Doporučte projektanta/architekta - pasivní bungalov

Profilova fotka
Dobrý den, za cca rok až dva bychom chtěli zahájit stavbu rodinného domu v jižní části Prahy. Pozemek již máme a hledáme vhodného projektanta/architekta. Plánujeme stavět pasivní bungalov 6+kk+garáž standardního vzhledu (žádný architektonický výstřelek). Máme již celkem konkrétní představu. Rádi bychom někoho, kdo nám ji pomůže nejen zakreslit, ale i na základě zkušeností zdokonalit, vhodně usadit na pozemek. Zároveň někoho, kdo bude znám a umět dobře navrhnout vše, tak aby různé technologie pasivního stavění dobře fungovaly a vhodně se doplňovaly. Máte s někým takovým zkušenosti? Prosím o doporučení.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od dapele:

Dobrý den, za cca rok až dva bychom chtěli zaháj…
@dapele Nechci a nemůžu dělat reklamu, ale pokud ve vašem okolí vyhledáte nejznámější projektové kanceláře, tak pravděpodobně narazíte i na nás. Jen vám při vstupu a pozdravu hned vysvětlíme ten protimluv ve vašim nadpisu což je "pasivní bungalov". Jinak co bylo považováno za pasivní před 4 lety, je dnes povinný standard nazývaný nízkoenergetickým dům. Asi tedy myslíte dále vybavený užitečnými šetrnými technologiemi, jako je vytápění (btw jedna z nejmenších nákladových položek) větrání, chlazení, stínění, hospodaření s vodou apod.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od panlorenc:

@dapele Nechci a nemůžu dělat reklamu, ale pokud…
@panlorenc Děkuji za informaci, pokusím se dohledat. Jde nám přesně přesně jak píše o vhodné využití dostupných technologií. A především chceme někoho, kdo je umí dobře skloubit dohromady, aneb nejen vybavit dům technologií na odvětrávání a chlazení, ale zároveň i dobře navrhnout přesahy střechy, aby některé místnosti nebylo nutné v létě chladit z 50°C apod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?