalo, že se rychle prosezí nebo vržou. Když bych kupovala znova, určitě bych šla do něčeho s větší oporou pro bedra i krk.
Odpovědět
Já si nedávno pořídila tuhle https://www.ezidle.cz/kancelarske-kre... Není to úplně levná záležitost, ale opravdu stojí za to. Má výborně tvarovanou opěrku zad, nastavitelnou opěrku hlavy i sedák a kvalitní síťovaný materiál, ve kterém se člověk ani po celém dni nespotí. Už po týdnu sezení mě přestala bolet krční páteř, a celkově se v ní sedí pohodlně. Dobrá volba pro ty, kdo tráví u počítače hodně času.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od petulka008:

Já si nedávno pořídila tuhle https://www.ezidle.c…
@petulka008 čekám komentáře "není to reklama?" Já už někdy nevím, protože tady se člověk někdy i bojí napsat svou skušenost nebo něco poradit přes link 😅
Odpovědět
Můžu doporučit značku Sedus, v práci máme jednu z těch dražších řad a to už je kolem 40 tisíc, ale posezení je to skvělé. Přizspůsobit si můžete úplně všechno. Přítel je vyšší a tak šel do SEGO Stretch a taky je velmi spokojený.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od richardd2:

@petulka008 čekám komentáře "není to reklama?" Já…
@richardd2 Ono sa to ťažko rozoznáva, ale sú tu často také očividné. Väčšinou nevyžiadané, reagujú na staré diskusie, sú to účty vytvorené v ten deň, majú jediný príspevok a už sa neozvú a ešte sa snažia tie linky maskovať.
Odpovědět
My máme doma tu samou značku, našel jsem ji taky na ezidle. Mají hodně detailní popisy a videa, kde je všechno hezky ukázané. Navíc jsme si mohli křeslo vyzkoušet na prodejně, což mi pomohlo v rozhodování. Zvažovali jsme ještě jiné modely, ale Ergohuman nás nakonec přesvědčil nejvíc. Ten rozdíl v pohodlí oproti běžným židlím je fakt znát.
Odpovědět
Článek se načítá

@cherrycoke koukněte na Alza kancelářské židle ale spíše na herní, ty jsou vymakane na dlouhé hodiny sezení u PC. Jinak by bylo dobré si pořídit polohovací stůl a párkrát za den aspoň na 20 min si ho dát výš a stát u toho a ne jen sedět. Pokud hledáte levnou variantu tak ieka a nebo jen v ikei koupit ty polohovací nohy a desku si nechat dle svého vkusu kde chcete.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?