Odpověď na příspěvek od cherrycoke:
Dobrý den, poslední měsíce trávím čím dál víc čas… @cherrycoke Mně například opěrka hlavy vadila, protože sedět celý den tak, abych měl i opřenou hlavu, mi bylo nepříjemné. Možná není na škodu si ty židle jít někam do prodejny prohlédnout a vyzkoušet.Odpověď na příspěvek od cherrycoke:
Dobrý den, poslední měsíce trávím čím dál víc čas… @cherrycoke Top kreslá, čo už niečo vydržia sú od firmy KAB, vyrábajú sedačky do kombajnov a traktorov, ale vedia tomu dát aj kancelársky podvozok. Akurát aj cena je niekde úplne inde.Odpověď na příspěvek od roman_:
@cherrycoke Top kreslá, čo už niečo vydržia sú od… @roman_ To si ani neumím představit, kolik něco takového může stát. 😅Odpověď na příspěvek od cherrycoke:
Dobrý den, poslední měsíce trávím čím dál víc čas… @cherrycoke možná stačí na začátek jen nějaký polštářek za záda. to mi dost pomohlo.Odpověď na příspěvek od petulka008:
Já si nedávno pořídila tuhle https://www.ezidle.c… @petulka008 čekám komentáře "není to reklama?" Já už někdy nevím, protože tady se člověk někdy i bojí napsat svou skušenost nebo něco poradit přes link 😅Odpověď na příspěvek od richardd2:
@petulka008 čekám komentáře "není to reklama?" Já… @richardd2 Ono sa to ťažko rozoznáva, ale sú tu často také očividné. Väčšinou nevyžiadané, reagujú na staré diskusie, sú to účty vytvorené v ten deň, majú jediný príspevok a už sa neozvú a ešte sa snažia tie linky maskovať.Odpověď na příspěvek od cherrycoke:
Dobrý den, poslední měsíce trávím čím dál víc čas… @cherrycoke koukněte na Alza kancelářské židle ale spíše na herní, ty jsou vymakane na dlouhé hodiny sezení u PC. Jinak by bylo dobré si pořídit polohovací stůl a párkrát za den aspoň na 20 min si ho dát výš a stát u toho a ne jen sedět. Pokud hledáte levnou variantu tak ieka a nebo jen v ikei koupit ty polohovací nohy a desku si nechat dle svého vkusu kde chcete.