Odpověď na příspěvek od gapim:
Kromě cen a bonusů bych určitě doporučil také zji… @gapim Keď niečo nefunguje, tak to rieši distribúcia a tú si nevyberiete.Odpověď na příspěvek od roman_:
@gapim Keď niečo nefunguje, tak to rieši distribú… @roman_ Ale když máš nějaký problém, ať už jakýkoliv, nenapadá mi konkrétní případ, tak se obracíš na svého dodavatele, ne?Odpověď na příspěvek od gapim:
@roman_ Ale když máš nějaký problém, ať už jakýko… @gapim S dodavatel jedině problém s vyúčtováním, poruchy řeší distributor a ti jsou v čr tři. @kzuz89 na jednom odběrném místě mám fonergy a ti jsou super, vypověď do měsíce. Druhý elektroměr mám u zte kvůli ceně, vyučtování jsem z nich mámil, dali mi ho o měsíc později než fonergy (odečty v jeden den)Odpověď na příspěvek od edison101:
Jde o to jestli člověka zajímá cena nebo chce mít… @edison101 Armex nebrat, řešil je ERU. https://eru.gov.cz/armex-energy-rozho...Odpověď na příspěvek od edison101:
Jde o to jestli člověka zajímá cena nebo chce mít… @edison101 aktuální cena u Innogy na callcentru za komoditu je 1450 Kč za MWh bez DPH. Když se úspěšně dostanete na retenční centrum tak jste hned za na 990 Kč s fixem na cca 22 měsíců. Pražská plynárenská má veřejný ceník s 999 Kč. Innogy vidí dneska cenu při fixu na 3 roky s klesající cenou za 3 roky někde kolem 870 Kč.Odpověď na příspěvek od kofejn:
@gapim S dodavatel jedině problém s vyúčtováním, … @kofejn Rozumím, že technické poruchy řeší distributor, to je dané. Ale i tak si myslím, že přístup dodavatele hraje roli – například když něco nesedí ve fakturách, chceš změnit zálohy, nebo máš dotazy ke smlouvě. Někdy je rozdíl, jestli ti někdo odpoví normálně a rychle, nebo tě nechá čekat týden na odpověď. To všechno podle mě patří k celkové spokojenosti.Odpověď na příspěvek od violie:
No já nevím, my máme epet a teda nemyslím si, že … @violie Jé, jsem ráda, že se někdo ozval s touto zkušeností, protože tohle právě teď řešíme asi nejvíc. Můžu ti napsat pár otázek, které by mě / nás zajímaly? @pyramis To mě neděs 🙄Odpověď na příspěvek od kzuz89:
@violie Jé, jsem ráda, že se někdo ozval s touto … @kzuz89 Jasně, klidně se zeptej. Když budu vědět, poradím. Když nebudu vědět, tak společně nějakou odpověď najdeme. A teda, vy se stěhujete a hledáte nějakého dodavatele, nebo chcete změnit toho, kterého už máte?Odpověď na příspěvek od violie:
@kzuz89 Jasně, klidně se zeptej. Když budu vědět,… @violie Jo, stěhujeme se a doteď jsme vlastně nikdy dodavatele neřešili, protože to bylo všechno napsané na majitele bytu. Takže teď poprvé řešíme, co a jak. Hlavně bych potřebovala vědět nasledující. Kdy to vlastně máme začít řešit, až po přepisu bytu, nebo to jde i dřív? Jestli má smysl jít do nějaké fixace, nebo radši nefixovat?Odpověď na příspěvek od kzuz89:
@violie Jo, stěhujeme se a doteď jsme vlastně nik… @kzuz89 Já vlastně ani nevím, jestli někde fungují úplně bez fixace. Co vím, tak většinou bývá na 12 nebo 24 měsíců. Někdy jsou nějaké akce, kdy je výhodná nabídka, tak to dají třeba i na delší nebo naopak kratší dobu, aby nalákali nové zákazníky.Odpověď na příspěvek od gapim:
@kzuz89 Já vlastně ani nevím, jestli někde funguj… @gapim Spíš si myslím, že jen na fixaci. A taky bych dodal, že v nabídce bývá i 36 měsíců.Odpověď na příspěvek od gapim:
@kzuz89 Já vlastně ani nevím, jestli někde funguj… @gapim Ja mám bez fixácie, v dobách klidu je to lacnejšie. Zafixoval som si to akurát po krachu bohemky na tri roky, síce som to mal o tretinku drahšie, ale ten ďalší extrém pol roka potom som prečkal krásne.Odpověď na příspěvek od zden77:
@gapim Spíš si myslím, že jen na fixaci. A taky b… @zden77 My fixujeme na rok a pak se díváme podle aktuálních nabídek, od koho se vyplatí odebírat. Zase to nejsou takové částky, že bys za ten rozdíl postavil dům, ale proč bychom měli zbytečně platit víc za to samé, co můžu mít jinde levněji.